Arkiva Etiketash: Fier

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofroj vend pune agjent shitje

KERKOHET AGJENT SHITJESH Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me orare … Me shume

Fier, ofroj vend pune agjent shitje

KERKOHET AGJENT SHITJESH Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me orare … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofrohet perfaqsi per shitje produkti

Ofroj perfaqsi shitje produkti per qytetin e fierit dhe rethinat, 1-personi duhet te kete aftesi menaxhuese shume te mira, 2- te kete eksperience ne drejtim dhe te jete i afte te punoj ne grup, 3-te mare persiper drejtimin si biznes … Me shume

Fier, ofroj vend pune agjent shitje

KERKOHET AGJENT SHITJESH Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zonat Fier Berat Lushnje dhe me orare … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje produkte ushqimore Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte per keto … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Kerkojme agjent shitje Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Detyrat/Përgjegjësitë: Agjent Shitje per Fier-Lushnje-Berat 1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte per keto … Me shume

Fier, ofroj pune agjent shitje

Afrohet pune per 1 agjent shites me fugon 1.5 ton te ken eksperience si shites ne shperndarjen e produkteve detergjente, te njohin zonat perkatse , te jene banor te qytetit te Fierit,te jete korekt ne pune dhe ne maredhenie me … Me shume

Fier, ofroj vend pune part time Fizioterapiste, Masazhatore

Kerkohet Fizioterapiste, Masazhatore part time dhe me orar fleksibel. Gjuha Angleze eshte perparesi. Ambjenti i punes shume komod. Paga e kenaqshme. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen [email protected] ose te kontaktojne ne nr 0697594196. Cel. : 0697594196 Shperndaje ne … Me shume

Fier, ofroj vend pune part time mesuese

Qendra e gjuheve te huaja ” ARSA” Fier Kerkone mesuese te gjuhes gjermane part time. Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-n : e-mail: [email protected] ose te drejtohen prane qendres ne adresen: Qendra Arsa Fier. Rruga: Xoxi Andoni, Mbrapa Xhamis … Me shume

Fier, kerkoj vend pune mjeshter shtrime pllakash

KERKOJ PUNE JAM MJESHTER SHTRIME PLLAKASH KAM 10 VJET EKSPERJENCE PUNE NE GREQI NA KONTAKTONI NE ([email protected]) OSE NE TEL 00306981023882 nuk e kam problem dhe jashte shtetit zoteroj gjuhen greke dhe shqip Shperndaje ne Facebook

Fier, ofroj pune menaxher dhe agjent shitje

Afrohet pune menazher shitje ,te kete njohuri mbi tregun dhe distributimin e produkteve te ndryshme ushqimore,te kete aftesin te sherbeje klienteles ekzistuese,dhe te rite ate,te dije te punoje ne grup dhe dhe te drejtoje ate,te kete patente makine te klasit … Me shume

Fier, ofroj pune menaxher dhe agjent shitje

. Afrohet pune menazher shitje ,te kete njohuri mbi tregun dhe distributimin e produkteve te ndryshme ushqimore,te kete aftesin te sherbeje klienteles ekzistuese,dhe te rite ate,te dije te punoje ne grup dhe dhe te drejtoje ate,te kete patente makine te … Me shume

Fier, ofroj vend pune menaxher+ shofer shites me fugon

Afrohet pune menazher shitje , te kete njohuri mbi tregun dhe distributimin e produkteve te ndryshme ushqimore, te kete aftesin te sherbeje klienteles ekzistuese,dhe te rite ate, te dije te punoje ne grup dhe dhe te drejtoje ate, te kete … Me shume