Tag Archives: JASHTE

Tirane, ofroj vend pune Guide turistike brenda dhe jashte Shqiperise

Pershendetje! Ofrohet vend pune GUIDE TURISTIKE brenda dhe jashte Shqiperise Aplikimi: CV e detajuar me fotografi Referenca te meparshme (nese dsiponohen) Deshmi profesionale Certifikate (nese disponohen) Aplikimet duhet te dergohen ne adresen [email protected] Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Guide turistike brenda dhe jashte Shqiperise

Pershendetje! Ofrohet vend pune GUIDE TURISTIKE brenda dhe jashte Shqiperise Aplikimi: CV e detajuar me fotografi Referenca te meparshme (nese dsiponohen) Deshmi profesionale Certifikate (nese disponohen) Aplikimet duhet te dergohen ne adresen [email protected] Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune ne te gjitha profilet si brenda dhe jashte vendit.

Si te behesh pjese e ASHP per punesim ? Ne menyre qe te perfitoni ofertat e punesimit dhe ndermjetesimit qe ASHP ofron ju duhet te ndiqni keto hapa baze te nevojshme: Duhet te rregjistrohen prane ASHP si punekerkues brenda ose … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ne te gjitha profilet si brenda dhe jashte vendit.

Si te behesh pjese e ASHP per punesim ? Ne menyre qe te perfitoni ofertat e punesimit dhe ndermjetesimit qe ASHP ofron ju duhet te ndiqni keto hapa baze te nevojshme: Duhet te rregjistrohen prane ASHP si punekerkues brenda ose … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ne te gjitha profilet si brenda dhe jashte vendit.

Si te behesh pjese e ASHP per punesim ? Ne menyre qe te perfitoni ofertat e punesimit dhe ndermjetesimit qe ASHP ofron ju duhet te ndiqni keto hapa baze te nevojshme: Duhet te rregjistrohen prane ASHP si punekerkues brenda ose … Me shume

Tirane, ofroj vend pune NDIHMESE EKONOMISTE +OPERATORE E MAREDHENIEVE ME JASHTE

OFROHET VEND I LIRE PUNE: NDIHMESE EKONOMISTE +OPERATORE E MAREDHENIEVE ME JASHTE (F) FULL TIME. -Te dije gjuhen angleze. -Me eksperience pune 2 vjecare. Te interesuarat te dergojne Cv-te e tyre ne adresen e email: [email protected] duke specifikuar SUBJECT ose … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste, Menaxhim i Marredhenieve me Jashte

Shoqëria BRUNES sh.p.k, një nga shoqërite lider në tregun shqiptar Kërkon të punësoj Ekonomiste (Menaxhim i Marrëdhënieve me Jashtë) me orar të plotë. KRITERET: 1.Te ketë minimumi 2-3 vjet eksperiencë pune në ketë sektor 2.Te zotëroj gjuhë të huaja (preferohet … Me shume

Tirane, kerkohet Menaxher/e koordinuese për Zyrën e Marrdhënieve me Jashtë

OFERTE PER PUNESIMKompania Ejal-AlbaniaKërkon: Menaxher/e koordinuese për Zyrën e Marrdhënieve me Jashtë, njësi që do të ridimensionojë dhe intensifikojë marrdhëniet e kompanisë me jashtë, bazuar në një komunikim intensiv online me partnerët tanë potencialë në rajon, në Europë dhe më … Me shume

Punesim Jashte Vendit per Inxhinier/e ne UAE

ANDE-LM® ju ofronKontrata pune ne Emiratet e Bashkuara Arabe Kerkohen:Inxhinier MEKANIKInxhinier ELEKTRIK Te interesuarit duhet te kene njohuri ne punen teknike:- per Ajrim te Kondicionuar,- pune hidraulike,- zjarrfikes dhe kujdesi ndaj zjarrit,- pune elektike per sistemet e voltazhit te ulet,Ambjentet … Me shume

Kontrata Pune Jashte Vendit: Arabi Saudite

ANDE-LM® Prezanton Kontrata Pune ne Arabi Saudite (punesim ne familje)1- Fitness Instructor (Femer)- Instruktore palestre (fitnesi) personale per femije;- Mosha: Mbi 22 vjece;- Diplome profesionale dhe eksperience pune;- Anglisht: Nivel mesatar;2- Housemaid (Zonje shtepie per pasterti dhe gatim-Femer)- Mosha 30-45 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Menaxhere per marredheniet me jashte dhe Burime Njerezore

