Tag Archives: KANADA

Vela HR Consulting – AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE

Vela HR Consulting‬ ofron ‪mundësi punësimi në Dubai / Abu Dhabi UAE, Doha QATAR, Manama BAHRAIN, Muscat OMAN (etj Lindje e Mesme) & konsulencë profesionale emigracioni për në AUSTRALIA, CANADA, DENMARK, UNITED KINGDOM & UNITED STATES of AMERICA. • Kriteret … Me shume

Vela HR Consulting – AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE

Vela HR Consulting‬ ofron ‪punësim‬ në ‪Dubai‬ ‪‎UAE‬, ‪Doha‬ ‪‎QATAR‬, ‪‎Manama‬ ‪‎BAHRAIN‬, ‪Muscat‬ ‪‎OMAN‬, ‪Kuwait City‬ ‪KUWAIT‬, ‪Riyadh‬ ‪SAUDI ARABIA‬, dhe ‪KONSULENCË‬ ‪EMIGRIM‬ në ‪‎AUSTRALIA‬, ‪‎CANADA‬, ‪DENMARK‬, ‪‎GREAT BRITAIN‬ & ‪‎UNITED STATES OF AMERICA‬. Njoftojmë të gjithë aplikuesit on-line; ju … Me shume

Kolegj dhe Punesim ne Kanada

Kolegj dhe Punësim në Kanada Tashme me ndryshimin e ligjit te emigracioni ne Kanada, programi i njohur deri me tani si “Study and Work” ne Kanada zevendesohet zyrtarisht nga programi “College and Internship” (kolegj dhe internship). Ne ndryshim nga programi … Me shume

Kolegj dhe Punesim ne Kanada

Kolegj dhe Punesim ne Kanada, Burse 50% deri 30 Qershor Tashme me ndryshimin e ligjit te emigracioni ne Kanada, programi i njohur deri me tani si “Study and Work” ne Kanada zevendesohet zyrtarisht nga programi “College and Internship” (kolegj dhe … Me shume

Ofrojmë Emigrim dhe Punësimin e Punonjësve të Kualifikuar në KANADA

Pranë Vela H. R. Consulting®, ne kemi aftësitë, njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të hartuar një aplikim të plotë tuajin tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, i cili do t’ju japë mundësinë e suksesit më të … Me shume

Ofrojmë Emigrim dhe Punësimin e Punonjësve të Kualifikuar në KANADA

Pranë Vela H. R. Consulting®, ne kemi aftësitë, njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të hartuar një aplikim të plotë tuajin tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, i cili do t’ju japë mundësinë e suksesit më të … Me shume

Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA

Pranë Vela H. R. Consulting®, ne kemi aftësitë, njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të hartuar një aplikim të plotë tuajin tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, i cili do t’ju japë mundësinë e suksesit më të … Me shume

Kanada, ofroj vend pune Dado

Kushtet e punësimit:Kohë e plotëPozicioni:DadoVendndodhja:KanadaKriteret:Kandidatet duhet të kenë eksperiencë pune e cila të ketë qenë e paguar dhe me kontratë të rregullt pune.Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze, sidomos në të komunikuar.Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht … Me shume

Kanada, ofroj vend pune Punonjës për shpimin e naftës dhe të gazit(Derrickhands).

Kushtet e punësimit: E përhershme,Kohë e plotë Paga:29,20 $ ; 50.00 / orë në javë Vendndodhja: RED DEER, Alberta. Numri i punonjësve të kërkuar: 2Kërkesat : Arsimi:Përfundimi i shkollës së mesmeKredencialet (çertifikatat, liçencat, anëtarësimet, kurset, etj): Çertifikatën standarte të Ndihmës … Me shume

Kanada, ofroj vend pune mbikqyrës

Pozicioni:Mbikqyrës i një ferme kuajsh Punëdhënësi: Horse Stables Vendndodhja: Sherwood Park, Kanada Paga: 15 $ në orë për rreth 40 orë në javë.Kërkesat: -përvojë pune me kuaj, -të kujdeset për to, -t’i ushqej ato etj Gjithashtu punonjësi duhet të mbikqyrë … Me shume

