Tag Archives: INXHINIER

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Mekanik Dega Energjitik

Inxhinieri duhet te plotesoje keto kushte: 1. Te kete eksperience mbi 4 vjet ne projektim dhe ne zbatim ne sistemet e HVAC. 2. Te kete njohuri shume te mira ne compjuter si dhe ne prgramet inxhinierike (Autocad etj) 3. Te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune inxhinier mekanik

Comfort shpk, kompani prestigjioze me seli ne Tirane, eksperience 20 Vjecare ne projektimin dhe Implementimin e Impianteve Mekanike, ofron vend pune: Pozicioni / mosha: Inxhinier Mekanik . Menaxhimi dhe Ndjekia e te gjithe fazave te Implementimit te nje projekti Mekanik. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi

Kerkohet Inxhinier Ndertimit (mashkull) qe te plotesoj keto kushte: 1. Te kete eksperience pune mbi 10 vjet ne kompani ndertimi qe veprojne ne fushen e infrastruktures rrugore 2. Te njohi shume mire gjuhen Angleze 3. Te kete aftesi te mira … Me shume

Tirane, ofroj vend pune inxhinier

KERKOHET INXHINIER MEKANIK MOSHA 30/40 VJEC TE FLASE MIRE ANGLISHTEN EDHE PA SHUME ESPERIENCE PUNE TE KETE DIPLLOME INXHINIERIE. email: [email protected] Tel. : 0685857262

Ofroj vend pune part-time Drejtues Teknik Inxhinier Ndertimi

Kerkohet inxhinier Ndertimi part-time te kete mbaruar Fakultetin e ndertimit mbi 5 vjet eksperience pune. Pagesa 10.000 muaj + siguracione Te interesuarit te dergojne cv e tyre ne kete adrese: [email protected]

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar• Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar• Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar• Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher Ndërtimi, Inxhinier projekti, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist, në Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në Katar.· Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet e më shumë përvojë në … Me shume

Katar, ofroj vend pune Menaxher Ndërtimi, Inxhinier projekti, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në Katar.· Pozicionet e punës që ofrohen janë;Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira)Kriteret kualifikuese● Diplomë Bachelor në Inxhinieri Civile. ● 7 vjet e më shumë përvojë në … Me shume

Tirane, kerkohet part time mbasdite Inxhinier Elektronik, Informaticien

INSTITUTI “LEONARDO DA VINCI” kerkon specialist te fushes se Elektronikes ose Informatikes qe te jete i certifikuar ne CISCO(CCNA) nga CISCO Networking Academy, per ta aktivizuar ne mesimdhenie Part Time. Kandidati duhet te jete i diplomuar ne Inxhinieri Elektronike ose … Me shume

Durres, ofroj vend pune Inxhinier mekanik

Pozicioni: Inxhinier Mekanik KERKESAT: Të ketë perfunduar arsimin e lartë,dega :Ing.Mekanike Të ketë eksperience pune ne prodhimin e konstruksioneve metalike,reparte metalike(makineri metal-punuese) Njohuri shume te mira te programit Autocad (kusht) Njohës i mire e gjuhëve të huaja, Italisht (kusht), Anglisht, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune inxhinier mekanik

Firma real A.B Sh.p.k, ofron vend pune inxhinier mekanik me eksperience pune. Te kete njohuri shume te mira mbi programin autocad ,2D,3D, dhe njohuri per makineri metalprerese. Te interesuarit te kontaktojne ne nr. e meposhtem,mund te na dergoni dhe cv … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Inxhinier ndertimi

Qendra irisoft kerkon inxhinier ndertimi qe te zoteroje programin Tekla Structure Te interesuarit te kontaktojne ose te deergojne nje CV ne adresen: [email protected] Ju faleminderit Tel. : 2242107 Cel. : 0682097040

kerkohet Freelancer inxhinier gjeolog

Shoqeri ndertimi kerkon nje Ing. Gjeolog te kete licensen e disponueshme dhe te kete nje eksperience mbi 5-vjete pune pas diplomimit. (kerkohet vetem license gjeolog) Ju lutem specifikoni pikat e licenses qe dispononi. Te interesuarit te dergojne cv e tyre … Me shume

Tirane, Ofroj Pune Inxhinier Elektronik/Informaticien. Rroga 50.000 leke

Kerkohet Inxhinier Elektronik ose Informaticien me eksperience te meparshme Teknike manaxheriale per pozicionin e Manaxherit Teknik. Rroga 50.000leke. Puna eshte me 2 turne , 8-15 ose 15-22 pra aplikantet duhet te jene te disponueshem per secilin nga turnet dhe te … Me shume

Tirane, Ofroj Pune Inxhinier Elektronik/Informaticien. Rroga 50.000 leke

Kerkohet Inxhinier Elektronik ose Informaticien me eksperience te meparshme Teknike manaxheriale per pozicionin e Manaxherit Teknik. Rroga 50.000leke. Puna eshte me 2 turne , 8-15 ose 15-22 pra aplikantet duhet te jene te disponueshem per secilin nga turnet dhe te … Me shume

Tirane, Ofroj Pune Inxhinier Elektronik/Informaticien. Rroga 50.000 leke

Kerkohet Inxhinier Elektronik ose Informaticien me eksperience te meparshme Teknike manaxheriale per pozicionin e Manaxherit Teknik. Rroga 50.000leke. Puna eshte me 2 turne , 8-15 ose 15-22 pra aplikantet duhet te jene te disponueshem per secilin nga turnet dhe te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier

Rrjeti dyqaneve te kondicionimit profesional “GREE” ne Tiranë, kërkon të punësojë punonjëse femer në pozicionin:Inxhiniere per sistemet e kondicionimit.Kërkesa të përgjithshme:· të jete e komunikueshëme, e aftë të punojë në grup· të kete eksperience pune jo me pak se nje … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi Strukturist

Studio Kla : Kerkon te punesoje Inxhinier Ndertimi Strukturist te diplomuar ne kete dege. Mesatarja e notave te jete mbi 8. Fusha ne te cilen operon studioja jone eshte Vleresimi i Pasurive te Paluajtshme. Te interesuarit te dergojne Cv e … Me shume