Arkiva Etiketash: Mesues

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues per testimin SAT

Excellence Center kerkon te punesoje nje mesues per pergatitjen e studenteve per te dhene testimin SAT (Scholastic Assessment Test). Te interesuarit duhet te kene eksperience ne kete fushe. Mund te na dergoni nje CV ne adresen tone te email-it. [email protected]Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues per testimin SAT

Excellence Center kerkon te punesoje nje mesues per pergatitjen e studenteve per te dhene testimin SAT (Scholastic Assessment Test). Te interesuarit duhet te kene eksperience ne kete fushe. Mund te na dergoni nje CV ne adresen tone te email-it. [email protected]Me shume

Tirane, ofroj vend pune mesues i gjuhes se huaj

Pershendetje INTEGRAL EDUCATIONAL PROGRAMS, me qender ne Tirane, ofron vend pune per MESUESIN E GJUHES ANGLEZE. Punemarresi i cili do te jete i perzgjedhuri, do te kete nje rrol te rendesishem ne mbarvajtjen e kompanise, pra si rrjedhoje duhet te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues Privat

Kerkojme te punesojeme nje mesues(e) (part-time) per te ndjekur nga afer nje femije ne klasen e shtate. Personi i interesuar duhet te kete eksperince pune si mesues mbi 5 vjete, te jete i durueshem dhe te jete nje metodist i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues Privat

Kerkojme te punesojeme nje mesues(e) (part-time) per te ndjekur nga afer nje femije ne klasen e shtate. Personi i interesuar duhet te kete eksperince pune si mesues mbi 5 vjete, te jete i durueshem dhe te jete nje metodist i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues Privat

Kerkojme te punesojeme nje mesues(e) (part-time) per te ndjekur nga afer nje femije ne klasen e shtate. Personi i interesuar duhet te kete eksperince pune si mesues mbi 5 vjete, te jete i durueshem dhe te jete nje metodist i … Me shume

Tirane, ofrohet Mesues i gjuhes gjermane

Ofroj kurse te gjuhes gjermane te te gjitha niveleve(A1,A2,B1,B2,C1,C2) me çmime te arsyeshme. Ofrojme kurse te te gjitha niveleve dhe te te gjitha moshave. Per me teper informacione ju lutem kontaktoni ne numrat e meposhtem. Emri i kontaktit eshte Toni. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesues

Mesues Histori-Gjeografi,Letersi, BioKimi,Matematike,Anglisht,Gjermanisht,Fiskulture dega:Futboll,Fiskulture dega:Basketboll per meshkuj dhe per femra,Mesues per lendet Ekonomike:Finance-Kontabilitet. Te interesuarit te paraqesin CV ne E-mail: [email protected] Cel: 0662076362 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues i gjuhes Angleze

Excellence Center kerkon te punesoje nje mesues te gjuhes angleze. Te interesuarit duhet: – te kene mbaruar studimet e larta per gjuhe angleze. (shkolla e mesme ne te njejtin profil perben avantazh) – te kene mesatare te larte. – te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues matematike

Excellence Center kerkon te punesoje nje mesues matematike qe ka eksperience ne mesimdhenie per grup-mosha te ndryshme. Te interesuarit mund te dergojne nje CV ne adresen: [email protected] Cel. : 0673239633 ; 0694763807 Shperndaje ne Facebook

Tirane, kerkohet Mesues

Kerkoj Mesuese ose Mesues per: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, C dhe C ++, JAVA, Dream Weaver, Algoritma, Rrjetet, Web Design. SAP& ETABS 3D MAX. ARCICHAD Mesues Kimie, Mekanike. Ju lutem na dergoni CV tuaj me fotografi si dhe referencat e meparshme … Me shume

Tirane, kerkohet Mesues

Kerkoj Mesuese ose Mesues per: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, C dhe C ++, JAVA, Dream Weaver, Algoritma, Rrjetet, Web Design. SAP& ETABS 3D MAX. ARCICHAD Mesues Kimie, Mekanike. Ju lutem na dergoni CV tuaj me fotografi si dhe referencat e meparshme … Me shume

Tirane, kerkohet Mesues

Kerkoj Mesuese ose Mesues per: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, C dhe C ++, JAVA, Dream Weaver, Algoritma, Rrjetet, Web Design. SAP& ETABS 3D MAX. ARCICHAD Mesues Kimie, Mekanike. Ju lutem na dergoni CV tuaj me fotografi si dhe referencat e meparshme … Me shume

Tirane, kerkohet Mesues

Kerkoj Mesuese ose Mesues per: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, C dhe C ++, JAVA, Dream Weaver, Algoritma, Rrjetet, Web Design. SAP& ETABS 3D MAX. ARCICHAD Mesues Kimie, Mekanike. Ju lutem na dergoni CV tuaj me fotografi si dhe referencat e meparshme … Me shume

Tirane, kerkohet Mesues

Shkolle Private Ne muajin Qershor bejme intervistat me mesues te lendeve te ndryshme per vitin e ardhshem akademik 2011-2012. Preferojme te kene eksperience pune mbi 3 vjet ne arsimin shteteror apo edhe ate privat. Kriteret : Per ciklin Parashkollor (Kopesht) … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mesues te gjuheve te huaja

Qendra Didaktike "Adavance Center" kerkon mesues te: – Gjuheve te Huaja (anglisht,italisht,frengjisht,gjermanisht,spanjish t,turqisht,greqisht) – Programeve Kompjuterike (formim baze, financa 5,alfa, amadeus, autocad, 3Dd max, archicad, mathlab, sap-etabs, archview) – Lendeve te Fakultetit Ekonomik – Lendeve te Fakultetit Inxhinieri – Lendeve … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues Informatike

Albanian Qatar Center, ju njofton se kerkon nje mesuses per mesimdhenien e kursit te kompjuterit, per keto programe : Niveli II kompjuter (Adobe Photoshop, adobe illustrator, adobe indesign) Niveli III ( Html, Dremweaver Cs3,Php and MySql(introduction) Ju lutemi dergoni CV … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mesues, inxhiniere, pedagoge,e tj

Qendra didaktike Irisoft kerkon te punesoje me orar te pjesshem: 1. Pedagoge, mesues përGjuhe te huajaLende te fakultetit ekonomikLende te fakultetit te inxhinieriseLende te shkencave te natyresLende te gjimnazit (matematike, fizike, kimi, letersi)Lende te ciklit 9 vjecar (matematike, fizike, kimi, … Me shume

Durres, ofroj vend pune mesues te gjuheve te huaj

Durres! Ofrohet pune ne mesimdhenie per gjuhet e huaja (Anglisht, Italisht,Gjermanisht,….etj.) Kandidati-(ja) duhet te plotesoje keto kritere: 1- Te kete jo me pak se 5 vjete eksperience pune 2- Te kete mbaruar Universitetin me mesatare mbi 8-te 3- Te jete … Me shume

Durres, ofroj vend pune mesues te gjuheve te huaja

Durres! Ofrohet pune ne mesimdhenie per gjuhet e huaja (Anglisht, Italisht,Gjermanisht,….etj.) Kandidati-(ja) duhet te plotesoje keto kritere: 1- Te kete jo me pak se 5 vjete eksperience pune 2- Te kete mbaruar Universitetin me mesatare mbi 8-te 3- Te jete … Me shume