Tag Archives: Elbasan

Elbasan, ofroj vend pune Prezantuese

Kerkohen kater goca per prezantimin dhe shitjen e nje pije te re te hedhur se fundmi ne tregun Shqiptar.Prezantimi dhe shitja do te behet ne disa ambjente te ndryshme si bare,restorante instuticjone dhe ambjente publike. Kriteret e pranimit: 1- Te … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Promovuese

Kerkohen kater goca per prezantimin dhe shitjen e nje pije te re te hedhur se fundmi ne tregun Shqiptar.Prezantimi dhe shitja do te behet ne disa ambjente te ndryshme si bare,restorante instuticjone dhe ambjente publike. Kriteret e pranimit: 1- Te … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Manaxher i pergjithshem Dyqani

Kompania AZA Electronics Njesi shitje Elektroshtepiake ne ELBASAN Kerkon te punesoje: • Manaxher i pergjithshem Dyqani. Cilesite e kerkuara duhet te jene: A) Aftesi ne realizimin e manaxhimit,marketingut dhe objektivave te shitjes B) Te kete ekspierience pune manaxhues C) Aftesi … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Qendistari

Kerkohen puntore gra dhe vajza,te afta per te krijuar punime te ndryshme artizanale si p.sh : 1-Te dine te qendisin ne makin qepse.(me hoje, azhur, mbushje etj). 2-Te dine te qendisin me dore.(mbushje ,kryq, azhure te ndryshme etj). 3-Te dine … Me shume

Elbasan, ofrohet Licence TAXI 4+1

ELBASAN SHES: LICENSE TAKSI 4+1 (MAKINA NUK SHITET) Cel. : 0682367367 Tel. : 0662367367

Elbasan, ofrohet Licemce TAXI 4+1

ELBASAN SHES: LICENSE TAKSI 4+1 (MAKINA NUK SHITET) Cel. : 0682367367 Tel. : 0662367367

Elbasan, ofroj vend pune Specialist i Sherbimit te Klientit

Union Bank ka filluar aktivitetin ne 2006, si pjese e zgjerimit te kompanive te Union Grup ne Shqiperi. Qe nga themelimi, banka ka njohur rritje sinjifikative ne te gjithe sektoret dhe tani ka 29 dege ne qytetet me kryesore te … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Menaxhere Marketingu

Kompania Rali Color Njoftojme qe prane kompanise sone eshte krijuar hapesira per nje vend te ri pune ne zyrat tona. Ju ftojme te beheni pjese e projekteve tona. Pozicioni Manaxhere Marketingu (F) Kriteret qe duhet te permbushe : • Te … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune Menaxhere Marketingu

Kompania Rali Color Njoftojme qe prane kompanise sone eshte krijuar hapesira per nje vend te ri pune ne zyrat tona. Ju ftojme te beheni pjese e projekteve tona. Pozicioni Manaxhere Marketingu (F) Kriteret qe duhet te permbushe : • Te … Me shume

Elbasan, ofrohet

Shes 7240m2 tok truall per rezidenc banimi ose magazina buze rruges brenda vijave te verdha ne Fshatin Mollas,Elbasan 28km/34min ne JUG te Elbasanit ne rrugen kryesore CERRIK- KUCOVE 13km/16min ne JUG te Cerrikut cmimi 110.000Euro i diskutueshem me tapi me … Me shume

Elbasan, ofroj vend pune part time operator/e

Promarketing e’ ora presente anche a Elbasan con la quarta sede della societa’. Possibilita’ di lavoro per gente motivata e con italiano ottimo. Ottima retribuzione Vi aspetiamo in “rruga kamber sejdini, kompleksi dardanet, kati i 3″ Cell : 0689098584 Email … Me shume