Tag Archives: Fizioterapist

Tirane, ofrohet MASAZHE NGA FIZIOTERAPIST PROFESIONIST

Fizioterapist me eksperienca perëndimore ofron shërbime masazhi në një ambjent komod.Besojani shëndetin tuaj Fizioterapisë profesionale.Llojet e Masazhit -Masazh Relaksues :Ndihmon për të liruar nga stresi dhe lodhja dhe na bën të ndihemi më të përkëdhelur dhe të çliruar. Zonat në … Me shume

Kuwait, ofrohen vende pune per Fizioterapist dhe profilin doktor

Nje SPA e vendosur ne nje resort me 5 yje ne Kuwait kerkon te punesoj fizioterapist gjithashtu dhe profilin doktor me keto kushte: At least 2 years’ experience in the same field (5 years for Doctors ) Able to understand … Me shume

Tirane, ofroj vend pune FIZIOTERAPIST

Tirane kerkojme djem e vajza te dipllomuar per fizioterapi . Per informacione te me tejshme mund te na kontaktoni ne adresen e mail [email protected] ose ne cel 0673004500 Tel. : 0035542406377 Cel. : 0673004500

Tirane, ofroj vend pune Fizioterapist ortopedie

Kerkohen 2 fizioterapist te specializuar ne fushen e ortopedise. Me eksperience ne profesionin e tyre dhe te pajisur me dokumentacionin e nevojshem.Njohja e gjuhes italiane ofron avantazh. Degoni cv tuaj ne adresen e-mail [email protected] Cel. : 0692276086