Kanada, ofroj vend pune Mekanik

PËRSHKRIMI I PUNËS:Vendndodhja:NISKU,KanadaTitulli i punës:MEKANIK (Kontrollues numerik kompjuteri)Pagesa: 20.00 $/oraPËRSHKRIM I PËRGJITHSHËM:Nën drejtimin e menaxherit të Shop Machine, si dhe mbikëqyrjen e Machine Shop Lead Hand, mekaniku CNC (Kontrollues numerik kompjuteri) do të operojë në prerjen me saktësi të metaleve … Me shume

Punesim:Hollande, France, Australi, Kanada me page duke filluar nga 3000 $/muaj

Europe Agency ne bashkepunimin me nje nga kompanite me me ze te sherbimeve logjistike ne mbare boten, prezanton vendet vakante te punes si me poshte: Manaxher Materilesh/Magazinier. Hollande. 4000 $ ne muaj.(kliko mbi linkun e mesiperm per me shume info)Administrator … Me shume

Punesim ne Australi dhe Kanada me page duke filluar nga 3000 $

Pas mbylljes me sukses se fazes se trete te rekrutimit, ku 17 aplikantë fituan kontratat e punes ne profile te ndryshme pune per kete faze, Europe Agency ne bashkepunim me nje nga kompanite me te medha Amerikane te punesimit, publikon … Me shume

Intership ne Kanada ” Hoteleri Turizem ”

EUROPE TRAVEL & RECRUITMENT AGENCY SJELL NE TREGUN SHQIPTAR OFERTEN ME TE RE TE PUNESIMIT SEZONAL JASHTE (PRAKTIKAVE TE PUNES) NE KANADA NE POZICIONIN “HOTELERI-TURIZEM”:OFROHET: 1. Program 6 mujor dhe 1 vjecar i nderthurur me kurs gjuhe ne mes. 2. … Me shume

Intership Ne Kanada, Hoteleri – Turizem.

EUROPE TRAVEL & RECRUITMENT AGENCY SJELL NE TREGUN SHQIPTAR OFERTEN ME TE RE TE PUNESIMIT SEZONAL JASHTE (PRAKTIKAVE TE PUNES) NE KANADA NE POZICIONIN. “HOTELERI-TURIZEM”: OFROHET: 1. Program 6 mujor dhe 1 vjecar i nderthurur me kurs gjuhe ne mes. … Me shume

Intership ne Kanada ” Menaxhim Biznesi”

EUROPE TRAVEL & RECRUITMENT AGENCY SJELL NE TREGUN SHQIPTAR OFERTEN ME TE RE TE PUNESIMIT SEZONAL JASHTE (PRAKTIKAVE TE PUNES) NE KANADA NE “MANAXHIM BIZNESI”:OFROHET: 1. Program 6 mujor dhe 1 vjecar i nderthurur me kurs gjuhe ne mes. 2. … Me shume

Intership ne Kanada ” IT”

EUROPE TRAVEL & RECRUITMENT AGENCY SJELL NE TREGUN SHQIPTAR OFERTEN ME TE RE TE PUNESIMIT SEZONAL JASHTE (PRAKTIKAVE TE PUNES) NE KANADA NE POZICIONIN “IT”:OFROHET: 1. Program 6 mujor dhe 1 vjecar i nderthurur me kurs gjuhe ne mes. 2. … Me shume

Kanada, ofroj vend pune Infermjere, KImista

Ofrojme vend pune si infermjere dhe kimiste ne Kanada. Bashke me kontraten e punes ofrohet dhe Green Card! Personat e interesuar mund te kontaktojme ne kete adrese: [email protected] Tel. : 044 80 74 61 Cel. : 0694037358

ofroj vend pune Pune sezonale ne Kanada. Manaxhim Biznesi-IT-Hoteleri/Turize

Kanada, ofroj vend pune Kasap

Kerkohet Kasap per punesim ne KANADA. Te kete njohuri te paket ne Fergjish ose Anglisht. Te interesuarit te paraqesin Cv ne adresen e e-malit: [email protected] Tel. : 044 80 74 61 Cel. : 0692037359