Arkiva Etiketash: NDERTIMI

Ofroj vend pune part-time Drejtues Teknik Inxhinier Ndertimi

Kerkohet inxhinier Ndertimi part-time te kete mbaruar Fakultetin e ndertimit mbi 5 vjet eksperience pune. Pagesa 10.000 muaj + siguracione Te interesuarit te dergojne cv e tyre ne kete adrese: [email protected] Shperndaje ne Facebook

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar• Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar• Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar• Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher Ndërtimi, Inxhinier projekti, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist, në Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në Katar.· Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet e më shumë përvojë në … Me shume

Katar, ofroj vend pune Menaxher Ndërtimi, Inxhinier projekti, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në Katar.· Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet e më shumë përvojë në … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Inxhinier ndertimi

Qendra irisoft kerkon inxhinier ndertimi qe te zoteroje programin Tekla Structure Te interesuarit te kontaktojne ose te deergojne nje CV ne adresen: [email protected] Ju faleminderit Tel. : 2242107 Cel. : 0682097040 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj vend pune Specialist Ndertimi

Kerkohet Specialist Ndertimi Aplikanti te kete eksperience ne punime te ndryshme ndertimi Te kete leje drejtimi automjeti dhe ta ngase ate Te jete i disiplinuar. Te ineresesuarit te dergojne nje cv me foto ne [email protected] Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj vend pune Teknik ndertimi

Ital Costruzioni ofron vend pune Teknik Konstruksionesh metalike:Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: Eksperience pune mbi 5 vjet ne Montim Strukturash metalike dhe menaxhim te nje Kantieri (Kontroll saldimesh, Kontroll lyerje me boje, Montim ne terren, Menaxhim punonjesish etj) … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi Strukturist

Studio Kla : Kerkon te punesoje Inxhinier Ndertimi Strukturist te diplomuar ne kete dege. Mesatarja e notave te jete mbi 8. Fusha ne te cilen operon studioja jone eshte Vleresimi i Pasurive te Paluajtshme. Te interesuarit te dergojne Cv e … Me shume

Durres, ofroj vend pune Teknik ndertimi per konstruksione metalike

Ital Costruzioni ofron vend pune Teknik Konstruksionesh metalike: Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: Eksperience pune mbi 5 vjet ne Montim Strukturash metalike dhe menaxhim te nje Kantieri (Kontroll saldimesh, Kontroll lyerje me boje, Montim ne terren, Menaxhim punonjesish … Me shume

Durres, ofroj vend pune Teknik ndertimi per konstruksione metalike

Ital Costruzioni ofron vend pune Teknik Konstruksionesh metalike: Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: Eksperience pune mbi 5 vjet ne Montim Strukturash metalike dhe menaxhim te nje Kantieri (Kontroll saldimesh, Kontroll lyerje me boje, Montim ne terren, Menaxhim punonjesish … Me shume

Durres, ofroj vend pune per Inxhinier ndertimi

Kompania ” Pespa & Albania Alumin” kerkon te punesoje nje Inxhinier ndertimi. Aplikuesi duhet te plotesoje keto kritere: -Te jete i diplomuar për Inxhinieri Ndertimi -Te kete eksperience pune jo me pak se 2 vite -Te zoteroje mire programet inxhinierike … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi Preventues

Përshkrimi: Inxhinier Ndertimi Preventivues Arsimimi: Fakulteti i Inxhinierise, Dega Ndertim, Profili Strukturist Experiencë ne kete fushe minimumi 3 vjet. Detyrat/Pergjegjësitë • Përgatitja e Situacioneve mujore, librezës së masave, analizë të cmimeve duke përfshirë kontrollet e situacioneve të nënkontraktorëve dhe përgatitjen … Me shume

Durres, ofroj vend pune Ing .Ndertimi

Shoqeria “Cani Construction “shpk Kerkon te punesoje nje ing.ndertimi : te perdore sh.mire programet kompjuterike qe i perkasin sferes se ndertimit(AutoCAD)etj Puna do te jete kryesisht ne zyre. Te kete eksperience pune si ing.ndertimi ne zbatim dhe te meret me … Me shume

Tirane, ofrohet INTERSHIP/INXHINIER NDERTIMI, ARKITEKT

WICONA OFRON MUNDESIN E INTERSHIPIT/PRAKTIKES SE PUNES INXHINIER NDERTIMI, ARKITEKT WICONA mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të … Me shume

Durres, ofroj vend pune Inxhinier ndertimi me licence

Shoqeria “Cani Construction shpk Durres ,kerkon inxinier ndertimi me liçence kush eshte i interesuar te dergoje nje cv ne adresen : [email protected] ose [email protected] Mobil/ cel 0684050505 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj vend pune arkitekt(e) dhe inxhinier(e) ndertimi

Firma e ndertimit “Bruci”. Kerkojme te punesojme 2 arkitekt(e) dhe 2 inxhinier(e) ndertimi.Inxhinieret e ndertimit duhet te punojne si ne terren ashtu edhe ne zyre.TE kene njohuri te mira kompjuterike.Paga e kenaqshme.Per te interesuarit te dergojne cv ne adresen e … Me shume

Tirane, ofrohet part time fundjave Tirane, ofrohet Tirane, ofrohet license ndertimi me qera

Tirane, ofroj license ndertimi (Tek berryli) ofroj license drejtuesi teknik ne ndertim me kategorite perkatese te licenses,licensa ka te drejte ndertimi deri ne 8 kate por sipas ligjit ne fuqi me kerkese te kompanise ndertuese ku ky drejtues eshte i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune agjent/E shitje per materiale ndertimi me %

jemi te interesuar per agjent shitje per materiale ndertimi si koll fino grafiato stuko bojak llac te interesuarit duhet te ken njohuri dhe njohje ne fushen e ndertimit fillimisht te dergojne piksynimet se cfare rezultati arrijne dhe ne ju japim … Me shume