Tag Archives: Dubai

Vela HR Consulting – AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE

Vela HR Consulting‬ ofron ‪mundësi punësimi në Dubai / Abu Dhabi UAE, Doha QATAR, Manama BAHRAIN, Muscat OMAN (etj Lindje e Mesme) & konsulencë profesionale emigracioni për në AUSTRALIA, CANADA, DENMARK, UNITED KINGDOM & UNITED STATES of AMERICA. • Kriteret … Me shume

Vela HR Consulting – AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE

Vela HR Consulting‬ ofron ‪punësim‬ në ‪Dubai‬ ‪‎UAE‬, ‪Doha‬ ‪‎QATAR‬, ‪‎Manama‬ ‪‎BAHRAIN‬, ‪Muscat‬ ‪‎OMAN‬, ‪Kuwait City‬ ‪KUWAIT‬, ‪Riyadh‬ ‪SAUDI ARABIA‬, dhe ‪KONSULENCË‬ ‪EMIGRIM‬ në ‪‎AUSTRALIA‬, ‪‎CANADA‬, ‪DENMARK‬, ‪‎GREAT BRITAIN‬ & ‪‎UNITED STATES OF AMERICA‬. Njoftojmë të gjithë aplikuesit on-line; ju … Me shume

Urgjente, ofrojmë punësim si SHITËSE PRODUKTESH KOZMETIKE (Femër), Dubai UAE, paga 1000€/m, KONTRATA PUNE FALAS

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI STAFF of HOTEL’s / RESTAURANT’s / PUB, CLUB’s & BAR’s / Contract Catering në Dubai, UAE

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

Mundesi punesimi si FITNESS INSTRUCTORS NE UAE (Dubai), QATAR (DOHA), paga 1.000$ neto/muaj + bonuse

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT,NË UAE (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, KUWAIT.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “FRONT OFFICE STAFF”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, KUWAIT, EGYPT, MYANMAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT,NË UAE (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, KUWAIT.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT,NË UAE (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, KUWAIT.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt (Hurghada & Sharm … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “FRONT OFFICE STAFF”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt … Me shume

DUBAI URGENT JOBS in Engineering,Sales,Construction / Landscaping Supervisor,Project Manager,Hotel General Manager.

Our partner, one of the top Group of companies located in Dubai UAE, with many offices all over the Middle East, is looking for suitable recruits to be hired as soon as possible, in accordance with job descriptions. Their company … Me shume

DUBAI, EMPLOYMENT OFFER in Engineering, Sales, Construction / Landscaping Supervisors, Project Manager, Hotel Staff

Our partner, one of the top Group of companies located in Dubai UAE, with many offices all over the Middle East, is looking for suitable recruits to be hired as soon as possible, in accordance with job descriptions. Their company … Me shume

Dubai, ofroj vend pune kamariere dhe hostes

Kerkohen URGJENT kamariere(FEMRA) dhe hostes ne Bar restorant me 5 yje ne PALM DUBAI Vendodhja : DUBAI Pozicioni: Kamariere\hostes Kohezgjatja: Kontrate 2 vjecare Mosha: 20-35 vjec ORARI: 9 ore pune ne dite per 6 dite ne jave me nje ore … Me shume

Dubai, ofroj vend pune

Kerkohen URGJENT kamariere dhe hostes ne DUBAI Vendodhja : DUBAI Pozicioni: Kamariere\hostes Kohezgjatja: Kontrate 2 vjecare Mosha: 20-35 vjec ORARI: 9 ore pune ne dite per 6 dite ne jave me nje ore pushim dreke Pagesa: 5000AED (1400$) AKOMODIMI: Akomodimi … Me shume

EMPLOYMENT OPPORTUNITY IS OFFERED AS “SALES ASSOCIATE’S” in Dubai (United Arab Emirates), salary 1000$/monthly.

Our partner, a renowned international retail stores in Dubai is looking for “Sales Associate’s” (only female’s), urgently. The right candidate should have similar experience in fashion retail sales.If you are looking for a golden opportunity of employment, and you like … Me shume

EMPLOYMENT OPPORTUNITY IS OFFERED AS “SALES ASSOCIATE’S” in Dubai (United Arab Emirates), salary 1000$/monthly.

Our partner, a renowned international retail stores in Dubai is looking for “Sales Associate’s” (only female’s), urgently. The right candidate should have similar experience in fashion retail sales.If you are looking for a golden opportunity of employment, and you like … Me shume

EMPLOYMENT OPPORTUNITY IS OFFERED AS “SALES ASSOCIATE’S” in Dubai (United Arab Emirates), salary 1000$/monthly.

Our partner, a renowned international retail stores in Dubai is looking for “Sales Associate’s” (only female’s), urgently. The right candidate should have similar experience in fashion retail sales.If you are looking for a golden opportunity of employment, and you like … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “5* HOTEL RECEPTIONIST”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”5* Hotel – Receptionist”Nëse jeni në kërkim … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Front Desk Agent’s” – Registers guests, and maintains room availability information. … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Front Desk Agent’s” – Registers guests, … Me shume