Tag Archives: PUNESIM

Super Oferte Mos hezitoni te na kontaktoni

Nje nga kompanite me te suksesshme te rreklamave “Neo” prej 7 vitesh ne tregun e mbare globit tashme vjen dhe ne Shqiperi. Per te gjithe te interesuarit qe duan te behen pjese e stafit tone, ofrojme rreth 20 vende te … Me shume

Neo

Nje nga kompanite me te suksesshme te rreklamave “Neo” prej 7 vitesh ne tregun e mbare globit tashme vjen dhe ne Shqiperi. Per te gjithe te interesuarit qe duan te behen pjese e stafit tone, ofrojme rreth 20 vende te … Me shume

Neo

Nje nga kompanite me te suksesshme te rreklamave “Neo” prej 7 vitesh ne tregun e mbare globit tashme vjen dhe ne Shqiperi. Per te gjithe te interesuarit qe duan te behen pjese e stafit tone, ofrojme rreth 20 vende te … Me shume

Neo

Nje nga kompanite me te suksesshme te rreklamave “Neo” prej 7 vitesh ne tregun e mbare globit tashme vjen dhe ne Shqiperi. Per te gjithe te interesuarit qe duan te behen pjese e stafit tone, ofrojme rreth 20 vende te … Me shume

Neo

Nje nga kompanite me te suksesshme te rreklamave “Neo” prej 7 vitesh ne tregun e mbare globit tashme vjen dhe ne Shqiperi. Per te gjithe te interesuarit qe duan te behen pjese e stafit tone, ofrojme rreth 25 vende te … Me shume

Urgjente, ofrojmë punësim si SHITËSE PRODUKTESH KOZMETIKE (Femër), Dubai UAE, paga 1000€/m, KONTRATA PUNE FALAS

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

Vende te lira pune

Ofrojm pune nga shtepia. Per te gjithe te interesuarit qe deshirojn ca para extra, mjafton 20 ose 30 min pun nga shtepia Gjithcka nepermjet internetit Mjafton te dish anglisht. Nuk kerkohet asnje lloj tjeter kualifikimi. Per me teper te gjith … Me shume

Punesim

Ofrojm pune nga shtepia. Per te gjithe te interesuarit qe deshirojn ca para extra, mjafton 20 ose 30 min pun nga shtepia Gjithcka nepermjet internetit Mjafton te dish anglisht. Nuk kerkohet asnje lloj tjeter kualifikimi. Per me teper te gjith … Me shume

Punesim

Ofrojm pune nga shtepia. Per te gjithe te interesuarit qe deshirojn ca para extra, mjafton 20 ose 30 min pun nga shtepia Gjithcka nepermjet internetit Nuk kerkohet asnje lloj kualifikimi. Per me teper te gjith te interesuarit te me kontaktojn … Me shume

Punesim

Ofrojm pune nga shtepia. Per te gjithe te interesuarit qe deshirojn ca para extra, mjafton 20 ose 30 min pun nga shtepia Gjithcka nepermjet internetit Nuk kerkohet asnje lloj kualifikimi. Per me teper te gjith te interesuarit te me kontaktojn … Me shume

Kerkojme per PUNESIM TE MENJEHERSHEM 40 OPERATOR per fushaten Vodafone Casa

Kerkojme 40 operator outbound, qe te formojne 4 grupe ne fushaten e vodafone casa.luce e gas. Paga shume e mire, orari i punes 12:00 – 21:00 part time ose full time. Pagesa per operatoret fillon nga 220 leke deri ne … Me shume

PUNESIM I MENJEHERSHEM 40 operator per fushaten Vodafone Casa

Kerkojme 40 operator outbound, qe te formojne 4 grupe ne fushaten e vodafone casa.luce e gas. Paga shume e mire, orari i punes 12:00 – 21:00 part time ose full time. Pagesa per operatoret fillon nga 220 leke deri ne … Me shume

PUNESIM I MENJEHERSHEM 40 operator per fushaten Vodafone Casa

Kerkojme 40 operator outbound, qe te formojne 4 grupe ne fushaten e vodafone casa.luce e gas. Paga shume e mire, orari i punes 12:00 – 21:00 part time ose full time. Pagesa per operatoret fillon nga 220 leke deri ne … Me shume

Punesim ne ABU DHABI dhe KATAR

Albapunesim eshte nje agjenci punesimi e standarteve me te larta: Per nje klientin e saj ne ABU DHABI, kerkon:Kandidat per te derguar ne Abu Dhabi qe kane eksperince punet e kuzhines: Head Chef Sous Chef Pastry Chef Chef de Partie … Me shume

Punesim ne ABU DHABI dhe KATAR

Albapunesim eshte nje agjenci punesimi e standarteve me te larta: Per nje klientin e saj ne ABU DHABI, kerkon:Kandidat per te derguar ne Abu Dhabi qe kane eksperince punet e kuzhines: Head Chef Sous Chef Pastry Chef Chef de Partie … Me shume

Tirane, kerkohet MURATOR per punesim ne Poloni

Kerkojme MURATOR per punesim ne Poloni. Per informacion kontaktoni ne nr e dhene. Cel. : 0697577940

URGJENTE-OFROJ PUNËSIM SI “Hotel HOSTESS & GUEST RELATIONS & RECEPTIONIST” në EGYPT (Hurghada), ZERO KOSTO KONTRATE

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Grup Resortesh Ndërkombëtare të vlerësuara me çertifikatë shkëlqyeshmërie, ofron punësim në EGYPT (Hurghada, Deti i Kuq). • Pozicionet e punës që ofrohen ; 3 Hotel Hostess (Only Female) 3 Hotel Guest Relations (Only … Me shume

URGJENTE-OFROJ PUNËSIM SI “Hotel HOSTESS & GUEST RELATIONS & RECEPTIONIST” në EGYPT (Hurghada), ZERO KOSTO KONTRATE

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Grup Resortesh Ndërkombëtare të vlerësuara me çertifikatë shkëlqyeshmërie, ofron punësim në EGYPT (Hurghada, Deti i Kuq). • Pozicionet e punës që ofrohen ; 3 Hotel Hostess (Only Female) 3 Hotel Guest Relations (Only … Me shume

URGJENTE-OFROJ PUNËSIM SI “Hotel HOSTESS & GUEST RELATIONS & RECEPTIONIST” në EGYPT (Hurghada), ZERO KOSTO KONTRATE

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Grup Resortesh Ndërkombëtare të vlerësuara me çertifikatë shkëlqyeshmërie, ofron punësim në EGYPT (Hurghada, Deti i Kuq). • Pozicionet e punës që ofrohen ; 3 Hotel Hostess (Only Female) 3 Hotel Guest Relations (Only … Me shume

URGJENTE-OFROJ PUNËSIM SI “Hotel HOSTESS & GUEST RELATIONS & RECEPTIONIST” në EGYPT (Hurghada), ZERO KOSTO KONTRATE

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Grup Resortesh Ndërkombëtare të vlerësuara me çertifikatë shkëlqyeshmërie, ofron punësim në EGYPT (Hurghada, Deti i Kuq). • Pozicionet e punës që ofrohen ; 3 Hotel Hostess (Only Female) 3 Hotel Guest Relations (Only … Me shume