Tag Archives: dhe

Kompania Prestigjioze International Kerkon Agjent/e Shitjesh me dhe pa experience pune. Duhet patjeter te kene makine personale. Mosha 21 – 40 vjeç.

Kompania Prestigjioze International Kerkon Agjent/e Shitjesh me dhe pa experience pune. Duhet patjeter te kene makine personale. Mosha 21 – 40 vjeç. Adresa: Prane Casa Italia, perballe Spitalit Hygea E-mail: [email protected] Per me teper kontaktoni ne: Kontakt:

Tirane, ofroj vend pune Supervizor dhe Operator (Tirana e Re, prane gjimnazit Petronini Luarasi)

SEAN CENTER – KERKON SUPERVIZORE DHE OPERATOR ME EKSPERIENC NE FUSHEN TELEKOM APUNTAMENTI PAGA SHUM E KENQSHME -ORARI I PUNES 09-13 TUR1 13-17 TURN2 17-21 TURN3 -PAGESA PER ORE PUNE FILLON ME 250LEK ORA 0-20 KONTRATA -PAGESA PER KONTRAT 500 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Supervizor dhe Operator (Tirana e Re, prane gjimnazit Petronini Luarasi)

SEAN CENTER – KERKON SUPERVIZORE DHE OPERATOR ME EKSPERIENC NE FUSHEN TELEKOM APUNTAMENTI PAGA SHUM E KENQSHME -ORARI I PUNES 09-13 TUR1 13-17 TURN2 17-21 TURN3 -PAGESA PER ORE PUNE FILLON ME 250LEK ORA 0-20 KONTRATA -PAGESA PER KONTRAT 500 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Supervizor dhe Operator (Tirana e Re, prane gjimnazit Petronini Luarasi)

SEAN CENTER – KERKON SUPERVIZORE DHE OPERATOR ME EKSPERIENC NE FUSHEN TELEKOM APUNTAMENTI PAGA SHUM E KENQSHME -ORARI I PUNES 09-13 TUR1 13-17 TURN2 17-21 TURN3 -PAGESA PER ORE PUNE FILLON ME 250LEK ORA 0-20 KONTRATA -PAGESA PER KONTRAT 500 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Supervizor dhe Operator (Tirana e Re, prane gjimnazit Petronini Luarasi)

SEAN CENTER – KERKON SUPERVIZORE DHE OPERATOR ME EKSPERIENC NE FUSHEN TELEKOM APUNTAMENTI PAGA SHUM E KENQSHME -ORARI I PUNES 09-13 TUR1 13-17 TURN2 17-21 TURN3 -PAGESA PER ORE PUNE FILLON ME 250LEK ORA 0-20 KONTRATA -PAGESA PER KONTRAT 500 … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Shqiperi, Lista me vende vakante, sipas qyteteve, për Inxhinier Elektrik dhe Elektriçist të Mesëm / Operatorë NST

Click here to view or download the file directly.

Shqiperi, Lista me vende vakante, sipas qyteteve, për Inxhinier Elektrik dhe Elektriçist të Mesëm / Operatorë NST

Click here to view or download the file directly.

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Pedagoge per Gjermanisht dhe Italisht

E cila duhet te plotesoje keto karakteristika: – Te kete mbaruar Shkollen e larte per Gjuhet e Huaja (ne degen pekatese). – Te kete eksperienc ne mesimdhenje. ___________________________________ – Pagesa e kenaqeshme dhe shume konkuruese ne treg. – Stafi I … Me shume

Shqiperi, Lista me vende vakante, sipas qyteteve, për Inxhinier Elektrik dhe Elektriçist të Mesëm / Operatorë NST

Click here to view or download the file directly.

Shqiperi, Lista me vende vakante, sipas qyteteve, për Inxhinier Elektrik dhe Elektriçist të Mesëm / Operatorë NST

Click here to view or download the file directly.

Shqiperi, Lista me vende vakante, sipas qyteteve, për Inxhinier Elektrik dhe Elektriçist të Mesëm / Operatorë NST

Click here to view or download the file directly.