Search Results for: rkthyes

Perkthyes i gjuhes angleze

Kompania prestigjoze “Explorer Newmedia” ne fushen e teknologjise multimediale kerkon 10 perkthyes te gjuhes angleze per krijimin e njeres prej produkteve te reja te saj “Enciklopedia Multimediale” e cila pritet te jete nje sukses tjeter i saj. Kandidati kerkohet te … Me shume

kerkoj vend pune si perkthyese e italishtes

pershendetje kerkoj punesim si perkthyese e italishtes , kam gjithashtu dhe nje master shkencor ne gjeografi fizike dhe mjedisore, kam tre gjuhe te mbrojtura me deshmi , frengjisht , italisht , anglisht

Kërkoj përkthyes të gjuhës Greke / Serbe / Maqedonase

Kërkoj përkthyes të gjuhës Greke / Serbe / Maqedonase * Të dijë të përkthejë dokumenta zyrtare, letrare etj. * Së paku 2 vjet përvojë në përkthim / interpretim përparësi do kenë edhe ato përkthyes që kanë referenca. * Të dijë … Me shume

Kërkoj përkthyes të gjuhës Angleze / Italiane / Gjermane

Kërkoj përkthyes të gjuhës angleze / italiane / gjermane * Te ketë dipllomë të gjuhëve përkatëse angleze / italiane / gjermane * Të dijë të përkthejë dokumenta zyrtare, letrare etj. * Të dijë të përktheje nga gjuha shqipe në gjuhën … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perkthyes/Perkthyese

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E TE GJUHES TURKE Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare. Kriteret e domosdoshme për … Me shume

Shqiperi, ofroj vend pune part time perkthyes nga anglishte ne arabisht

Kerkoj nje perkthyes nga anglishtja ne arabisht te 100 faqeve matearial Emer i dokumenti Titulli kapitullit Te dhenat e dogumentit (Georgian+ Arabian Date) Viti i dokumentit (Arabian Year) Dokument ID (nese ka) Permbajtja e faqes (Kjo duhet te jete pak … Me shume

Durres, ofroj vend pune Perkthyese

Kompania PESPA & ALBANIA ALUMIN ve ne dispozicion, pozicionin vakant punesimi per Perkthyese. Kandidantja duhet te plotesoje kushtet e meposhteme: 1. Te kete mbaruar prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja , dega Frengjisht. 2. Duhet te jete foles dhe shkrues … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E: GJERMANISHT

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme.Kriteret e domosdoshme për aplikim … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E: FULL TIME

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme. Vetem Full Time !!!Puna … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES(E)

Studio Top-Communication, kërkon perkthyes/e për filma artistikë, dokumentarë, seriale, etj.-Aplikanët duhet të kenë eksperiencë minimalisht 2 vjeçare në fushën e perkthimit profesional, në Televizionet më të njohura të tregut të multimedias në Shqipëri. -Perveç kushtit primar të njohurive të mira … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Perkthyes-anglisht -shqip dhe anasjelltas

KERKESAT: · Të ketë perfunduar arsimin e lartë në Fakulteti i Gjuhëve të Huaja ,dega Anglisht. Të ketë eksperiencë pune jo më pak se tre vjet në fushën e përkthimeve. Të përkthejë materiale nga anglishtja në shqip dhe anasjelltas · … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time perkthyese anglishteje

Tel. : 0672010720 Cel. : 0672010720

Tirane, ofroj vend pune part time mbasdite perkthyes i gjuhes anglisht

ofroj vend pune perkthyes per gjuhen angleze ne zyr.preferohet te njoh mir gjuhen angleze te jet i komunikueshem te njoh mir kompjuterin preferoet mashkull.flm Tel. : 0685277687 Cel. : 0685277687

AL, Tiranë ofroj vend pune Përkthyes i Gjuhës Gjermane

Kompania AlbaGlobal kërkon të punësojë një përkthyes të gjuhës gjermane Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: Të ketë kryer arsimin e lartë (preferencë kanë aplikantët që kanë mbaruar studimet për Gjuhë të Huaja)Të ketë njohuri të shkëlqyera të gjuhës … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Interpretues/Përkthyes i gjuhës angleze

Albaglobal is looking for a full time Interpreter/Translator of English Functions of the interpreter/translatorTranslate accurately and concisely highly specialized materials from English to Albanian and vice versa;Interpret at meetings, conferences etc;Proofread and edit the translated version, submitting it by the … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E, REDAKTOR/E: FULL TIME

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes dhe redaktor te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme. Vetem Full … Me shume

Tirane, ofroj vend pune inxhinjere ndertimi . agjente udhetimi . perkthyese e gjuhes

Shoqeri private nga Kroacia kerkon vende pune inxhinjere ndertimi agjente udhetimi perkthyese e gjuhes angleze dhe gjermane dhe ekonomiste Vendi i punes ne Tirane me orar te plote NR KONTAKTIT 0696023222 Tel. : 0696023222

Tirane, ofroj vend pune Freelancer Perkthyes Norvegjishteje

Kerkohet sa me pare perkthyes i gjuhes norvegjeze. Nese jeni te interesuar lutem shkruani ne adresen e emailit [email protected] Tel. : 695533143 Cel. : 0695533143

kerkohet perkthyes

Para disa javesh, rreth dates 13 korrik, nje kompani e prezantuar me emrin "Radical Multimedia", me e-mail: [email protected], [email protected]; ka njoftuar se kerkon perkthyes per tele-work. Pas perkthimit te nje materiali te konsiderueshem dhe premtimit per nje pergjigje mbi aplikimin, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Gazetar/e, Perkthyes/e, Uploader te lajmeve

Gazeta " SOT" eshte nje gazete e perditshme, e pavarur, politike,sociale kulturore. Njekohesisht jemi prezent edhe me agjensine e lajmeve online: www.sot.com.al. Gazeta "SOT" shpall vendet vakante per punesim si me poshte: 1- Gazetar/e politike Te kete eksperience pune te … Me shume