Programe Studime Jashte Vendit Aplikime per: 2011-2012

Programe Studime Jashte Vendit Aplikime per: 2011-2012
www.ande-lm.com.al

Pershendetje,

Ne vemendje te shume kerkesave te paraqitura per Studime Jashte Vendit, ju njoftojme se ne muajin Shtator 2011 nis sezoni i ri i aplikimeve per programet e studimit jashte vendit ne shtetet:

Gjermani, Austri, Itali, France, Zvicer, SHBA, Angli, Kanada, Australi, Afrike e Jugut, Spanje, Zelande e Re, Irlande, Brazil, Rusi dhe Malajzi. (pothuajse kudo ne bote)

Programet e studimit perfshijne vitin Akademik 2011 – 2012, ku ju mund te zgjidhni nisjen e studimeve tuaja ne:

· Muajin Nentor 2011;

· Muajin Janar 2012;

· Muajin Mars 2012;

· Gjate gjithe vitit;

Per vete faktin e procedurave te gjata te aplikimit ne shkollat dhe programet perkatese, procesi i aplikimeve per vize studenti prane Ambasadave respektive, kontrollet mjekesore dhe plotesimi i dokumentacionit; eshte e nevojshme nje pershpejtim i aplikimeve dhe pergatitjeve per Studime jashte vendit, qe nis TANI!

Pikerisht ky mesazh ju fton te konfirmoni interesin dhe takimin prane zyrave tona, lidhur me aplikimet per programe studimi jashte vendit, per vitin 2011-2012!

Sikurse prezantuar ne broshurat e ande-lm®dhe ne faqen tone te internetit, rifillon sezoni i aplikimeve per studime ne:

· Shkolle te mesme ne mbare boten;

· Kolegje per para-pergatitje per Universitet;

· Vit akademik per perfeksionimin e gjuhes se huaj;

· Kolegje per studime profesionale;

· Universitete ne te gjitha profilet;

· Studime pas-universitare, nivel Master apo Doktorature;

· Specializime dhe Trajnime profesionale kudo ne bote;

Per t

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.