Arkiva Etiketash: Prishtine

Prishtine, ofroj vend pune Ekonomist/Kontabilist/Financier

Kompania distributore Agrimatco Kosovo LLC me seli qëndrore në Rr. Tringe Smajli, nr. 18 10000,Prishtinë shpall një vend vakant në pozicionin Full-Time Eknomist/e. Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme: ” Të ketë përfunduar fakultetin ekonomik. … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune part time operator

Verbal Contat Center, a new call center in Pristina, which is distinguished by a fresh and dynamic envoirement, select outbound operators in the German language Requirements: Good level of German Willingness to work in group Work experience It offers: Fixed … Me shume

Kosove, kërkojmë koordinatorë në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj.

Shtëpia Botuese Botart kërkon të punësojë koordinatorë me kohë të plotë dhe të pjesshme për promocionin dhe shpërndarjen e kartave Student Club në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj. Përparësi kanë të gjithë ata që kanë mbaruar Fakultetin … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune punetore ne butik

Kerkoj 5 punetore per pune ne dyqane rrobash! Te interesuarat per punesim te dergojne CV-te (autobiografine) bashke me nje foto dhe nje nr kontakti ne [email protected] Shperndaje ne Facebook

Prishtine, ofroj vend pune Pedagoge

Pedagoge ne lendet: AnglishtKontabilitet AlphaArt DesignAuto CadElektrikeHidraulikeE cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per deget perkatese. – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Call agent

Kërkohen të punësohen agjente telefonike (call agents) për ofrimin e shërbimit telefonik “Hotline” në Kosovë-Prishtinë. Kompania garanton standarde të larta profesionale, seriozitet dhe konfidencialitet. Pagesa e ofruar tejkalon standartet e tregut, duke ju ofruar një paketë shpërblimi tepër të volitshëm. … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Mesues

Kerkohen mesues per gjimnaz te specializuar ne lendet: – gjuhe shqipe – gjuhe angleze – gjuhe gjermane – gjuhe italiane – gjuhe frenge – histori – kimi Ju lutem dergoni CV tuaj (me foto)ne adresen [email protected]; Shperndaje ne Facebook

Prishtine, ofroj vend pune Branch Manager

Connext Sh.p.kBranch Manager Connext Sh.P.K (KOSOVO) is looking for someone interested in being the Branch Manager. The branch manager is in charge of a branch of a Connext Sh.P.K . The branch is usually located away from the main office(Kosovo). … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Agjent Shitjeje

Illyrians Shpk Kerkon te punesoje Agjent Shitjeje per prodhime ushqimore dhe alkolike.Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: 1. Eksperience pune minimumi 2 vjet ne pozicion te njejte; 2. Aftesi organizative te mira; 3. Aftesi te mira komunikimi; 4. I … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Field Service Engineer in Kosovo

” SWISSMED ” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on January 2008, as Exclusive Distributor of Roche Diagnostics products within Albanian territory and from June 2012, as Distributor of Roche Diagnostics products within Kosovo territory.” SWISSMED ” offices … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Banakiere dhe Krupiere

Kerkohet nje Banakiere dhe nje krupiere per te punuar ne nje Kazino ne Qytetin e Prishtines ,ne Kosove,me orar te plote,ku per vajzat nga Shqiperia sigurohet fjetja dhe ushqimi.Paga shume e kenaqshme.Per me shume Telefononi ne numrin e Kosoves;0038649150972 dhe … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Specialist Marketingu dhe Shitjesh

Kerkojme te rekrutojme Specialist Marketingu dhe Shitjesh Vendndodhja Kosove ( Prishtine)Detyrat dhe Përgjegjësitë Të menaxhojë me programe të caktuara të shitjes që ofrohen nga kompania. Të njohë dhe të komunikojë me segmentin përkatës të tregut . Të zhvillojë dhe të … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Menaxher Shitje

Illyrians Shpk Kerkon te punesoje Menaxhere Shitjeje per prodhime ushqimore dhe alkolike.Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: 1. Eksperience pune ne menaxhim biznesi; 2. Aftesi organizative te mira; 3. Aftesi analize te mundesive te zhvillimit te biznesit ne rajonin … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune OPERATOR/E

KOMPANIA NEO ALBANIA KERKON PER ZYRAT E SAJ NE KOSOVE OPERATOR/E QE TE KENE NJOHURI SHUME TE MIRA (NE TE FOLUR) TE GJUHES GJERMANE.PAGA: BAZE+PERQINDJE+BONUSE (ME KONTRATE DHE SIGURIME SHENDETESORE)Per cdo sqarim mund te na kontaktoni ne numrin tone te … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Moderatore

Kerkojm nje moderatore per pune ne Radio.Puna eshte kryesisht moderimi. Shperndaje ne Facebook

Prishtine, ofroj vend pune Menaxher

PROTEK Company kërkon të punësojë menaxher/e me ose pa experience pune. Ofrohet punë part-full time në Prishtinë. Kompania ofron: Page fikse + përqindje Avansim në karrierë Mundësi udhëtime Te interesuarit duhet të kenë mbaruar minimum arsimin e mesëm. Moshën 20-45 … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Trajtues Demi

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA Kosova sh.a. shoqëri sigurimi me qendër në Prishtinë njofton se ka shpallur 4 vende vakante në pozicionin Trajtues dhe Investigues Dëmi. Kriteret që aplikantët duhet të plotësojë janë: Shperndaje ne Facebook

Prishtine, ofroj vend pune Trajtues Demi

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA Kosova sh.a. shoqëri sigurimi me qendër në Prishtinë njofton se ka shpallur 4 vende vakante në pozicionin Trajtues dhe Investigues Dëmi. Kriteret që aplikantët duhet të plotësojë janë: Shperndaje ne Facebook

Prishtine, ofroj vend pune Trajtues Demi

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA Kosova sh.a. shoqëri sigurimi me qendër në Prishtinë njofton se ka shpallur 4 vende vakante në pozicionin Trajtues dhe Investigues Dëmi. Kriteret që aplikantët duhet të plotësojë janë: Shperndaje ne Facebook

Prishtine, ofroj vend pune Trajtues Demi

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA Kosova sh.a. shoqëri sigurimi me qendër në Prishtinë njofton se ka shpallur 4 vende vakante në pozicionin Trajtues dhe Investigues Dëmi. Kriteret që aplikantët duhet të plotësojë janë: Shperndaje ne Facebook