Tag Archives: EKONOMIST/E

Tirane, kerkohet ekonomist/e me kohë të plotë pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE POZICIONI I PUNËS: Ekonomist/e me kohë të plotë pune. RRETH PUNËDHËNËSIT Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushën e tregtimit të produkteve me eksperiencë mbi 20 vjeçare në Treg. Shoqëria kërkon të punësojë një … Me shume

Tirane, kerkohet ekonomist/e me kohë të plotë pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE POZICIONI I PUNËS: Ekonomist/e me kohë të plotë pune. RRETH PUNËDHËNËSIT Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushën e tregtimit të produkteve me eksperiencë mbi 20 vjeçare në Treg. Shoqëria kërkon të punësojë një … Me shume

Tirane, kerkohet ekonomist/e me kohë të plotë pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE POZICIONI I PUNËS: Ekonomist/e me kohë të plotë pune. RRETH PUNËDHËNËSIT Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushën e tregtimit të produkteve me eksperiencë mbi 20 vjeçare në Treg. Shoqëria kërkon të punësojë një … Me shume

Tirane, kerkohet ekonomist/e me kohë të plotë pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE POZICIONI I PUNËS: Ekonomist/e me kohë të plotë pune. RRETH PUNËDHËNËSIT Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushën e tregtimit të produkteve me eksperiencë mbi 20 vjeçare në Treg. Shoqëria kërkon të punësojë një … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Financiere/Kontabiliste

Fare Impresa është duke rekrutuar kandidatë potenciale për pozicionin e Financieres pranë një prej Studiove Ligjore & Kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në tregun Shqiptar. Tashmë Fare Impresa, është pjesë kyçe e bizneseve dhe institucioneve me paketat më … Me shume

Tirane, ofroj vend pune ekonomiste

Prosound kompania leader ne tregun e sistemeve audiovizuale kerkon te punesoje. Ekonomiste/Financiere me orar te plote. Kerkesat: -Arsim te larte,dega finance. -Anglisht nivel i avancuar dhe deshmi perkatese. -Pervoje minimalisht dy-vjecare. -Integritet,shkathtesi,kembengulje dhe profesionalizem -Pune ne grup dhe aftesi per … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste

Ofrohet vend pune per ekonomist(e)-magaziniere.Kandidatja Jo domosdoshmerisht duhet te kete eksperience pune.Te kete mbaruar studimet dega: ekonomi/ finance.Te jete e afte te perballoje ngarkesen e punes, e diela eshte pushim! Paga eshte e kenaqshme! Adresa:Klodi Market. Rruga : Fabrika e … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste

Royal shpk, ndermarrja e mirenjohur qe prej vitit 1994 ne tregun shqiptar per shperndarjen e markave lider ne tregun vendas dhe italian (Tusce, Sterilgarda, Sammontana etj), shpall vendin vakant per postin e punes : Ekonomiste. Mosha nga 25 deri 35 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste

Kerkojme nje financier/e per te mbajtur llogarite e nje bisnesi te vogel. Te jete i amonvrueshem per te kryer dhe pune te vogla qe jo detyrimisht te jene te perfshira ne profesion. Orari i punes 8 me 5 ( nje … Me shume

Tirane, kerkohet Ndihmes Ekonomiste

Kompania BASS Shpk, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj, kërkon shtese stafi: Ndihmes – Ekonomiste Kriteret e domosdoshme per aplikim jane: • Të jetë diplomuar në Fakultetin Ekonomik. • Të jetë përdoruese e mirë e programeve të paketes … Me shume

Ekonomist/e i/e Brendshme (F/M) (Urgjent)

Agjencia Alba Punesim eshte nje agjenci private punesimi nga me seriozet ne tregun e punes. Per nje klientin e saj, nje kompani e huaj, kerkon Ekonomist/e e brendshme ( F/M ): Kriteret jane si me poshte: – Diplome e Shkolles … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste

Kërkohet te punesohet Ekonomiste shitjesh dhe mbajtjeje të dokumentacionit financiar, me kohë të plotë. Detyrat: Të presë klientët, të marëdhe të regjistrojë kërkesat e tyre, ti sqarojë për mundësitë e zgjedhjes. Të përfaqësojë Kompaninë dhe interesat e saj perpara klientëve, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune EKONOMISTE

Royal shpk, ndermarrja e mirenjohur qe prej vitit 1994 ne tregun shqiptar per shperndarjen e markave lider ne tregun vendas dhe italian (Tusce, Sterilgarda, Sammontana etj), shpall vendin vakant per postin e punes :Ekonomiste. Mosha nga 25 deri 35 vjec.Te … Me shume

Tirane, kerkohet part time Ekonomiste

Nje kompani farmaceotike veterinare me qender ne kombinatin e tekstileve Tirane kerkon ekonomiste me kohe te pjeseshme. Te kete eksperienc pune ne mardhenje me detyrimet biznes-shtet, te punoje ne programin alfa.Mundesisht deri ne 35 vjec.te nohi gjuhen Angleze ose Greke … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ndihmes Ekonomist/e

Firme tregtare serioze me seli ne qytetin e Tiranes, kerkon per nevojat e saj nje ndihmes ekonomist/e me orar te plote. Kriteret: Diplomë Universitare ne Ekonomi, Njohuri te mira te MS Office (Excel-i është domosdoshmëri) Njohuri shume të mira të … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Asistente Ekonomiste

Kompania Albakontroll Shpk kerkon te punesoje nje asistente (ekonomiste):Kualifikimet:Te jete studente ne vit te fundit ose sapo te kete mbaruar fakultetin Ekonomik.Te njohe shume mire paketen Microsoft Office.Te jete e afte ne perdorimin e programit AlfaTe jete e shkathet dhe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time mbasdite EKONOMISTE

Kerkojme te punesojme nje vajze per te assistuar ne shitjen e biletave ne nje agjensi udhetimi part time mbasdite. Agjensia ndodhet ne laprake per me teper mund te telefononi Tel. : 0682120300

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste

Kompania ABD sh.p.k kërkon të punësojë Ekonomiste me kohë të plotë. Aplikantet duhet të plotesojnë këto kushte : 1.Të kenë mbaruar Arsimin e Lartë në Fakultetin Ekonomik me rezultate të larta 2.Të kenë minimalisht 2 vite eksperiencë pune në këtë … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste

Kerkohet ekonomiste per departamentin e veshjeve. kandidatja duhet te plotesoje keto kritere: -te kete mbaruar arsimin e larte -te jete e komunikueshme -mosha max. 28 vjec -te jete e paraqitshme -e regullt dhe korrekte paga 35000 lek Te interesuarat te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

Ofroj vend pune ekonomist/e,prane kompanis ISANA e cila zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane. Kritere te detyrueshme per pranimin: · Te kete mbaruar fakultetin ekonomik. · Te kete njohuri dhe eksperience mbi perdorimin e programit Financa 5/Alfa · Te jete … Me shume