Tag Archives: 1

Kuzhinier

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kuzhinier Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Restorante prestigjoze. – Të njohin gjuhën angleze dhe italiane. – Të kenë aftësi shumë … Me shume

Kamarier/e Bari ose Restoranti

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari ose Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Pastruese (Housekeeper

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Pastruese (Housekeeper) Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience si pastruese, preferohet ne Hotele. – Përbën avantazh eksperienca në hotele prestigjoze. – Preferohen … Me shume

FINANCIERE

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PUNESIMI FINANCIERE Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: •Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Finance. •Të kenë të paktën 5 vjet experience si financiere ne kompani prestigjioze, përbën avantazh eksperienca në fushën … Me shume

RECEPSIONIST/E

”Tirana International Hotel & Conference Center” kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme: RECEPSIONIST/E Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja. – Të njohin shumë mirë gjuhën … Me shume

PASTICIERE

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE PASTICIERE – Të kenë të paktën 3 vjet eksperience ne Restorante/ Pasticeri prestigjoze. .- Të kenë aftësi shumë të mira komunikues. – Mosha deri ne 40 vjec Të gjitha kriteret … Me shume

FRONT OFFICE MANAGER

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE FRONT OFFICE MANAGER Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim, Marketing ose Gjuhe Angleze. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze … Me shume

RECEPSIONIST/E

Njoftime per vend Vakant RECEPSIONIST/E Tirana International hotel & Conference Center, kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme: Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja. – Të … Me shume

Kamarier/e Bari dhe Restoranti

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Koordinatore ne Departamentin e Rezervimeve

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE Koordinatore ne Departamentin e Rezervimeve. Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim, Marketing ose Gjuhe Angleze. – Të njohin shumë mirë … Me shume

Kamarier

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), … Me shume

Punonjes Sigurie (Security)

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Punonjes Sigurie (Security) Kualifikimet / Kërkesat Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbi 3 vjet experience ne pozicione te ngjashme si bodyguard ose personel sigurie. – Të … Me shume

Koordinatore ne Departamentin e Eventeve.

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE Koordinatore ne Departamentin e Eventeve. Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim, Marketing ose Gjuhe Angleze. – Të njohin shumë mirë … Me shume

RECEPSIONIST/E

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftime per vende Vakant Tirana International hotel & Conference Center, kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme: RECEPSIONIST/E Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm … Me shume

FINANCIER/E

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PUNESIMI FINANCIER/E Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: •Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Finance. •Të kenë të paktën 7 vjet experience si financiere ne kompani prestigjioze, përbën avantazh eksperienca në fushën … Me shume

Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut

Tirana International Hotel & Conference Centre Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim ose Marketing. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i … Me shume

Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut

Tirana International Hotel & Conference Centre Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim ose Marketing. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i … Me shume

Kamarier

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Pasticiere

– 2 TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE Njoftim Per Vend Pune PASTICIERE – Të kenë të paktën 3 vjet eksperience ne Restorante/ Pasticeri prestigjoze. – Të kenë aftësi shumë të mira komunikues. – Mosha deri ne 40 vjec Të … Me shume

Kamarier/e Bari dhe Restoranti

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume