Tag Archives: Kosove

Kosove, kërkojmë koordinatorë në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj.

Shtëpia Botuese Botart kërkon të punësojë koordinatorë me kohë të plotë dhe të pjesshme për promocionin dhe shpërndarjen e kartave Student Club në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj. Përparësi kanë të gjithë ata që kanë mbaruar Fakultetin … Me shume

Kosove, kerkohen bashkepunetor, manaxher grupi, manaxher shitjesh, te ardhurat mujore 100- mbi 1000 euro

Jeni te lodhur me rutinen! Keni nje pune, por deshironi te punoni part- time?! Puna qe keni nuk ju siguron te ardhura te mjaftueshme?! Keni 2 ore kohe ne dite ? Po ju prezantojme nje mundesi te re te cilen … Me shume

Kosove, kerkohet Kërkohet partner biznesi

Kërkohen partnerë biznesi nga Kosova. Të interesuarit të banojnë në qytetin e Prishtinës dhe të disponojnë kapacitete financiare minimale për të nisur një biznes të ri. Për informacion kontaktoni [email protected]! Ju faleminderit!

Kosove, ofroj vend pune KAMARIERE

Ofroj vende pune si kamariere ne nje RESTORANT te njohur ne Kosove . Te interesuarit te dergojne CV ne kete adrese : Email: [email protected] Paga: 500 Eur

Kosove, Graduate Recruitment Campaign 2012

Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni, ofrojme vend pune, perfaqesues/e shitjesh, bashkepunetor/e

FM GROUP WORLD IN ALBANIA, KOMPANI NDERKOMBETARE E E CILA USHTRON AKTIVITETIN E SAJE NE ME SHUME SE 50 SHTETE TE BOTES, FILLOI AKTIVITETIN E VET EDHE NE VENDIN TONE, NE KUADER TE ZGJERIMIT TE VET NE TE GJITH VENDIN, … Me shume

Kosove, ofroj vend pune Freelancer

KENI NEVOJE PER PUNE ?? FITIME TE LARTA DHE SHVILLIM TE SHPEJTE ? Eja te shetitim ne boten e mrekullueshme te parfumeve . Kerkohen persona per pune mbi 18 vjec Shitje parfumesh dhe make up ne terren,dhe mundesia e krijimit … Me shume

Vende Pune: Nje ide e re punesimi vjen me ne fund ne SHQIPERI, KOSOVE dhe MAQEDONI.

Nje ide e re punesimi vjen me ne funde ne SHQIPERI, KOSOVE dhe MAQEDONI. Nje ide qe nuk eshte aplikuar akoma ne tregun Shqiptar, ajo eshte “Multi-Level Marketing System (MLM)”. Ideja baze e MLM eshte promovimi i produkteve ose sherbimeve … Me shume

Kosove, Audit Internship Programme

Kosove, ofroj vend pune part time marketing produkti & menaxhim grupi

Per te gjithe ato qe kerkojne paran, karieren, formimin personal dhe professional, mos kushtezimin ne orarin e punes, mos pasjen e nje shefi, lirin, udhetimet, shoqerine, aventuren, makinat etj, te gjitha keto mundesi I gjeni prane kompanise prestigjoze Gjermane

Shqiperi, Kosove, Maqedoni ofroj vend pune part time Manager Shitjeje+Manager Grupi

Shqiperi, Kosove, Maqedoni ofroj vend pune part time Manager Shitjeje+Manager Grupi Pozicioni: i Vetpunesuar, ne nje Kompani Gjermane Kriteret e aplikimit: Mosha: Mbi 18vjec Arsimimi: i papercaktuar Oraret e punes: Me zgjedhje, ne varesi te mundesive dhe te synimeve tuaja. … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkone te trajnoje persona te cilet kane aftesi komunikuese, organizative dhe drejtuese ne menyre qe ato te krijojne nje biznes personal me produktet e kesaj kompanie. Te gjithe ato persona … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkone te trajnoje persona te cilet kane aftesi komunikuese, organizative dhe drejtuese ne menyre qe ato te krijojne nje biznes personal me produktet e kesaj kompanie. Te gjithe ato persona … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkone te trajnoje persona te cilet kane aftesi komunikuese, organizative dhe drejtuese ne menyre qe ato te krijojne nje biznes personal me produktet e kesaj kompanie. Te gjithe ato persona … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkone te trajnoje persona te cilet kane aftesi komunikuese, organizative dhe drejtuese ne menyre qe ato te krijojne nje biznes personal me produktet e kesaj kompanie. Te gjithe ato persona … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkone te trajnoje persona te cilet kane aftesi komunikuese, organizative dhe drejtuese ne menyre qe ato te krijojne nje biznes personal me produktet e kesaj kompanie. Te gjithe ato persona … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkone te trajnoje persona te cilet kane aftesi komunikuese, organizative dhe drejtuese ne menyre qe ato te krijojne nje biznes personal me produktet e kesaj kompanie. Te gjithe ato persona … Me shume

Kosove, ofroj vend pune menaxher shitjesh, menaxhim grupi

Ofrojme vende te lira pune me kohe te pjesshme (part-time)/ full-time si agjente shitjesh, menaxhim grupi te perzgjedhur dhe te formuar nga ju. Kriteret qe kerkohen jane baze per te arritur suksesin e deshiruar nga ju: 1-Mosha mbi 18 vjec. … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time marketing shitjesh, menaxhim grupi

Ofrojme vende te lira pune me kohe te pjesshme (part-time)/ full-time si agjente shitjesh, menaxhim grupi te perzgjedhur dhe te formuar nga ju. Kriteret qe kerkohen jane baze per te arritur suksesin e deshiruar nga ju: 1-Mosha mbi 18 vjec. … Me shume

Kosove, ofroj vend pune part time marketing shitjesh, menaxhim grupi

Ofrojme vende te lira pune me kohe te pjesshme (part-time)/ full-time si agjente shitjesh, menaxhim grupi te perzgjedhur dhe te formuar nga ju. Kriteret qe kerkohen jane baze per te arritur suksesin e deshiruar nga ju: 1-Mosha mbi 18 vjec. … Me shume