Tag Archives: MARKETINGU

SPECIALIST MARKETINGU

Televizioni Zjarr, kërkon të punësojë specialist/e marketingu.Eksperienca e domosdoshme. Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected] [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: 067 23 32 511 Faleminderit!

Tirane, ofroj vend pune AGJENTE MARKETINGU

“COBRA SECURITY” shpk kerkon te punesoje femra te moshes 20-35 vjec: Pagesa behet me rroge baze plus pagesen e muajit te pare ne rast lidhje kontrate. -Agjente marketingu -Agjente shitje Pershkrimi i punes: Marketing ne terren ne lidhje me prezantimin … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Agjent Marketingu

Amto Ship&Cruises Kompania A.M.T.O (Albanian Maritime Tour Operator) eshte nje kompani e re ne treg dhe do te operoje pergjate bregdetit Shqiptare gjate gjithe vitit duke ofruar per klientet nje shumllojshmeri sherbimesh. Kerkojme agjent/e marketingu per te rritur dhe per … Me shume

Menaxher Rajonal shitjesh/marketingu

Kompania “Usluga”shpk eshte ne kerkim te nje menaxheri rajonal shitjesh/marketingu per Jugun: Pergjegjesite: – Pergjegjesia kryesore e menaxherit eshte ndertimi i marredhenieve te qendrueshme me kliente te rinj dhe ato ekzistues. -Angazhimi gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të programeve të … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Agjent Marketingu

Albpune kerkon agjente marketingu (djem dhe vajza) per tu prezantuar platformen web “dyqanet.com” dyqaneve ne zona te ndryshme te Tiranes. Fitimet e kontratave merren 100% nga agjenti. Aktualisht nuk ofrohet rroge baze por ne te ardhmen do te kete. Puna … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Agjent Marketingu

Albpune kerkon agjente marketingu (djem dhe vajza) per tu prezantuar platformen web “dyqanet.com” dyqaneve ne zona te ndryshme te Tiranes. Fitimet e kontratave merren 100% nga agjenti. Aktualisht nuk ofrohet rroge baze por ne te ardhmen do te kete. Puna … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Agjent Marketingu

Albpune kerkon agjente marketingu (djem dhe vajza) per tu prezantuar platformen web “dyqanet.com” dyqaneve ne zona te ndryshme te Tiranes. Fitimet e kontratave merren 100% nga agjenti. Aktualisht nuk ofrohet rroge baze por ne te ardhmen do te kete. Puna … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time AXHENT MARKETINGU

Joomlaplatform.com e cila meret me ndertimin e faqeve te internetit hostimin e tyre kerkon te punesoje Agjente Marketingu! Puna konsiston ne reklamimin e punes tone dhe ne gjetjen e klienteve. Aplikantet duhen te kene aftesi te mira komunikuese . Minimumi … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time AXHENT MARKETINGU

Joomlaplatform.com e cila meret me ndertimin e faqeve te internetit hostimin e tyre kerkon te punesoje Agjente Marketingu! Puna konsiston ne reklamimin e punes tone dhe ne gjetjen e klienteve. Aplikantet duhen te kene aftesi te mira komunikuese . Minimumi … Me shume

GEEK ALBANIA kërkon Agjent/e Marketingu në RRETHE (jo për Tiranën)

Përshkrimi i detyrave – Njeh zonën dhe mban kontakte me të gjithë subjektet/bizneset në zonë. – Ndërmerr kontakte periodike dhe të posacme me Eprorët. – Organizon dhe ruan dokumentacion të qartë kontraktual dhe financiar për marrëdhëniet me Klientet. – Prodhon … Me shume

GEEK ALBANIA kërkon Agjent/e Marketingu në RRETHE (jo për Tiranën)

Përshkrimi i detyrave – Njeh zonën dhe mban kontakte me të gjithë subjektet/bizneset në zonë. – Ndërmerr kontakte periodike dhe të posacme me Eprorët. – Organizon dhe ruan dokumentacion të qartë kontraktual dhe financiar për marrëdhëniet me Klientet. – Prodhon … Me shume

Tirane, ofroj vend pune menaxhere marketingu dhe tenderash

Tirane, ofroj vend pune menazhere ( marketingu) Kandidatja duhet: Te kete mbaruar arsimin e larte Te njohe mire programet word, exel, email Te dije te perdore kerkimin ne internet. Te kete aftesi komunikuese. Preferohet njoh mire gjuhen anglezeDetyrat: Puna me … Me shume

Menaxhere Marketingu ( Femer )

AlbaPunesim, eshte një agjenci punesimi e standarteve me te larta. Per klientin e saj, nje kompani prestigjoze ne tregun vendas kerkon: Specialiste Marketingu ( Femer ) Kualifikime/ Kërkesa: • Te kete experience minimalisht 3 vjet, ne pozicione si specialiste dhe … Me shume

GEEK ALBANIA kërkon Agjent/e Marketingu dhe Shitje

GEEK ALBANIA kërkon Agjent/e Marketingu dhe Shitje:Përshkrimi i detyrave – Njeh zonën dhe mban kontakte me të gjithë subjektet/bizneset në zonë. – Ruan njohuri koherente shërbimeve aktuale. Ndërmerr kontakte periodike dhe të posacme me Eprorët. – Organizon dhe ruan dokumentacion … Me shume

GEEK ALBANIA kerkon Menaxherë Marketingu

GEEK ALBANIA kërkon Menaxherë Marketingu: Përshkrimi i detyrave – Njeh zonën dhe mban kontakte me të gjithë subjektet/bizneset në zonë. – Ruan njohuri koherente shërbimeve aktuale. Ndërmerr kontakte periodike dhe të posacme me Eprorët. – Organizon dhe ruan dokumentacion të … Me shume

GEEK ALBANIA kerkon Menaxherë Marketingu

GEEK ALBANIA kërkon Menaxherë Marketingu: Përshkrimi i detyrave – Njeh zonën dhe mban kontakte me të gjithë subjektet/bizneset në zonë. – Ruan njohuri koherente shërbimeve aktuale. Ndërmerr kontakte periodike dhe të posacme me Eprorët. – Organizon dhe ruan dokumentacion të … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time vajza per fushate marketingu

Kompania PANINI e vetmja ne fushen e prodhimit dhe tregetimit te sanduiceve te paketuar kerkon vajza per nje fushate marketingu. Per me teper informacion mund te kontaktoni ne numurin tone te cel. 0694572145 Cel. : 0694572145

Tirane, ofroj vend pune part time vajza per fushate marketingu

Kompania PANINI e vetmja ne fushen e prodhimit dhe tregetimit te sanduiceve te paketuar kerkon vajza per nje fushate marketingu. Per me teper informacion mund te kontaktoni ne numurin tone te cel. 0694572145 Cel. : 0694572145

Tirane, ofroj vend pune operator marketingu (anketues)

Kerkojme te punesojme persona me aftesi te mira organizimi,serioze, bindes, te shkathet dhe me aftesi te shkelqyera komunikuese, per postet vakante si: operator marketingu (anketues). Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen: [email protected]

Tirane, ofroj vend pune part-time Agjente Marketingu

Shkolla Amerika e Gjuhëve të Huaja ʺKristofor Kolombiʺ kërkon të punësojë për dy muaj (15-Shtator – 15 Nentor) djem/ vajza per promocion me këto aftësi : – Paraqitje profesionale – Me eksperience në këtë profesion – Të ketë perceptim social … Me shume