Tag Archives: Pastruese

Shitese dhe Pastruese

FURRE BUKE PASTIÇERI TITO Kerkon te punesoje shitese mosha 20 – 35 vjeç dhe pastruese mosha deri ne 40 vjec. Paga eshte e kenaqshme dhe siguracion i paguar Adresa: Rr. “Hoxha Tasim”, Sheshi Shtraus. cel:+355 67 202 2566​⁠​

Motel 111 Vaqarr

Motel 111 Vaqarr ka hapur pozicionin vakant sanitare . TE INTERESUARAT 0692244150

Ofroj pune Sanitare/Pastruese Durres

Kerkoj nje punonjese per pastrimin e shtepise dy-tre dite ne jave. Shtepia ndodhet ne Durres Lagja 18. Te interesuarat te kontaktojne ne 0682021718

Ofroj pune Sanitare Durres

Kerkoj nje punonjese per pastrimin e shtepise dy-tre dite ne jave. Shtepia ndodhet ne Durres Lagja 18.

PASTRUESE

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE PASTRUESE (HOUSEKEEPER) Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience pune. – Përbën avantazh eksperienca në hotele prestigjoze. – Preferohen kandidatet qe kane njohuri … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

Tirane, vend pune per pastruese (PRIVAT)

Vend pune per pastruese (PRIVAT) Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane. (Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani) Paga e kenaqshme. Orari i punes 5-ore. Kriteret e punes mosha e detyruar nga … Me shume

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE Kerkojme te punesojme Sanitare! – Te kete pasur eksperienca pune te meparshme ne kete fushe. – Te jete e shkathet dhe e perkushtuar. – Femer (mosha deri ne 40-vjece). Na dergoni nje e-mail tek: [email protected] Adresa: Rezidenca “Kodra … Me shume

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE Kerkojme te punesojme Sanitare! – Te kete pasur eksperienca pune te meparshme ne kete fushe. – Te jete e shkathet dhe e perkushtuar. – Femer (mosha deri ne 40-vjece). Na dergoni nje e-mail tek: [email protected] Adresa: Rezidenca “Kodra … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Pastruese

Kerkohet pastruese, personat e zjedhur duhet te punojne me orare te plote me dy turne ne nje lounge bar ne Tirane. Dergoni CV ne adresen [email protected] Cel. :0699831728

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE Kerkojme te punesojme Sanitare! – Te kete pasur eksperienca pune te meparshme ne kete fushe. – Te jete e shkathet dhe e perkushtuar. – Femer (mosha deri ne 40-vjece). Na dergoni nje e-mail tek: [email protected] Adresa: Rezidenca “Kodra … Me shume

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE Kerkojme te punesojme Sanitare! – Te kete pasur eksperienca pune te meparshme ne kete fushe. – Te jete e shkathet dhe e perkushtuar. – Femer (mosha deri ne 40-vjece). Na dergoni nje e-mail tek: [email protected] Adresa: Rezidenca “Kodra … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Banakier Kamarjer Pastruese

Kerkohet ne Lokalin ALPOINT Kamarjer,Banakier dhe pastruese, Adresa: Rruga 4 Deshmoret 200 m mbi gjimnazin Partizani Cel. : 00355684630461

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE

KËRKOJMË PASTRUESE/SANITARE Kerkojme te punesojme Sanitare! – Te kete pasur eksperienca pune te meparshme ne kete fushe. – Te jete e shkathet dhe e perkushtuar. – Femer (mosha deri ne 40-vjece). Na dergoni nje e-mail tek: [email protected] Adresa: Rezidenca “Kodra … Me shume