Tag Archives: Norvegji

Norvegji, ofroj vend pune CNC operator e Programmera

English languageinformationWe now have an urgent need for two disciplines. Please send over candidates 1) Industrial Painters. This can be: painters with experience in industry, sand winds, surface treatment etc. 2) Insulator Industry. Insulation of industrial production. Several positions on … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Saldus me Certifikat 121 SAVS

saldus me Certifikat a diplom ne 121 savs Ne duam që të marrë të mbajë welders të cilët janë certifikuar 121 (savs). Klientët tanë kanë nevojë për personel të ri të fuqisë punëtore, dhe në këtë mënyrë zbatohen për personelin … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Infermjere.

Keni mbaru shkollën e Lartë të Infermjerisë ? Keni 4 vjet punë në specjalitetin ku ju keni studju ? Jeni të interesuar të vini dhe të punoni e jetoni në Norvegji ? Jeni të interesuar të mësoni gjuhën Norvegjeze ? … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Nd

Dato: 29.06

Norvegji, ofroj vend pune Nd

Dato: 29.06

Norvegji, ofroj vend pune INXHINIER ELEKTRIK/ELKRAFT.

Dato: 26.06.11 Møre Trafo AS eshte nje leder ne Skandinavi ne shpërndarjen e transformatoreve dhe nett stacjoneve. Segmenti më i madh të tregut është kompani nordike elektrike e pushtetshme. Prodhimit dhe menaxhimit shtrihet ne Sykkylven, 25 km nga Alesund. Ne … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Marangoz

Dato: 13.06.11 Marangozë/ Zdrukthtar / Carpenter me eksperience dhe shkollim profesjonal. Per bashkepunetoret tane kerkojme 5 eksperte ne ndertimin e drurit te shtepive, dhe qe ka shkollim profesjonal 3 vjecar si dhe ekspert ne kete fushë dhe qe marrin pergjegjesi … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Elektricist me shkollim profesjonal 3 vjecar.

Dato: 11.06.11 ELEKTRICIST/ ELEKTRIQAR Per kliente kerkojme ne 2 kandidate me shkollim profesjonal elektrik (mundesisht me gr L) per te permbushur kerkesat e bashkepunetorit tone.Bashkepunetori yne kerkon profesjoniste ne qe kane eksperience profesjonale ne riparimin elektrik te kraneve/ makinerisë

Norvegji, ofroj vend pune Automekanik/autoriparues te Peugot dhe Mercedes

Dato: 27.06.11 Automekanik… Ne kerkojme 8 automekanike me eksperience 5-10 vite dhe me kategori ne profesjon si dhe me shkolle mekanike 3- 5 vjecare si 4 automekanik për Peugot dhe 4 automekanike per Mercedes. Bashkepunetori ynë eshte nje nder autoriparuesit … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Auto riparues/ mekanik te automjeteve te renda

Dato: 27.06.11 Mekanik për automjete të rënda… Për klient dhe bashkëpunëtor kerkojme ne nje automekanik te mjeteve te renda me eksperience si mekanik me shume se 10-15 vite. Me kategori kualifikimi ne profesjon. Bashkepunëtori ynë eshte nje firme e forte … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Saldues/shfajcera me shkolle profesjonale mekanike 3 vjecare

Dato: 02.02.11 Robot operator/Saldues/shfajcer/saldator me robot eksperiencë kërkohen. Per klinete dhe bashkepunëtorë ne kerkojmë nje person me eksperience me shume se 10 vite dhe me eksperience me robot saldues. Detyrat e punës:

Norvegji, ofroj vend pune Saldues/shfajcera me shkolle profesjonale mekanike 3 vjecare

Dato: 02.02.11 Robot operator/Saldues/shfajcer/saldator me robot eksperiencë kërkohen. Per klinete dhe bashkepunëtorë ne kerkojmë nje person me eksperience me shume se 10 vite dhe me eksperience me robot saldues. Detyrat e punës:

Norvegji, ofroj vend pune Saldues/shfajcera me shkolle profesjonale mekanike 3 vjecare

Dato: 22.06.11 Robot operator/Saldues/shfajcer/saldator me robot eksperiencë kërkohen që komunikojne ne gjuhen angleze apo norvegjeze + të keni një shkollë profesjonale mekanike 3 vjecare. Per klinete dhe bashkepunëtorë ne kerkojmë nje person me eksperience me shume se 10 vite dhe … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Mekanik i makinerise

Dato: 13.06.11 Kerkohen menjehere mekanik te automacjonit / Mekanik te Industrisë.. Ne kemi marre nje kontrate per klientet tane që ti ndihmojme ata te gjejne personin e duhur per vendin e duhur. Klienti yne punon me industrine plastike dhe prodhon … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune INFERMJERE DHE NDIHMESINFERMJER ME AUTORIZIM APO LISENSE NORVEGJEZE

KANDIDATJA E PARE KA FILLUAR PUNE NE NORVEGJI, SHPEJT DHE PJESA TJETER E GRUPIT DO TE VJEN E TE FILLON PUNE. Helsepersonell SUNCON/Rettbemanning Møre AS Data e publikimit: 2011-07-15, Annons-ID: 0011-018789 Dita e fundit per aplikim: 2011-07-15 Vendi I punes: … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Mjeke radiologe

KRYEMJEKE NË RADIOLOGI NA NEVOJITEN 200 MJEKE RADIOLOGE PER PUNESIM NE KREJT NORVEGJI Helgelandsspital HF eshte nje zyre shendetsore ne mjeksine e veriut Nord RHF dhe perbehet prej 3 spitale lokale ne: Sandnessjøen, Mosjøen dhe Mo i Rana, me zyren … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune infermjer

Helsepersonell Dignus Care-Medical Care AS Data e publikimit: 2011-01-20, Annons-ID: 0011-018621 Dita e fundit per aplikim: 2011-02-28 Vendi I punes: Kommuna dhe spitale ne krejt Norvegji Per firmen tone: jemi te kompletuar brenda rekrutimit ne krejt Skandinavi per huadhenie te … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Inxhinier projektimi

SAS project engineer Hammerfest! Project engineer SAS PCDA modification process, responsible as Technical Support in external project . The assignment also include SAS duties in internal PM06 work orders in the complete work chain from planning, engineering to test and … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune Inxhiniere

Për kliente kërkon Jobb-Nor: Structural senior Engineer, design për angazhim ne Stavanger. Job Description Work tasks: Design of secondary outfitting structures (e.g. deck structures, monorails, pad eyes, walkways, pipe supports, access platforms etc.) using PDMS, PDS and Microstation 2D/3D Contribute … Me shume

Norvegji, ofroj vend pune IT Inxhinier me master dhe minimum 3-5 vite eksperience

Kerkojme me urgjence per bashkepunetoret tane Inxhiniere qe kane eksperience me Java- dhe net- programim, si dhe SOA eksperience. Goodtech Project & Services AS (GPS) eshte nje kompani e blere prej firmes Norvgjeze qe eshte ne burse prej Goodtech ASA. … Me shume