Tag Archives: Menaxher

Menaxher Shitje

Resa sh.p.k kerkon menaxher shitje. Resa tregton produkte ushqimore si patatina Smoki, cibuku Prima e shume te tjera. Produktet mund dhe ti shihni ne faqen www.resa.al Kandidadet duhet te kene 1. Te kete mbaruar arsimin e larte mundesisht ne nje … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxher Turizmi

Kalemi Travel kerkon te punesoje 1 person Full Time prane deges ne Tirane ne pozicionin menaxher/e turizmi Kriteret : – Te kete mbaruar arsim te larte ne deget Menaxhim, Administrim Biznesi ose Marketing. – Te kete aftesi shume te mira … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxher Turizmi

Kalemi Travel kerkon te punesoje 1 person Full Time prane deges ne Tirane ne pozicionin menaxher/e turizmi Kriteret : – Te kete mbaruar arsim te larte ne deget Menaxhim, Administrim Biznesi ose Marketing. – Te kete aftesi shume te mira … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxher Turizmi

Kalemi Travel kerkon te punesoje 1 person Full Time prane deges ne Tirane ne pozicionin menaxher/e turizmi Kriteret : – Te kete mbaruar arsim te larte ne deget Menaxhim, Administrim Biznesi ose Marketing. – Te kete aftesi shume te mira … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxher Turizmi

Kalemi Travel kerkon te punesoje 1 person Full Time prane deges ne Tirane ne pozicionin menaxher/e turizmi Kriteret : – Te kete mbaruar arsim te larte ne deget Menaxhim, Administrim Biznesi ose Marketing. – Te kete aftesi shume te mira … Me shume

Administrator i MIA Organic

MIA Organic eshte nje kompani e re qe sjell ne treg produkte organike shqiptare. Kompania kerkon te marre ne pune administratorin e kompanise Detyrat: • Përgjegjësia kryesore e administratorit te kompanise eshte menaxhimi i burimeve dhe aktiviteteve te kompanise • … Me shume

Kerkoj nje Menaxher Muzikor

Kerkoj nje Menaxher Muzikor me ose pa eksperience por te afte dhe me diplome.

Tirane, ofroj vend pune Menaxher Turizmi

Kompania turistike Albania Holidays kerkon nje punonjes dhe nje punonjese me kohe te plote per pozicionin e Menaxherit te Turizmit/Produktit. Kandidatet potencial duhet te jene energjik, pozitiv, me deshiren per te mesuar dhe per tu rritur rofesionalisht. Duhet te jene … Me shume

Menaxher Rajonal shitjesh/marketingu

Kompania “Usluga”shpk eshte ne kerkim te nje menaxheri rajonal shitjesh/marketingu per Jugun: Pergjegjesite: – Pergjegjesia kryesore e menaxherit eshte ndertimi i marredhenieve te qendrueshme me kliente te rinj dhe ato ekzistues. -Angazhimi gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të programeve të … Me shume

Tirane, kerkohet Freelancer Menaxher

Enger Design Studio eshte nje studio designi me një përvojë të gjate ne kete fushe. Jemi një studio grafike e qëndrueshme, me ekip profesionistësh të talentuar. Në çdo projekt dhe ne zhvillimin tonin ne punojme me dashuri, pasion dhe profesionalizem, … Me shume

Menaxher i Pergjithshem Hoteli

Agjencia Alba Punesim eshte nje agjenci private punesimi nga me seriozet ne tregun e punes, per nje klientin e saj, kerkon:Menaxher i Pergjithshem Hoteli Per Resort turisitk me kapacitete dhe kushte shume te mira. Kriteret jane si me poshte:Eksperience minimumi … Me shume

Menaxher i Pergjithshem Hoteli

Agjencia Alba Punesim eshte nje agjenci private punesimi nga me seriozet ne tregun e punes, per nje klientin e saj, kerkon:Menaxher i Pergjithshem Hoteli Per Resort turisitk me kapacitete dhe kushte shume te mira. Kriteret jane si me poshte:Eksperience minimumi … Me shume

Fier, ofroj vend pune menaxher drejtues shitjesh

KERKOHET DREJTUES SHITJESH,Produkte Ushqimore Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me … Me shume

Menaxher Blerjesh (M)

AlbaPunesim, eshte një agjenci punesimi e standarteve me te larta. Per klientin e saj, nje kompani prestigjoze ne tregun vendas kerkon:Menaxher Blerjesh – (M)Të ketë mbi 3 eksperiencë puneMosha 30- 40 vjecTë ketë mbaruar fakultetin ekonomikTë përdorë shumë mirë paketën … Me shume

Menaxher Blerjesh (M)

AlbaPunesim, eshte një agjenci punesimi e standarteve me te larta. Per klientin e saj, nje kompani prestigjoze ne tregun vendas kerkon:Menaxher Blerjesh – (M)Të ketë mbi 3 eksperiencë puneMosha 30- 40 vjecTë ketë mbaruar fakultetin ekonomikTë përdorë shumë mirë paketën … Me shume

Fier, ofroj vend pune menaxher drejtues shitjesh

KERKOHET DREJTUES SHITJESH Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me orare … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxher shitjesh ne dogane dhe logjistike

Albakontroll Shpk, agjensi doganore kërkon një “Menaxher shitjesh” per sektorin e doganes dhe logjistikes.Kërkesat për këtë pozicion janë: • Diplome Universitare (Preferohet në fushën e Ekonomisë); • Eksperiencë pune ne sektorin e doganes dhe logjistikes. (e domosdoshme) • Përdorimi i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxher shitjesh ne dogane dhe logjistike

Albakontroll Shpk, agjensi doganore kërkon një “Menaxher shitjesh” per sektorin e doganes dhe logjistikes.Kërkesat për këtë pozicion janë: • Diplome Universitare (Preferohet në fushën e Ekonomisë); • Eksperiencë pune ne sektorin e doganes dhe logjistikes. (e domosdoshme) • Përdorimi i … Me shume

Fier, ofroj vend pune menaxher drejtues shitjesh

KERKOHET DREJTUES SHITJESH Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me orare … Me shume

Fier, ofroj vend pune menaxher drejtues shitjesh

KERKOHET DREJTUES SHITJESH Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me orare … Me shume