Customer Service, Marketing, Call Center

Importante societa Italo-Albanese, con mandato diretto, seleziona per ampliamento del proprio organico, nelle sedi di TIRANA: Numero 10 operatori di Call Center Inbound / Outbound Si richiedono: – spigliatezza e buone doti comunicative in ITALIANO; – disponibilità immediata; – serieta; … Me shume

Freelancer Agjente Shitjesh

Ital Goma Shpk, ndermarrja e mirenjohur ne fushen e gomave ne tregun shqiptar per shperndarjen e markave lider ne tregun vendas dhe nderkombetare, shpall vendin vakant per postin e punes Agjent Shitje. Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet: Eksperienca te … Me shume

Ekonomiste / Financiere

Shoqeria Frasel Consulting kerkon te punesoj Ekonomiste / Financiere. Aktiviteti kryesor i kompanisë është keshillimi ne fushen ligjore dhe ekonomike, per bisneze qe operojne ne fusha te ndryshe te ekonomise. Kriteret qe duhet te permbushin aplikantet: Edukimi: Arsimi i larte; … Me shume

Fito para online ne pak minuta

Kliko në këtë link dhe ndiq udhëzimet për të fituar lekë lehtësisht http://www.inboxdollars.com/?r=ref18107390 .

FUTURE GENERATION RICERCA 110 OPERATORI TELEFONICI

FUTURE GENERATION ricerca dipendenti pronti a partire sulle campagne Seat Pagine Gialle, Recupero Credito, e sulle attività’ dell’energia e telefoniche. Ottima retribuzione, premi gara e bonus, e possibilità di carriera Indirizzo mail: [email protected] Nr tel: 069 60 37 842 Vi … Me shume

SALES ACCOUNT SERVIZI IT

Per incremento dell’ organico interno, siamo alla ricerca di un Sales Account. Il/la candidato/a si occuperà dello sviluppo commerciale nell’area di competenza. In particolare si occuperà di ricercare, acquisire e sviluppare nuovi clienti, oltre che gestire e fidelizzare quelli esistenti, … Me shume

SYSTEM ADMINISTRATOR / SECURITY

Per incremento dell’organico, siamo alla ricerca di Sistemisti Windows e Linux con competenze sulla Sicurezza. Il/la candidato/a possiede almeno 5 anni d’esperienza nel settore informatico e ha maturato significative esperienze nella configurazione e manutenzione d’architetture di rete, partecipando all’implementazione di … Me shume

Shoqëria Marketing Tirana shpk kërkon të punësojë “Vajza & Djem për Shperndarje Volantinesh”.

Shoqëria Marketing Tirana shpk kërkon të punësojë “Vajza për Shperndarje Volantinesh”. Detyrat Kryesore: Promocion dhe reklamim i produktit të ri bazuar në orare dhe vende të caktuara. Kushtet e punës: Koha ditore e promocionit është 4 orë/ditë. Pagesa 500 lekë … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF of SALES & MARKETING DIVISION”, NË ”U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.. • Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales & Marketing” … Me shume

URGJENTE-OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “5* HOTEL RECEPTIONIST”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “5* Hotel … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS’ES & WAITER’S/WAITRESS’ES” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman, Bahrain, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es … Me shume

Tirane, ofroj vend pune prezantuese produkti (shitese)

WORLDFLEX Duke qene ne rritje te vazhdueshme dhe zgjerimit te saj.Kerkon te punesoje prezantuese produkti ,qe te kete ambicje te zhvillohen profesionalisht dhe te dine te marrin pergjegjesi. Arsimi i larteMosha 20-35 vjecTe jene te komunikueshme dhe ambiciozeEksperienca ne fusha … Me shume

Tirane, ofroj vend pune asistente(ekonomiste)

Worldflex me nje eksperience te gjate tregun Shqipetar kerkon te punesoje nje asistente (ekonomiste).Kualifikimet:Te kete mbaruar arsimin e larte.Te jete e afte per te mbajtur te azhurnuar kontabilitetin klasik ne llogarit perkateseTe jete e afte ne perdorimin e programit AlfaTe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Prezantuese produkti

Kompania Dea Shpk Ofron vend pune per Prezantuese produkti, Te interesuarat, duhet te jene nga mosha 20 deri 30 vjec, Te kene mbaruar shkollen e larte, Te kene njohuri rreth gjuheve te huaja, Eksperienca perben avantazh, Paga e pelqyeshme Te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Operator/e,Team Leader call center Vodafone Casa

VoxContact Cerca operatori e Team Leader di call center per la campagna Vodafone Casa Outbound.Gli interesati dovrebbero avere le seguenti caratteristiche:1.Di avere capacità di comunicazione nella lingua italiana.2.Essere in grado di lavorare in gruppo.3.E molto importante esperienza precedente nell’ campagna … Me shume

URGJENTE-OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “5* HOTEL RECEPTIONIST”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “5* Hotel … Me shume

EMPLOYMENT OPPORTUNITY IS OFFERED AS “Assistant Financial Controller & Accounts Receivable Officer” in QATAR (Doha)

Our partner, a renowned international Hotel in Doha is looking for “Assistant Financial Controller & Accounts Receivable Officer”, urgently. The right candidate should have similar experience in 5 star hotel’s, preferably in Middle East. Industry : Hotels Clubs and Spa’sDepartment … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF of SALES & MARKETING DIVISION”, NË ”U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.. • Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales & Marketing” … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Front Desk Agent’s” – Registers guests, … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Front Desk Agent’s” – Registers guests, … Me shume