Tag Archives: Psikologe

Tirane, ofrohet pune psikologe

Kerkojm te punesoje nje Psikologe, e cila te kete eksperience pune. Kerkojm te punsojm dhe nje vajz te sapo diplomuar per shkenca politike dhe sociale.Te interesuarat te dergojne CV-te e tyre ne adresen e e-mail’it: [email protected] Aplikimi me fotografi si … Me shume

Shkoder, ofroj vend pune Psikolog/e

Shoqata Internacionale per Solidaritetin, nel quadro del Progetto MAE Nord: Cerca un/a Psicologo/aIl/la psicologo/a assisterà gli animatori e gli insegnanti delle 8 scuole che fanno il ricupero scolastico sulle difficoltà che questi possano incontrare nel lavoro quotidiano con gli allievi.Dovrà … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Psikologe dhe Punonjese Sociale

"Qendra per nje Vizion Bashkekohor RRom" kerkon te punesoje me kohe te pjesshme nje Psikologe, e cila te kete mbi tre vjet eksperience pune prane nje OJF-je dhe te njohe mire problematikat e Komunitetit Rrom. "Qendra per nje Vizion Bashkekohor … Me shume

Tirane, ofroj vend pune psikologe

kerkoj nje psikologe,femer qe është përgjegjëse për administrimin individual të rasteve duke ofruar mbështetje, këshillim, kujdes dhe mbrojtje për fëmijët dhe familjet vullnerabël në projekt dhe kontribuon në zhvillimin e komunitetit. Profili për pozicionin Punonjës Social

Tirane, ofrohet part time psikologe

pershendetje kerkoj psikologe kam nevoj per ndim kam nje hobi dhe nuk di si ta largoj per pagesen nuk ka problem, kush eshte e interesuar ju lutem me kontaktoni [email protected]

1-Aktiviste per Barazine Gjinore 2. Psikologe 3.Graphic Designer / Mirmbajtja e faqes ne Internet 4.Formator per kursin e kuzhines.

A jeni I interesuar te punoni Ne nje organizate dinamike grash, me nje staf te profesionalizuar dhe grupe vullnetaresh , per te permisuar statusin e femres ne shoqerine Shqiptare ? Shoqata “ Ne Dobi te Gruas Shqiptare”, shpall kater vende … Me shume