Tag Archives: Mesues

Vende Vakante per Mesues : Fizike, Kimi, Biologji

Educational Business Links Albania (“EBLA”) shpall vende vankante per pozicionet e punes: • Mesues Fizike • Mesues Kimie • Mesues Biologjie Kritere dhe Kualifikime • Te kene perfunduar arsimin perkates • Te kene experience pune mbi 4 vjet • Te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mesues per gjuhet e huaja

EPA CENTER TIRANE kerkon Mesues me eksperience per gjuhet : anglisht frengjisht italisht gjermanisht Te interesuarit mund te dergojne cv-te ne [email protected] Tel. : 0696373173

Tirane, kerkohen mesues te gjuhes angleze per shkolle vere

Integral gjate periudhes se veres organizon grupe per kampet verore jashte vendit. Jemi duke kerkuar mesues te gjuhes angleze qe mund te shoqerojne keta nxenes. Nese jeni te interesuar per nje pune te tille mund te dergoni cv te [email protected]Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mesues te gjuheve angleze dhe italinane

Qendra e gjuheve te huaja Planet Center ofron vende pune per mesues te gjuhes angleze dhe asaj italinane . Kushtet : – te kete arsim te larte -te kete eksperience se paku 3 vjet – te jete e komunikueshme dhe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Kerkohet Mesues- Ekonomist

Kerkohet Mesues- Ekonomist per zhvillimin e kurseve profesionale 9 dhe 3 mujore per Menaxher Marketingu, Menaxher Turizmi,Agjent Sigurimesh, Hostes, etj. Aplikanti duhet te kete kryer studimet e larta ne fakultetin e Ekonomise ose Ekonomi-Turizem, ne deget Ekonomi Biznes ose te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesues per provimet e Matures

ʺKristofor Kolombiʺ, Shkolla Amerika e Gjuhëve të Huaja, kërkon të punësojë mesues me eksperience per provimet e matures. Te interesuarit te paraqiten sa me pare tek qendra. Ju lutem dergoni sa me pare cv-ne tuaj me email ([email protected]) Gjithashtu kerkojme … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesues per provimet e Matures

ʺKristofor Kolombiʺ, Shkolla Amerika e Gjuhëve të Huaja, kërkon të punësojë mesues me eksperience per provimet e matures. Te interesuarit te paraqiten sa me pare tek qendra. Ju lutem dergoni sa me pare cv-ne tuaj me email ([email protected]) Gjithashtu kerkojme … Me shume

Qendra E Gjuheve Te Huaja Smart Kerkon Te Punesoje Mesues Te Gjuhes Angleze dhe Italiane

Qendra e Gjuheve te Huaja Smart Durres Kerkon : 1. Mesuese te gjuhez Angleze 2. Mesuese te gjuhes Italiane Aplikuesit duhet : Te kene arsimin perkates Te kene eksperience pune Te kene aftesi te mira komunikuese Aplikuesit duhet te paraqesin … Me shume

Tirane, kerkohen MESUES te profileve te ndryshme

Hapim konkursin per mesues te lendeve te ndryshme per ciklin e larte 9-vjecar dhe per gjimnazin. Pranohen aplikimet me CV deri me date 15 Qershor. Me pas behen perzgjedhjet dhe intervistat. Preferojme te kene eksperience pune mbi 3 vjet ne … Me shume

Tirane, kerkohen MESUES te profileve te ndryshme

Hapim konkursin per mesues te lendeve te ndryshme per ciklin e larte 9-vjecar dhe per gjimnazin. Pranohen aplikimet me CV deri me date 15 Qershor. Me pas behen perzgjedhjet dhe intervistat. Preferojme te kene eksperience pune mbi 3 vjet ne … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesues i gjuhes Angleze

Kerkohet nje mesues (mashkull) per mesimin privat te gjuhes angleze nje zoterie 49 vjecar. Preferohet nje person me eksperience ne mesimdhenie dhe qe te kete jetuar jashte. Mesimdhenia do te behet prane zyrave te kompanise ne Laprake (prane AMc) jo … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesues MATEMATIKE

Shkolle Private Kerkon Mesues MATEMATIKE (definitiv) Gjimnaz Preferojme te kene eksperience pune mbi 3 vjet ne arsimin shteteror apo edhe ate privat. Tel. : 04 244 13 13 Cel. : 067 20 40 202

Tirane, ofroj vend pune mesues anglishteje

Kerkoj Mesuese Anglishteje me kohe te plote. Aventazh eshte eksperienca ne pune. Perzgjedhja behet me konkurimin e CV-ve, si dhe me komunikim prane ambjenteve te shkolles. Tel. : 042467916 Cel. : 0692490030

Kine, ofrojme pune Mesues

Pershendetje, Nje mundesi e re punesimi ne Kine. Kjo mundesi i jepet te gjithe atyre personave qe: a)dine te flasin dhe komunikojne ne gjuhen Angleze, b)kane mbaruar studimet dhe zoterojne nje Bachelor ose Master Degree ne “Teaching English”. Per me … Me shume

Prishtine, ofroj vend pune Mesues

Kerkohen mesues per gjimnaz te specializuar ne lendet: – gjuhe shqipe – gjuhe angleze – gjuhe gjermane – gjuhe italiane – gjuhe frenge – histori – kimi Ju lutem dergoni CV tuaj (me foto)ne adresen [email protected];

Tirane, ofroj vend pune part time mbasdite Mesues kercimi

Kerkoj nje instruktor vallezimi per nje kurs intensiv dy javor kercimi ne menyre qe te jem gati per nje eveniment per kercim standart muzike disco dhe disa popullore.. Me dergo e-mail ne [email protected] me nje liste sherbimesh dhe nr. kontakti … Me shume

Tirane, kerkohet Mesues Bio-Kimie, Matematike, Italishte

Shkolle Private Kerkojme Mesues Matematike (definitiv) ,Mesues Bio- Kimie (definitiv) Mesues Italishte (definitiv) per ciklin e larte 9-vjecar dhe per gjimnazin. Preferojme te kene eksperience pune mbi 3 vjet ne arsimin shteteror apo edhe ate privat. tel 04 244 13 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mesues per gjuhe te huaja dhe lende shkencore

Qenra Davidi kerkon mesues per gjuhe te huaja dhe lende shkencore per kurse partime,paradite ose mbasdite. Gjuhet e huaja jane; Italisht Anglisht Gjermanisht Frengjisht Turqisht Greqisht etj. Shenim. per gjuhen italiane dhe angleze kerkohen edhe mesues qe kane punuar per … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Mesues e Gjuhës Angleze,Kompjuter,Teologe

HR Islamic Relief Worldwide – Albania Office kërkon të punësoj part-time në qytetin e Lushnjes:2. Mësuese për dhënien e kurseve të kompjuterit në qytetin e Lushnjes. Kritere të domosdoshme: Të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën e informatikës. Të … Me shume

Tirane, ofrohet part time Mesues Biostatistike

Excellence Center Kerkon te punesoj nje pedagog/e part time per mesimdhenin e Biostatistikes Ekpserience minimumi 2 vjet ne mesimdhenie te lendes se siperpermendur Lutemi dergoni C.V tuaja te shoqeruara me fotografi Ju mirepresim