Tag Archives: Infermiere

Asistente ne klinike dentare

Kerkoj Asistente dentare. Te kete mbaruar arsimin e larte per Infermieri/Laborator/Mjeke Stomatologe. Klinika dentare Smile doctore prane pallateve Agimi.Orari i punes 09:00- 18:00 Te interesuarit te kontaktojne ne nr tel. 0695811357.

Kërkohet infermier/e të punojë me kohë të plotë në përkujdesje të nevojave të përditshme të një pacienti

Kërkohet infermier/e të punojë me kohë të plotë në përkujdesje të nevojave të përditshme të një pacienti • Te ketë mbaruar shkollën e lartë të Infermierisë • Të ketë 2 vjet eksperiencë pune në profesion • Të jetë i/e përgatitur … Me shume

Kerkohen sa me shpejt disa dado bebesh/femijesh dhe infermiere

Click here to view or download the file directly.

Tirane, ofroj vend pune Infermiere

Kerkojme te punesojme teknik audioprotezist qe te kene keto te dhena: – Te jene diplomuar per Infermieri – Te dine gjuhen: prioritet Italiane dhe Angleze – Femer – Mosha e preferuar: mbi 25 vjeç – Qyteti: Durres, Shkoder Te interesuarat … Me shume

Ofrohet vend pune infermiere

Kërkohet infermiere , të kete dimplome.eksperienca nuk eshte e domosdoshme,Kushtet e punes shume te mira ,kontrate para fillimit te punes. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen [email protected] . Vetem personat e perzgjedh do kontaktohen per interviste.

Tirane, ofroj vend pune Infermiere

Kerkohet infermire mbi moshen 30 vjec me pervoje pune te kujdeset per femije te moshes 0-3 vjec ne nje kopesht privat ju lutem dergoni CV ose numer telefoni dhe informacin per vendet e meparshem te punesimit ne [email protected]

Tirane, ofroj vend pune Infermiere

“Klinika Italiane” në Tiranë kërkon te punësojë Infermiere (Femër). Kualifikime/ Kërkesa: 1. Të ketë mbaruar studimet e larta ne degen e Infiermerise. 2. Të ketë eksperiencë pune. 3. Të ketë njohuri shumë të mira te gjuhës Italiane. 4. Të ketë … Me shume

Gjermani, kerkohet Infermiere & Kujdestare

Punesim ne Gjermani per shtetas nga Shqiperia, Maqedonia & Mali i Zi Alba Punesim, eshte një agjenci punesimine standarteve me te larta. kerkon:Infermiere & Kujdestare per projektin e saj per t’i punesuar, ne disa nga spitalet me prestigjioze te Gjermanise.Aplikantet … Me shume

Gjermani, kerkohet Infermiere & Kujdestare

Vende pune me kontrate me Gjermanine Alba Punesim, me nr NIPT: L31609006M eshte një agjenci punesimie standarteve me te larta. kerkon:Infermiere & Kujdestare per projektin e saj per t’i punesuar, ne disa nga spitalet me prestigjioze te Gjermanise.Aplikantet duhet te … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Gjermani, kerkohen Mjek/e, Infermier/e, personel-perkujdesje, IT-Elektronik

DAAV Deutsch-Albanisch-Arbeits-Vermittlung eshte nje agjensi punesimi ne Gjermani me experience te gjate e cila ofron kontrata pune per profesione te ndryshme.: 1- Mjek/e, Infermier/e, personel-perkujdesje, 2- IT- Elektronik-Experte, Ing. me kualifikim te larte ne te gjitha deget. Punesimi ( kontrata … Me shume

Tirane, ofroj vende pune per Klinike Mjekesore: Onkolog, Gjinekolog, Dermatologe, Infermiere, Sekretare

Klinike nderkombetare, per hapjen e filialit te saj ne Tirane, kerkon te punesoje staff me kohe te plote :- Doktore Onkolog ( m/f )- Doktore Gjinekolog ( m/f )- Doktore Dermatologe ( m/f )- Infermiere ( f ) – Sekretare … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Infermiere salle

Spitali Gjerman kerkon infermiere (femer) per sallen e kardiokirurgjise. Kandidatet duhet te jene me integritet, deshire per te punuar, aftesi shume te mira nderpersonale dhe te afta per te punuar ne grup. Ofrohen kushte shume te mira pune. Te interesuarat … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Infermiere, ndihmes infermiere, biologe, teknike radiologjie

Struktura e re spitalore SALUS TIRANA, qe do te hapet se shpejti, kerkon te punesoje personel si me poshte vijon: Infermiere, ndihmes infermiere, biologe, teknike radiologjie. Kandidatet, pervec arsimit perkates, duhet te zoterojne shume mire gjuhen italiane. CV me fotografi … Me shume

Gjermani, ofroj vend pune Infermiere

Qendra e Gjuheve te Huaja "Gold-Future" me NIPT K41412022D, organizon projektin per punesimin e infermiereve ne spitalet me prestigjoze ne Mynih te Gjermanise. Aplikantet duhet te disponojne: – certifikaten B2 te gjuhes gjermane te qendres sone – diplomen e fakultetit … Me shume

Gjermani, ofroj vend pune Infermiere

Qendra e Gjuheve te Huaja "Gold-Future" me NIPT K41412022D, organizon projektin per punesimin e infermiereve ne spitalet me prestigjoze ne Mynih te Gjermanise. Aplikantet duhet te disponojne: – certifikaten B2 te gjuhes gjermane te qendres sone – diplomen e fakultetit … Me shume

Shqiperi, Infermiere

KERKOJ PUNE SI INFERMIERE.KAM MBARUAR SHKOLLEN E LARTE PER INFERMIERI TE PERGJITHSHME DHE MASTERIN PROFESIONAL DEGA MENAXHIM INFERMIEROR. JAM DIPLOMUAR ME REZULTATE SHUME TE MIRA DHE AKTUALISHT JAM E PAPUNE. TE INTERESUARIT TE ME KONTAKTOJNE NE ADRESEN :[email protected]