Tag Archives: ANGLI

Pune sezonale ne gjate muajve te veres ne Angli. Pagesa 1280 Paund ne muaj.

EUROPE TRAVEL & RECRUITMENT AGENCY PREZANTON OFERTEN ME TE RE TE PUNESIMIT SEZONAL GJATE MUAJVE TE VERES NE NJE NGA REZORTET ME TE MEDHA NE ANGLI NE POZICIONIN: HOTELERI-TURIZEM OFROHET: 1. Kontrate pune 3 mujore ne fushen e Hoteleri-Turizmit. 2. … Me shume

Studime Ne Angli Me Mundesi Punesimi Te Mevoneshme

Per te gjithe te interesuarit per te studiuar dhe punesuar ne angli ofrojme mundesi te ndryshme. Aplikime per kurse gjuhe,shkolla verore,universitete te akredituar etj. Per me teper info na kontaktoni ne tel 04 2236903

ofroj vend pune PROFESIONE TE NDRYSHEM ne AMERIKE, KANADA, ANGLI

OFERTA PUNESIMI, NE PROFESIONE TE NDRYSHEM, NE AMERIKE, KANADA, ANGLI. TE INTERESUARIT PAJISEN ME DOKUMENTA TE RREGULLTA. PER ME SHUME INFORMACION NA KONTAKTONI. FALEMINDERIT!