Tirane, ofroj vend pune part time Mesues matematike

Excellence Center kerkon te punesoje nje mesues matematike qe ka eksperience ne mesimdhenie per grup-mosha te ndryshme. Te interesuarit mund te dergojne nje CV ne adresen: [email protected] Cel. : 0673239633 ; 0694763807 Shperndaje ne Facebook

Tirane, ofroj vend pune part time operator/e

regjistruar: 30.05.2011 postime: 5 Tirane, ofroj vend pune part time operator/e ids.al regjistruar: 30.05.2011 postime: 3 Tirane, ofroj vend pune part time operator/e Parli italiano,cerchi lavoro,vuoi lavorare senza lasciare da parte i tuoi studi e interessi: Allora che aspeti presentati … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time operator/e

regjistruar: 30.05.2011 postime: 5 Tirane, ofroj vend pune part time operator/e ids.al regjistruar: 30.05.2011 postime: 3 Tirane, ofroj vend pune part time operator/e Parli italiano,cerchi lavoro,vuoi lavorare senza lasciare da parte i tuoi studi e interessi: Allora che aspeti presentati … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time menaxher/e marketingu

Nje nga kompanite me te suksesshme boterore, kompania gjermane LR kerkon te punesoje te rinj dhe te reja si menaxhe/e marketingu. nuk kerkohet eksperience pune,do te trajnoheni nga sponsoret tuaj,si dhe do do tju mesojme dhe si ta bene kete … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Specialiste e burimeve Njerzore

Kompania ALUFLOR kerkon te punesoje nje : Specialiste e Departamentit te Burimeve Njerezore. Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara: – Te kete perfunduar arsimin e larte shkenca shoqerore. Preferohet profile Psikologji ose Drejtesi. – Njohje shume e mire e gjuhes … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Agjente Marketingu

Dyqani Teoren Tirane, Hidrosanitare dhe Ndricues, kerkon te punesoj nje Agjente Marketingu Femer(agjente shitjesh) e cila duhet te permbush kriteret e meposhtme: – Te jete shume e komunikueshme – Te jete e paraqitshme e rregullt – Te jete e afte … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Specialiste e burimeve Njerzore

Kompania ALUFLOR kerkon te punesoje nje : Specialiste e Departamentit te Burimeve Njerezore. Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara: – Te kete perfunduar arsimin e larte shkenca shoqerore. Preferohet profile Psikologji ose Drejtesi. – Njohje shume e mire e gjuhes … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Specialiste e burimeve Njerzore

Kompania ALUFLOR kerkon te punesoje nje : Specialiste e Departamentit te Burimeve Njerezore. Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara: – Te kete perfunduar arsimin e larte shkenca shoqerore. Preferohet profile Psikologji ose Drejtesi. – Njohje shume e mire e gjuhes … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Agjente Marketingu

Dyqani Teoren Tirane, Hidrosanitare dhe Ndricues, kerkon te punesoj nje Agjente Marketingu Femer(agjente shitjesh) e cila duhet te permbush kriteret e meposhtme: – Te jete shume e komunikueshme – Te jete e paraqitshme e rregullt – Te jete e afte … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Pedagog per programin "Autocad"

Excellence Center kerkon te punesoje nje Pedagog per programin Autocad. Te interesuarit duhet te kene te pakten 2 vjet eksperience ne mesimdhenien e ketij programi. Per t’u perzgjedhur mund te dergoni nje CV ne adresen: [email protected] Cel. : o673239633; 0694763807 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve

Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve Detyrat dhe përgjegjësitë 1. Te negocioje me klientet dhe te di te shesi produktet. 2. Te ndihmoj klientet qe te gjejne produktet ku ndodhen. 3. Te ofroj keshilla dhe te pergjigjet pyetjeve te klienteve. 4. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve

Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve Detyrat dhe përgjegjësitë 1. Te negocioje me klientet dhe te di te shesi produktet. 2. Te ndihmoj klientet qe te gjejne produktet ku ndodhen. 3. Te ofroj keshilla dhe te pergjigjet pyetjeve te klienteve. 4. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Privat dhe Publik

Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Privat dhe Publik Detyrat dhe përgjegjësitëVendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim. Komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve

Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve Detyrat dhe përgjegjësitë 1. Te negocioje me klientet dhe te di te shesi produktet. 2. Te ndihmoj klientet qe te gjejne produktet ku ndodhen. 3. Te ofroj keshilla dhe te pergjigjet pyetjeve te klienteve. 4. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Privat dhe Publik

Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Privat dhe Publik Detyrat dhe përgjegjësitëVendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim. Komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shofer prane Administrates

Shofer prane Adiministrates Kriteret e domosdoshme per aplikim jane: Te jete i pajisur me patente te klasit C ose D. Te kete eksperience pune si shofer deri ne 10 vjet. Te kete aftesi per te punuar ne grup. Te kete … Me shume

Tirane, ofroj vend pune sekretare

kerkohet sekretare te punoje nje nje autoshkolle 5-6 ore te jete moshe e mesme,te jete e komunikushme dhe te dije te perdore kompjuterin Tel. : 0685089967 Cel. : 0685689222 Shperndaje ne Facebook

Shqiperi, Kosove, Maqedoni ofroj vend pune part time Manager Shitjeje+Manager Grupi

Shqiperi, Kosove, Maqedoni ofroj vend pune part time Manager Shitjeje+Manager Grupi Pozicioni: i Vetpunesuar, ne nje Kompani Gjermane Kriteret e aplikimit: Mosha: Mbi 18vjec Arsimimi: i papercaktuar Oraret e punes: Me zgjedhje, ne varesi te mundesive dhe te synimeve tuaja. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune

ofroj pune si asistente dentare (F). orari: paradite nga 9.00-12.30 (pune e pershtatshme per studentet) 069 23 365 45.Faleminderit. Shperndaje ne Facebook

Shqiperi, ofroj vend pune part time menaxher shitjesh & menaxhim grupi

Per te gjithe ato qe kerkojne paran, karieren, formimin personal dhe professional, mos kushtezimin ne orarin e punes, mos pasjen e nje shefi, lirin, udhetimet, shoqerine, aventuren, makinat etj, te gjitha keto mundesi I gjeni prane kompanise prestigjoze Gjermane Shperndaje … Me shume