Arkiva Etiketash: mesuese

Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj)

Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj) Titulli: Mesues/e ne Abu Dhabi (m/f) Mesues kujdestar cfaredo dege (Femer) Mesues Kompjuteri/IT (Femer/Mashkull) Mesues i pregatitjes fizike (Femer/Mashkull) Mesues Kimie (Femer) Mesues per studime biznesi (Femer/Mashkull)Paga: Pagese fillestare 1200$ ( USD) neto ne … Me shume

Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj)

Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj) Titulli: Mesues/e ne Abu Dhabi (m/f) Mesues kujdestar cfaredo dege (Femer) Mesues Kompjuteri/IT (Femer/Mashkull) Mesues i pregatitjes fizike (Femer/Mashkull) Mesues Kimie (Femer) Mesues per studime biznesi (Femer/Mashkull)Paga: Pagese fillestare 1200$ ( USD) neto ne … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesuese

Pershkrimi i punes SHKOLLA JOPUBLIKE “EUROPA”TIRANEOfron vend pune per mesues te lendeve qe zhvillohen ne arsimin 9-vjecar dhe ne arsimin e mesem.Specifikoni ne subjektin e email-it per lendet per te cilen/at po aplikoni.Kandidatet duhet te kene eksperience minimalisht 10 vjecare … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesuese

Pershkrimi i punes SHKOLLA JOPUBLIKE “EUROPA”TIRANEOfron vend pune per mesues te lendeve qe zhvillohen ne arsimin 9-vjecar dhe ne arsimin e mesem.Specifikoni ne subjektin e email-it per lendet per te cilen/at po aplikoni.Kandidatet duhet te kene eksperience minimalisht 10 vjecare … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesuese per gjuhet e huaja

Qendra e Kurseve Njuton kerkon mesuese per gjuhet -Anglisht -Italisht -Gjermanisht -Frengjisht -Spanjisht -Greqisht etj Te kene eksperience pune. Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e email [email protected] Adresa: Rr “Budi” nr. 25, 150 m nga Drejtoria e … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesuese per gjuhet e huaja

Qendra e Kurseve Njuton kerkon mesuese per gjuhet -Anglisht -Italisht -Gjermanisht -Frengjisht -Spanjisht -Greqisht etj Te kene eksperience pune. Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e email [email protected] Adresa: Rr “Budi” nr. 25, 150 m nga Drejtoria e … Me shume

Tirane, ofroj vend pune MESUES/E E GJUHES JAPONEZE,HOLLANDEZE,SUEDEZE,NORVEGJEZE,FRENGE,CEKE ,KINEZE, TURKE

QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA “ESC”(QENDER KURSESH), KERKON TE PUNESOJE PART TIME MESUESE TE GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,SUEDEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE ,TURKE ME KETO KARAKTERISTIKA: -TE KENE EKSPERIENCE PUNE SI MESUES/E TE GJUHEVE TE MESIPERME -TE JENE TE AFTE NE KOMUNIKIM DHE MESIMDHENIE DERGONI CV … Me shume

Tirane, ofroj vend pune MESUES/E E GJUHES JAPONEZE,HOLLANDEZE,SUEDEZE,NORVEGJEZE,FRENGE,CEKE ,KINEZE, TURKE

QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA “ESC”(QENDER KURSESH), KERKON TE PUNESOJE PART TIME MESUESE TE GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,SUEDEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE ,TURKE ME KETO KARAKTERISTIKA: -TE KENE EKSPERIENCE PUNE SI MESUES/E TE GJUHEVE TE MESIPERME -TE JENE TE AFTE NE KOMUNIKIM DHE MESIMDHENIE DERGONI CV … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesuese per ciklin FILLOR

Shkolle Private Kerkon Mesuese per ciklin FILLOR Preferojme te kene eksperience pune mbi 8 vjet ne arsimin shteteror apo edhe ate privat.Dergoni CV me foto ne adresen e e-mailit: [email protected] deri me 15 Qershor 2014 Mbas kesaj date nisin intervistat. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune MESUES/E E GJUHES JAPONEZE,HOLLANDEZE,SUEDEZE,NORVEGJEZE,FRENGE,CEKE ,KINEZE, TURKE

QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA “ESC”(QENDER KURSESH), KERKON TE PUNESOJE PART TIME MESUESE TE GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,SUEDEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE ,TURKE ME KETO KARAKTERISTIKA: -TE KENE EKSPERIENCE PUNE SI MESUES/E TE GJUHEVE TE MESIPERME -TE JENE TE AFTE NE KOMUNIKIM DHE MESIMDHENIE DERGONI CV … Me shume

Tirane, ofroj vend pune MESUES/E E GJUHES JAPONEZE,HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,FRENGE,CEKE,KINEZE, TURKE

QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA “ESC”(QENDER KURSESH), KERKON TE PUNESOJE PART TIME MESUESE TE GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE,TURKE ME KETO KARAKTERISTIKA: -TE KENE EKSPERIENCE PUNE SI MESUES/E TE GJUHEVE TE MESIPERME -TE JENE TE AFTE NE KOMUNIKIM DHE MESIMDHENIE DERGONI CV ME … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesuese per ciklin FILLOR

Shkolle Private Kerkon Mesuese per ciklin FILLOR Preferojme te kene eksperience pune mbi 8 vjet ne arsimin shteteror apo edhe ate privat. Deri me 10 Qershor pranohen CV. Mbas kesaj date nisin intervistat. Tel. : 04 244 13 13 Cel. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune MESUES/E E GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE,TURKE

QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA “ESC”(QENDER KURSESH), KERKON TE PUNESOJE PART TIME MESUESE TE GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE,TURKE ME KETO KARAKTERISTIKA: -TE KENE EKSPERIENCE PUNE SI MESUES/E TE GJUHEVE TE MESIPERME -TE JENE TE AFTE NE KOMUNIKIM DHE MESIMDHENIE DERGONI CV ME … Me shume

Tirane, ofroj vend pune MESUES/E E GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE,TURKE

QENDRA E GJUHEVE TE HUAJA “ESC”(QENDER KURSESH), KERKON TE PUNESOJE PART TIME MESUESE TE GJUHES HOLLANDEZE,NORVEGJEZE,CEKE,KINEZE,JAPONEZE,TURKE ME KETO KARAKTERISTIKA: -TE KENE EKSPERIENCE PUNE SI MESUES/E TE GJUHEVE TE MESIPERME -TE JENE TE AFTE NE KOMUNIKIM DHE MESIMDHENIE DERGONI CV ME … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mësues/e e Gjuhës Italiane

Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” kërkon të punësoje mësues të gjuhës Italiane dhe Bullgare. Kandidatët duhet të plotësojnë kushtet e mëposhtëme: – Të kenë mbaruar shkollën e lartë për mësuesi. – Të kenë eksperiencë pune në fushën e arsimit. Të … Me shume

Tirane, ofroj vend pune mbasdite Mesuese te gjuhes ANGLEZE

European Learning Center kerkon te punesoje mesues/e te gjuhes Angleze. – te kete mbaruar arsimin e larte perkates – te kete eksperience pune Telefon 0672001420 email : [email protected] Tel. : 0672001420 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj vend pune part time mbasdite Mesuese e Gjuhes Italiane

Ofrojme vend pune part time. Pozicioni i punes: Mesuese e Gjuhes Italiane. Aplikantja duhet te plotesoje keto kritere: 1) Te kete mbaruar studimet e larta ne Fakultetin e Gjuheve te huaja,Dega Italisht. 2)Te kete eksperienca te meparshme ne mesimdhenie. 3)Te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesuese e Gjuhes Angleze

Ofrojme vend pune me kohe te pjeshme. Pozicioni i punes: Mesuese e Gjuhes Angleze. Aplikantja duhet te plotesoje keto kritere: 1) Te kete mbaruar studimet e larta ne Fakultetin e Gjuheve te huaja, Dega Anglisht. 2)Te kete eksperienca te meparshme … Me shume

Fier, ofroj vend pune part time mesuese

Qendra e gjuheve te huaja ” ARSA” Fier Kerkone mesuese te gjuhes gjermane part time. Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-n : e-mail: [email protected] ose te drejtohen prane qendres ne adresen: Qendra Arsa Fier. Rruga: Xoxi Andoni, Mbrapa Xhamis … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mesuese te gjuhes gjermane

Qender e gjuheve te huaja ne Tirane ne funksion te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje nje mesuese te gjuhes gjermane. Kandidatet duhet e kene mbaruar studimet e larta per gjuhe gjermane. Per te aplikuar dergoni nje cv … Me shume