Tag Archives: Gjermani

Hostie

Kerkohen 2 femra te paraqitshme per punesim ne shtetin Gjerman mqs kan mundsi udhetimi lirshem ne europe.Kerkohen per Hostie ose per te ndenjtur si figurante ne barin tone dhe per ti udhezuar klientet ne tavolinat e tyre perkatse pagesa 500€ … Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punesim për INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER në Gjermani

NJOFTIM!!! Qendra e Kurseve Opportunity njofton për gjithë të interesuatit e takim ndërmjetësim punësimit më datë 23 Tetor me KOMPANINE GJERMANE në pozicionet: INFERMIERË, KUJDESTARË, PEDIATER se duhet të regjistrohen duke dërguar CV dhe dokumentat e poshtëshënuara në adresen [email protected]Me shume

Punësim në Gjermani

Punësim në GjermaniPozicioni: Ndertim (Murator, Saldator, Elektrecist, Hekurkthyes, supervizor) Bojaxhi Magazinier Vendodhja: Gjermani Pagesa: 1500 Euro Neto/MuajPershkrimi i Punes: Sipas profilit te punesBenefite: Kontrate 1 vjecare me te drejte rinovimi.Pagese 1500 Euro NETO mujore sipas kontrates.Akomodimi te mbuluar gjate periudhes … Me shume

Punesim ne Gjermani

Punesim ne GjermaniPozicioni: Ndertim (Murator, Saldator, Elektrecist, Hekurkthyes, supervizor) Bojaxhi Magazinier Vendodhja: Gjermani Pagesa: 1500 Euro Neto/Muaj Pershkrimi i Punes: Sipas profilit te punesBenefite: Akomodimi i mbuluar nga punedhenesi gjate gjithe periudhes se qendrimit.Transport falas, nga dhe per ne pune.Ushqimi … Me shume

Gjermani, Kerkohet kuzhinier i kualifikuar

Kerkohet kuzhinier i kualifikuar, specialist per restorant ne Gjermani. Te njohi shume mire kuzhinen Italiane dhe ate Greke. Te kete mbi 10 vjet eksperince pune. Akomodimi i garantuar. Paga e kenaqshme. Kerkohet person i cili ka te drejte te punoj … Me shume

Gjermani, ofroj vend pune Babbyssiter

Ofrohen kontrata pune per vajza qe deshirojn te punesohen ne Gjermani. Kontrata pune 1 vjecare Babbyssiter. Me te drejte rinovimi mbas 1 viti, per Studime, ose Pune Socjale qe do te thote te punoni (ndihmoni) njerezit qe kane probleme mendore … Me shume

Shqiperi, BABY SITTER NE GJERMANI

Alba Punesim, eshte një agjenci punesimin e standarteve me te larta. Ofron punesim ne Gjermani si Baby Sitter.( Au PAIR) Mosha 18 – 27 vjec Njohuri te mira te gjuhes gjermane. Kurset e gjermanishtes zhvillohen ne ambjentet tone, me cmime … Me shume

Gjermani, kerkohet Infermiere & Kujdestare

Punesim ne Gjermani per shtetas nga Shqiperia, Maqedonia & Mali i Zi Alba Punesim, eshte një agjenci punesimine standarteve me te larta. kerkon:Infermiere & Kujdestare per projektin e saj per t’i punesuar, ne disa nga spitalet me prestigjioze te Gjermanise.Aplikantet … Me shume

Gjermani, kerkohet Infermiere & Kujdestare

Vende pune me kontrate me Gjermanine Alba Punesim, me nr NIPT: L31609006M eshte një agjenci punesimie standarteve me te larta. kerkon:Infermiere & Kujdestare per projektin e saj per t’i punesuar, ne disa nga spitalet me prestigjioze te Gjermanise.Aplikantet duhet te … Me shume

Ofroj vend pune Specializime Mjekesie ne Gjermani

Ofrohen specilaizime ne gjermani per: •Student mjekesie, specializant mjekesie, mjeke deri ne moshen 35 vjec dhe infermjer deri ne 27 vjec (per punesim) Ju duhet te keni mbaruar studimet universitare me nivel te kenaqshem : •Duhet te jeni te motivuar … Me shume

Gjermani, kerkohen Mjek/e, Infermier/e, personel-perkujdesje, IT-Elektronik

DAAV Deutsch-Albanisch-Arbeits-Vermittlung eshte nje agjensi punesimi ne Gjermani me experience te gjate e cila ofron kontrata pune per profesione te ndryshme.: 1- Mjek/e, Infermier/e, personel-perkujdesje, 2- IT- Elektronik-Experte, Ing. me kualifikim te larte ne te gjitha deget. Punesimi ( kontrata … Me shume

Gjermani, ofroj vend pune Software developer

Wir suchen für unseren Kunden einenProgrammierer m/w bzw. Softwareentwickler m/w ( Delphi ) für den StandortDresden/Sachsen[/font][/size]Unsere Auftraggeber bietet Ihnenhochinteressante Projekte im Bereich Entwicklung anFähigkeiten:- Erfahrung in der Softwareentwicklung(Delphi)- Programmierung in Datenbanken(Grundkenntnisse SQL)- gute Deutsch – Kenntnisse – Englisch – Kenntnisse- … Me shume

Gjermani, ofroj vend pune Specializime Mjekesie ne Gjermani

Kekohen student ose te sapo dilplomuar ne mjekesi me qellim specializimi ne spitalet me te mira universitare ne gjermani. Specializanteve ju ofrohen: •Kushte te pershtatshme pune ne spitale universitare gjermane •Pagese te kenaqeshme te standarteve gjermane •Mundesi te shkelqyera per … Me shume