Super oferte punesimi sezonal ne Amerike per studente.

Pas mbylljes me sukses te programit te pare te punesimit sezonal dhe shkembimit kulturor ne USA “Work & Travel 2011” Kur shume studente Shqiptare tashme jane ne rrugen e tyre te kthimit nga USA me perfundimin e programit, Europe Agency rihap aplikimet per kete program:WORK & TRAVEL USA 2012(kliko mbi njoftim per me shume detaje) Kosto:Kosto e programit eshte vetem 900$ per programin e plote ku kontraten e punes e ofrojme ne dhe vetem 600$ ne rast se siguroni vete nje kontrate pune;Ne program Ofrohet:Kontrate pune 3-4 muaj ne USA me kohe te plote; Siguracion Shendetesor Amerikan per periudhen e punes; Ushqim i hequr gjate orarit te punes (ka dhe punedhenes qe i mbulojne te gjitha vete) Pagese minimale 6.5$/ore = 52$ ne dite. (Pagesa mund te shkoje deri ne 10$/ora) Pagese shtese per ore jashte orarit dhe per pune ne dite te pushimit. Certifikate Amerikane trajnimi ne fund te programit.Reference pune nga nje punedhenes Amerikan ne fund te programit.Asistence e plote ne pajisjen e aplikantit me te gjithe dokumentacionin e nevojshem per tu pajisur me Vize. Kriteret:Aplikanti duhet te jete me status studenti me full-time (Pra te jete student i cfaredo lloj universiteti apo kolegji me full time);Te ke njohuri te gjuhes angleze mbi nivelin mesatar (English Level-Intermediate);Te jete i/e moshes 18-30 vjec.Te jete student JO ne vitin e fundit te studimeve.Ne kosto perfshihen:Kontrata e punes ;Siguracioni;Posta per marrjen e DS dhe dokumentave te tjere per tu futur ne ambasade per vizen;Transferta bankare;Per te aplikuar dergoni nje cv me foto me subjekt “Work and Travel” ne adresen : [email protected] Per tu njohur me pershkrimin e punes dhe detaje te programit te Work & Travel, vizitoni faqen tone zyrtare.Vetem CV-te e perzgjedhura do te kontaktohet per te kryer procedurat e regjistrimit. Faleminderit

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.