Tag Archives: mjedisi

Tirane, ofroj vend pune Inxhiner mekanik ose Mjedisi (Fakulteti i Ndertimit)

Studio ArchiMED Ofron vënd pune në pozicionin e Inxhinierit mekanik ose Inxhinierit të Mjedisi (Fakulteti i Ndërtimit) në fushën e projekteve instalatore. Kërkesat për secilin individë (femër / mashkull), janë: – Te ketë mbaruar fakultetin e Inxhinerise; – Te zotëroj … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Specilaist Mjedisi

Kompania GR ALBANIA kerkon Specialist Mjedisi qe te kete njohuri shume te mira ne :Studime strategjike Menaxhimi mjedisor Vlerësimi i Ndikimit në Mjedis dhe auditim mjedisor Menaxhimi i riskut Toka dhe ujërat tokësorë Mbetjet e ngurta Zhurmat Kontrolli i Ndotjes … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Inxhinier Mjedisi

Kerkojme te punesojme nje inxhiner Mjedisi i cili te kete License mbikqyrje me zerin NP – 12 (Punime te inxhinierise se mjedisit), Per me teper informacion na kontaktoni ne nr 0665509766. Faleminderit Cel. : 0665509766

Tirane, ofroj vend pune Kimiste ose inxhinier mjedisi

Qendra e Monitorimit te Mjedisit sh.p.k kerkon te punesoj: Nje person qe te mbuloj pozicionin KIMIST per kryerjen e analizave laboratorike ne laborator fiziko-kimik mjedisor. Pershkrimi i pozicionit te punes: Kimisti duhet te jete i gatshem per kryerjen e analizave … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Mjedisi

Kerkojme Inxhinier Mjedisi qe te permbushe kriteret si me poshte pershkruar: 1. Te kete mbaruar studimet e larta per Inxhinieri Mjedisi 2. Te jete i licensuar. 3. Te kete njohuri te gjuhes angleze. Termat financiare te aplikuara per kandidatet e … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Specialist Mjedisi

Kompania GR ALBANIA kerkon specialist vleresimi mjedisor qe te kete njohuri shume te mira ne pregatitjen e Raporteve dhe vleresimeve te Ndikimit ne Mjedis. te interesuarit te njoftojne ne [email protected] ose ne nr. 4304777 Tel. : 4304777

Tirane, ofroj vend pune Specialist Mjedisi

Kompania GR ALBANIA kerkon specialist vleresimi mjedisor qe te kete njohuri shume te mira ne pregatitjen e Raporteve dhe vleresimeve te Ndikimit ne Mjedis. te interesuarit te njoftojne ne [email protected] ose ne nr. 4304777 Tel. : 4304777

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Mjedisi, Inxhinier Kimist, Kimist

TECHNICAL EXPERT POLYECO ALBANIA SH.P.KPolyeco Albania sh.p.k, an affiliated company of Polyeco SA, a prominent and leading company in waste treatment, seeks to employ for its licensed subsidiary in Albania a Technical Expert. The incumbent

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Mjedisi, Inxhinier Kimist, Kimist

TECHNICAL EXPERT POLYECO ALBANIA SH.P.KPolyeco Albania sh.p.k, an affiliated company of Polyeco SA, a prominent and leading company in waste treatment, seeks to employ for its licensed subsidiary in Albania a Technical Expert. The incumbent

Tirane, ofroj vend pune INXHINIERE MJEDISI

Kerkoj te punesoj me orar te plote inxhiniere mjedisi. Te jete femer me eksperience pune. Dergo CV [email protected] Cel. : 0692099873

Inxhinier mjedisi

Shoqeria ndertimore “SIRETA 2F ” sh.p.k kerkon licensen e nje inxhinieri mjedisi. Te interesuarit duhet te plotesojne keto kritere: * Te kene mbaruar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit , Dega Mjedis. * Te kene eksperience mbi 5 vjet.