Kompania ATR International kerkon per nje kompani te madhe qe operon ne tregun Shqipetar :Menaxhere per marredheniet me jashte/ HR Manager Specifikat e Pozicionit: * Te ruaje korespondencen me partneret jashte Shqiperise * Te implemtoje kerkesa, ankesa, ule cmimesh * … Me shume

Tirane, ofroj vend pune guide jashte shteti – Greqi, Spanje, Tunizi, Kenia e Itali per periudhen e stines se veres

Operatore Turistik Italian Oferte Pune Ne rast se doni te beni nje eksperience te mrekullueshme e te realizoni endrren tuaj per t’u bere pjese e grupit internacional te fshatrave turistike, ky eshte momenti !! Kerkohen djem dhe vajza te moshes … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Kordinatore te Marredhenieve me Jashte

Shoqëria BRUNES sh.p.k, një nga shoqërite lider në tregun shqiptar Kërkon të punësoj KORDINATORE TE MARREDHENIEVE ME JASHTE me orar te plote. KRITERET: 1.Te ketë minimumi 3 vjet eksperiencë pune në ketë sektor 2.Te zotëroj në nivel te avancuar gjuhën … Me shume

Punesim si STUARDESE JASHTE VENDIN

ANDE-LM® JU PREZANTON: STUARDESE PUNESIM ME KONTRATE TE RREGULLT ANDE-LM® eshte duke rekrutuar personel (Crew member) per linja Ajrore jashte vendit. Pozicioni eshte Stuardese per ndjekjen e fluturimeve Oman – Turqi, Itali, Lindje e Mesme, etj. Rekuizitet kryesore jane:Gjinia femerore;Gjatesia … Me shume

Punesim jashte: Kontrata pune ne Afganistan me page mbi 3000$/muaj.

Europe Agency ne bashkepunim me nje nga kompanite Lider te Sherbimeve Logjistike Amerikane prezanton vendet e reja vakante te punes ne Afganistan ne pozicionet: Koordinator i Marredhenieve me Publikun-PR ne Afganistan, 5700 $ ne muaj.Ndihmes Mjek, Afganistan, Rroga 4000 $ … Me shume

Durres, ofroj vend pune Kordinatore te maredhenieve me jashte

Shoqëria BRUNES sh.p.k, një nga shoqërite lider në tregun shqiptar Kërkon të punësoj KORDINATORE TE MARDHENIEVE ME JASHTE me orar te plote. KRITERET: 1. Te ketë minimumi 5 vjet eksperiencë pune në ketë sektor 2. Te zotëroj në nivel te … Me shume

Ofrojme Punesim per Stjuardese Jashte Vendit

ANDE-LM ® is recruiting females for the below position: Crew Member for an International Airline – Full Time Contract Criteria for Applying:Education: High School Diploma / University Graduates will have priority; Age:21-28 years old;Marital status: Single (No Children);Height: Female: 160-180 … Me shume

Ofrohen vende pune Administrator Rrjeti, Graphic Designer, Specialist IT, per jashte shtetit

Agjensia e punesimit International Employment Agency ofron vende te lira pune ne pozicionin e: *Administrator Rrjeti_______________________Afganistan,Cad *Graphic Designer_________________________Zvicer,Itali *Specialist IT____________________________Afganistan,Cad,Usa,Q atar *Computer Technicians____________________Qatar,Afganistan,Du bai Per informacione te metejshme jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen @ e-mail [email protected]

Ofrohen vende pune me eksperienca ushtarake per jashte shtetit

Agjensia e punesimit International Employment Agency e kontraktuar nga Shoqeria Private Ushtarake Amerikane BlackWater kerkon invide nga mosha 24 deri 35 per ti trajnuar dhe punesuar: *Perben avantazh eksperienca ushtarake dhe gjuha Angleze. Te gjitha pozicionet qe ofrohen jane me … Me shume

Ofrohen vende pune Infiermeri, Farmacist, Pune Sociale per jashte shtetit

Agjensia e punesimit International Employment Agency ofron vende te lira pune ne pozicionin e: *Infiermeri_______________________________Angli,It a li,Kanada,Gjermani. *Farmacist_______________________________Kanada. *Pune Sociale____________________________Hollande,Belgji ke,Kanada. Per informacione te metejshme jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen @ e-mail [email protected]