Tag Archives: per

KOMPANIA EHW GMBH LIDER NE SEKTORIN USHQIMOR NE SHQIPERI NGA VITI 1992 KERKON KANDIDATE PER POZICIONIN E MEPOSHTEM:

KOMPANIA EHW GMBH, LIDER NE SEKTORIN USHQIMOR NE SHQIPERI NGA VITI 1992, KERKON KANDIDATE PER POZICIONIN E MEPOSHTEM: Posti i punes: Manaxher Shitjesh Kerkesa baze per kandidatet: – Arsim i larte i perfunduar ne profilin Marketing ne Universitetin e Tiranes … Me shume

VENDE PUNE PËR: KUZHINIER/E NDIHMES KUZHINIERE:

VENDE PUNE PËR: KUZHINIER/E , NDIHMES KUZHINIERE: Kërkesat për këtë pozicion janë: 1.Të jetë mbi moshën 25 vjec. 2.Të ketë eksperiencë pune te ngjashme. 3.Të ketë aftësi të mira komunikuese. 4.Të jetë i përkushtuar në punë dhe të ketë vetëbesim. … Me shume

KERKOHEN VAJZA NGA MOSHA 18 – 30 VJEÇ PER CHAT LINE TE DINE TE KOMUNIKOJNE ANGLISHT TE KENE AFTESI TE MIRA KOMPJUTERIKE TE JENE AMBICIOZE

KERKOHEN VAJZA NGA MOSHA 18 – 30 VJEÇ PER CHAT LINE, TE DINE TE KOMUNIKOJNE ANGLISHT TE KENE AFTESI TE MIRA KOMPJUTERIKE, TE JENE AMBICIOZE, Puna me kohe te plote Paga 40.000 leke + bonuse Puna Part Time, 20.000 leke … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane & Shkoder , seleziona operatori/supervisori per call center

[center]AGE GROUP – SELEZIONIAMO SUBITO 100 OPERATORI TELEFONICI PER OUTBOUND , 5 SUPERVISORI OFFRIAMO : – PAGAMENTO FISSO + CONTRIBUTI – AMBIENTE DINAMICO – DISPONIBILITA SU I ORARI – 220 – 300 – 350 LEK / ORA + BONUS FINNO … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane(tek 9 kateshet), CERCASI 300 Operatori per BT, 20 TL ( SUPERVISORE ) + ( COORDINATORE ) + ( IT,tecnico )

Fushata British Telecom Ofrohet pagese deri ne 350 lek ora, kontrata deri ne 5000 leke te reja per cnt. Bonuse javore dhe mujore. Aplikantet duhet te jene me ekspierence pune ne sektorin e telefonise min 3 muaj.Ato qe kane experience … Me shume

Tirane, OFROHET VEND PUNE PER 15 OPERATOR INBOUND (rr. Vaso Pasha, Bllok)

SEVEN CALL OFROHET VEND PUNE PER OPERATOR INBOUND Sherbim per kompani elektrike, ENEL S.P.A. Full-time dhe part- time Pagesa 3.5 ora plus bonus qualitet. Formim i pagueshem. E shtune dhe e djele pushim. Kerkohet: 1) Pervoje pune ne call center, … Me shume