Tag Archives: Durres

Durres, ofroj vend pune Fason

Kerkohen punonjes per vendin e punes industri (Fason), te cilet pasi te perzgjidhen do te specializohen ne Itali kundrejt pagese dhe me pas do te punesohen me kohe te plote ne shqiperi. Personat e interesuar duhet te dine Italisht dhe … Me shume

Durres, ofroj vend pune Fason

Kerkohen punonjes per vendin e punes industri (Fason), te cilet pasi te perzgjidhen do te specializohen ne Itali kundrejt pagese dhe me pas do te punesohen me kohe te plote ne shqiperi. Personat e interesuar duhet te dine Italisht dhe … Me shume

Durres, ofroj vend pune punonjes fast-food & shperndares produktesh me motorr

KOLONAT FRANCHISE DURRES ,ofron mundesi punesimi : 1-SHPERNDARES PRODUKTESH ME MOTORR,mosha e preferuar mbi 20 vj. Te interesuarit te kene aftesi komunikuese , bashkepunuese dhe te kene njohuri per adresat e rrugeve te qytetit te Durresit. Domosdoshmeri qe personi i … Me shume

Durres, ofroj vend pune punonjes fast-food & shperndares produktesh me motorr

KOLONAT FRANCHISE DURRES ,ofron mundesi punesimi : 1-SHPERNDARES PRODUKTESH ME MOTORR,mosha e preferuar mbi 20 vj. Te interesuarit te kene aftesi komunikuese , bashkepunuese dhe te kene njohuri per adresat e rrugeve te qytetit te Durresit. Domosdoshmeri qe personi i … Me shume

Durres, ofroj vend pune: AGJENT IMOBILIAR

Zyra me e re e rrjetit imobiliar Century 21 New Day ne qytetin e Durresit kerkon te punesoje agjent imobiliar. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit: [email protected]

Durres, ofroj vend pune part time Operator

DUO CONTACT seleziona 70 operatori outbound per il call center di DURAZZO Si richiedeEtà compresa tra i 18 e i 45 anni Disponibilità a lavorare su turni part-time Padronanza della lingua italiana Buona capacità comunicativa Esperienza in altri call center … Me shume

Durres, ofroj vend pune part time Operator

DUO CONTACT seleziona 70 operatori outbound per il call center di DURAZZO Si richiedeEtà compresa tra i 18 e i 45 anni Disponibilità a lavorare su turni part-time Padronanza della lingua italiana Buona capacità comunicativa Esperienza in altri call center … Me shume

Durres, ofroj vend pune Agjent imobiliar

Agjensia me e re imobilare CENURY 21 New Day ne qytetin e Durresit ofron vende pune per agjent imobiliar. Te interesuarit, per me shume informacion mund te dergojn CV ne adresen e emailit: [email protected]

Durres, ofroj vend pune Ofroj vend pune si Menaxhere ( Femer ) ne Durres

Kompania “Albapunesim” eshte nje nga agjencite me serioze ne tregun e punes. Per nje klientin e saj kerkon: Manaxhere ( Femer ) ne qytetin e Durresit Kerkesat: -diplome ne Hoteleri turizem ose Menaxhim Marketing -eksperinece 3 vite ne kete profil … Me shume

URGJENT ->DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 08 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

Durres, ofroj vend pune URGJENTE 5 kamarier/e me gjuhe te huaja

kerkojme urgjentisht 5 kamarier/e qe dine te flasin gjuhe te huaja italisht ose anglisht, nevoitet eksperience minimale per kamarier ose banakier. personat e zjedhur do te punesohen ne anije turistike me nje udhetim prej 3 javesh, e cila do teudhetoje … Me shume

Durres, ofroj vend pune URGJENTE 5 kamarier/e me gjuhe te huaja

kerkojme urgjentisht 5 kamarier/e qe dine te flasin gjuhe te huaja italisht ose anglisht, nevoitet eksperience minimale per kamarier ose banakier. personat e zjedhur do te punesohen ne anije turistike me nje udhetim prej 3 javesh, e cila do teudhetoje … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet shtyhen per me dt The 03 Nendor.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me … Me shume

->TIRANE DHE DURRES -Vende te lira IT

Vend i lire pune teknik/e : Per dyqanin ne Tirane dhe DURRESPerzgjedhjet behen me dt The 19 TETOR.Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem (listimin e te gjitha informacioneve me ngjyre … Me shume