Tag Archives: Edukatore

Tirane, ofroj vend pune Edukatore

Kerkojme Edukatore per kopesht. Te kete mbaruar per arsimin PARASHKOLLOR. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet. Mosha qe kerkohet eshte nga 30- 40 te jete e martuar. Te kete njohuri kompjuteri dhe Anglisht.Dergoni nje CV me foto ne adresen … Me shume

Tirane, kerkohet Edukatore ose Mesuese e ciklit te ulet

Jam e interesuar te punesoj nje zonje nga 25-55 vjec qe ka punuar me femije ne kopesht ose ne shkolle ose ka eksperience pune ne kete fushe. Cilesite e duhura:Te jete tipike, korekte, e qete dhe e dashur. Te interesuarit … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore Kopshti&Parashkollore

Kopshti “KIDEA Kindergarten”, me program gjerman, I vetmi ne llojin e tij ne Shqiperi, kerkon staf akademik te kualifikuar. Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Edukatore Kopshti & Parashkollore Kriteret që duhet të përmbushin kandidatet: • Arsim i larte. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore Kopshti&Parashkollore

Kopshti “KIDEA Kindergarten”, me program gjerman, I vetmi ne llojin e tij ne Shqiperi, kerkon staf akademik te kualifikuar. Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Edukatore Kopshti & Parashkollore Kriteret që duhet të përmbushin kandidatet: • Arsim i larte. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore Kopeshti

Kopshti “Topoxhixho” kërkon të punësoj edukatore kopshti me eksperiencë pune në fushën e ciklit të ulët parashkollor. Kandidatura duhet të ketë arsimin përkatës. Te interesuarit mund te kontaktojne ne nr.e tel. 0682000886 ose 0686053050 Adresa : Rr:”Pandi Dardha”, pranë KMY, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore Kopshti

Çerdhe dhe Kopështi “Yjet e së ardhmes”Kerkohet Edukatore Kopeshti me eksperienc pune mbi 5-vjet, te kete mbaruar ciklin e Ulet.Adresa: Rruga:Besnik Ceka,prane AMC-Laprake Tel:0672766294 Cel. : 0672766294

Tirane, ofroj vend pune Edukatore

Kerkojme Edukatore per kopesht. Te kete mbaruar per arsimin PARASHKOLLOR. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet. Mosha qe kerkohet eshte nga 30- 40 te jete e martuar.Dergoni nje CV me foto ne adresen e e-mailit: [email protected] Tel. : 04 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore

Kerkojme Edukatore per kopesht. Te kete mbaruar per arsimin PARASHKOLLOR. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet. Mosha qe kerkohet eshte nga 30- 40 te jete e martuar.Dergoni nje CV me foto ne adresen e e-mailit: [email protected] Tel. : 04 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore

Kerkojme Edukatore per kopesht. Te kete mbaruar per arsimin PARASHKOLLOR. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet. Mosha qe kerkohet eshte nga 30- 40 te jete e martuar.Dergoni nje CV me foto ne adresen e e-mailit: [email protected] Tel. : 04 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore

Kerkojme Edukatore per kopesht. Te kete mbaruar per arsimin PARASHKOLLOR. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet. Mosha qe kerkohet eshte nga 30- 40 te jete e martuar.Dergoni nje CV me foto ne adresen e e-mailit: [email protected] Tel. : 04 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Edukatore

Kerkojme edukatore per kopesht. Te kete mbaruar per arsimin PARASHKOLLOR. Te kete eksperience pune mbi 5 vjet. Mosha qe kerkohet eshte nga 30- 40 te jete e martuar. Tel. : 04 244 13 13 Cel. : 0672040202

Tirane, ofroj vend pune edukatore

Kerkojme edukatore per grup 3-4 vjec. Duhet te jete nje njeri i buzeqeshur dhe plot pozitivitet, te kete arsimin perkates dhe mosha mbi 27 vjec. Per detaje jeni te lutur te na kontaktoni: 0688266722 Cel. : 0688266722

Tirane, ofroj pune EDUKATORE

kerkoj edukatore me arsim parashkollor te kete mbaruar ciklin e ulet me eksperience pune.orari 8me 1 pa ushqim.i ofrojm strehim 1+1 me te gjithe komoditeti. Nuk ka detyrime per qerane. Paga e kenaqshme. Te interesuaririt te kontaktojne ne kete nr … Me shume

Tirane, ofroj vend pune edukatore

Kerkoj edukatore kopshti ne zonen e babrrus, me arsim parashkollor te kete eksperience pune.Orari 08-13 pa ushqim. Cel. : 0694251317.

Tirane, ofroj pune EDUKATORE

kerkoj edukatore me arsim parashkollor te kete mbaruar ciklin e ulet me eksperience pune.orari 8me 1 pa ushqim.i ofrojm strehim 1+1 me te gjithe komoditeti. Nuk ka detyrime per qerane. Paga e kenaqshme. Te interesuaririt te kontaktojne ne kete nr … Me shume

Tirane, ofroj vend pune edukatore

Kerkoj edukatore kopshti ne zonen e babrrus, me arsim parashkollor te kete eksperience pune.Orari 08-13 pa ushqim. Cel. : 0694251317.

Tirane, ofroj pune EDUKATORE

kerkoj edukatore me arsim parashkollor te kete mbaruar ciklin e ulet me eksperience pune.orari 8me 1 pa ushqim.i ofrojm strehim 1+1 me te gjithe komoditeti. Nuk ka detyrime per qerane. Paga e kenaqshme. Te interesuaririt te kontaktojne ne kete nr … Me shume

Tirane, ofroj vend pune edukatore

Kerkoj edukatore kopshti ne zonen e babrrus, me arsim parashkollor te kete eksperience pune.Orari 08-13 pa ushqim. Cel. : 0694251317.

Tirane, ofroj pune EDUKATORE

kerkoj edukatore me arsim parashkollor te kete mbaruar ciklin e ulet me eksperience pune.orari 8me 1 pa ushqim.i ofrojm strehim 1+1 me te gjithe komoditeti. Nuk ka detyrime per qerane. Paga e kenaqshme. Te interesuaririt te kontaktojne ne kete nr … Me shume

Tirane, ofroj vend pune edukatore

Kerkoj edukatore kopshti ne zonen e babrrus, me arsim parashkollor te kete eksperience pune.Orari 08-13 pa ushqim. Cel. : 0694251317.