Tirane, ofroj vend pune Guide turistike brenda dhe jashte Shqiperise

Pershendetje! Ofrohet vend pune GUIDE TURISTIKE brenda dhe jashte Shqiperise Aplikimi: CV e detajuar me fotografi Referenca te meparshme (nese dsiponohen) Deshmi profesionale Certifikate (nese disponohen) Aplikimet duhet te dergohen ne adresen [email protected] Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen. … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Bartender’s & … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Minimalisht me shkolle te mesme.

Ofroj vend pune me orar te plote per nje operatore (femer) ne nje qender interneti.Kushte shume te mira pune dhe me pagese shume te mire.Aplikantet duhet te kene njohurite baze ne kete sektor pune ku sigurisht eksperienca do kete prioritet. … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”..• Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing & … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Guide turistike brenda dhe jashte Shqiperise

Pershendetje! Ofrohet vend pune GUIDE TURISTIKE brenda dhe jashte Shqiperise Aplikimi: CV e detajuar me fotografi Referenca te meparshme (nese dsiponohen) Deshmi profesionale Certifikate (nese disponohen) Aplikimet duhet te dergohen ne adresen [email protected] Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen. … Me shume

Ofrojmë Emigrim dhe Punësimin e Punonjësve të Kualifikuar në KANADA

Pranë Vela H. R. Consulting®, ne kemi aftësitë, njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të hartuar një aplikim të plotë tuajin tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, i cili do t’ju japë mundësinë e suksesit më të … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI Staff of HOTELS / RESTAURANTS / PUBS,CLUB & BARS / CONTRACT CATERING në Lindjen e Mesme

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama). • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Staff of … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.. • Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama).

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOTEL RECEPTIONIST” (F), NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Hotel Receptionist” … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Bartender’s & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “FITNESS INSTRUCTOR’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Fitness Instructor’s” … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “LiFEGUARD’s & SECURiTY OFFiCER’s/BODYGUARD’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “LifeGuard’s & … Me shume

Termo-Hidraulik

kam mbaruar per Termo-Hidraulik kam 5vite eksperienc pune kerkoj te punesohem ne kete profesion ne shqiperi ose jasht vendit. kontakt:0662111172.Email [email protected] Faleminderit. Shperndaje ne Facebook

Sports Journalists

Sports Journalist – Excellent knowledge of Italian and English language, both written and spoken – At least 3 years of previous experience in this field – Evidence of published articles – A very good understanding of a range of sports … Me shume

Translator

Translator – Excellent knowledge of Italian/English/German/Spanish language – At least 5 years of previous experience in this field – A very good understanding of a range of sports betting markets would help you qualify for this position. Only the candidates … Me shume

Receptionist

Recepsioniste (F) – At least 2 year of previous experience in the field – Very good communicative skills – Italian and English language are required Only the candidates selected for interviews will be contacted. The interested candidates are invited to … Me shume

Call Center

Call Center position English and Italian is required The successful applicant will be required to contact clients so a good phone manner is required. The ability to speak a number of languages (English and Italian required) would be a bonus. … Me shume

Video Presenters

Video presenters We’re looking for both presenters and analysts to join our growing video marketing team. We are looking for multiple presenters/analysts to cover many languages. The successful applicant will be at ease in front of a camera and be … Me shume

Tipsters

Tipsters We are looking for applicants to join our team of skilled and profitable sports betting professionals. To qualify you will need to demonstrate your knowledge of your chosen sport as well as your ability to profit from the available … Me shume