Dua te Punoj

dua te punoj per te mushuarit ne gjermani e di gjuhen gjermane

Dua te Punoj

dua te punoj per te mushuarit ne gjermani e di gjuhen gjermane

Personal krijim artikull ne faqe ueb

Sooster.it: Kompania jonë italiane kërkon një staf në Shqipëri me një gramatikë të përsosur italiane për të krijuar artikuj për uebin, puna është vërtet e lehtë dhe ne ju udhëzojmë në çdo hap, aktualisht ka 25 stacione në dispozicion, Kontrata … Me shume

Personale creazioni articoli web

Sooster.it: La nostra azienda italiana cerca personale in Albania con una perfetta grammatica italiana per la creazione di articoli per il web,il lavoro e’ veramente facile e vi guideremmo in ogni step, ci sono al momento 25 postazioni disponibili, Il … Me shume

Alfa Capital Investments cerca: TEAM LEADER, RETENTION & AGENTI CLOSER FOREX della Lingua Italiana & Inglese

Alfa Capital Investments cerca: TEAM LEADER, RETENTION & AGENTI CLOSER FOREX della Lingua Italiana & Inglese Alfa Capital Investments è una società internazionale di grande esperienza, con la sua sede in Albania, per la sede di Tirana, nell’ambito dei piani … Me shume

Vlorë, ofrohet vend pune ARKITEKT

“Valona Konstruksion” shpk është duke ndërtuar Kompleksin Rezidencial “Marina Bay” në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë. http://valonakonstruksion.com/marina-bay/ Në kuadër të këtij projekti kërkojmë Arkitekt me keto kritere: Kualifikime/Kërkesa: 1. Të jetë Diplomuar ne Fakultetin e Arkitekturës 2. Të … Me shume

Vlorë, ofrohet vend pune INXHINIER NDERTIMI

“Valona Konstruksion” shpk është duke ndërtuar Kompleksin Rezidencial “Marina Bay” në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë. http://valonakonstruksion.com/marina-bay/ Në kuadër të këtij projekti kërkojmë Inxhinier Ndertimi me keto kritere: 1) Të ketë përfunduar studimet e larta për Inxhinieri Ndertimi … Me shume

Kujdestare per Femijet

Jemi nke Familje e vogel qe jetojm ne bern te zvicres. Kemi dy Femij te vefhel djali afer 4 vjet dhe vajza afer 2 vjet. Kerkojm nje kujdestare per femijet dhe punet e shtepis. Ju lutem na kontaktoni me ket … Me shume

Kamarier

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Pasticiere

– 2 TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE Njoftim Per Vend Pune PASTICIERE – Të kenë të paktën 3 vjet eksperience ne Restorante/ Pasticeri prestigjoze. – Të kenë aftësi shumë të mira komunikues. – Mosha deri ne 40 vjec Të … Me shume

ALOSYS COMMUNICATIONS CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING

Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e che abbia le seguenti caratteristiche: Conoscenze/Esperienze su apparati di Networking; Architetture di rete TCP/IP; Capacità gestionali per reti locali Lan e/o reti geografiche Wan; Sistemi di network management; installazione, configurazione e gestione … Me shume

ALOSYS COMMUNICATIONS CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING

Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e che abbia le seguenti caratteristiche: Conoscenze/Esperienze su apparati di Networking; Architetture di rete TCP/IP; Capacità gestionali per reti locali Lan e/o reti geografiche Wan; Sistemi di network management; installazione, configurazione e gestione … Me shume

LIFE SH.P.K. CERCA DATA ENTRY, AMBITO FARMACEUTICO

LIFE sh.p.k, Libri Informazione Formazione Educazione Società leader nel settore dell’editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in … Me shume

LIFE SH.P.K. CERCA DATA ENTRY, STOMATOLOGIA

LIFE sh.p.k, Libri Informazione Formazione Educazione Società leader nel settore dell’editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in … Me shume

ASSISTENTE AMMINISTRATIVO

LIFE sh.p.k, Libri Informazione Formazione Educazione Società leader nel settore dell’editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in … Me shume

FAQOSES PER PUNIME EDITORIALE NE GJUHEN ITALIANE

LIFE sh.p.k, Shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike. Kërkon Faqosës Përshkrimi i Punës: Zhvillimi i layout/design … Me shume

Operatori Vendita – Ambito Medico – fino a 370/ora + BONUS

IFE sh.p.k, Libri Informazione Formazione Educazione Società leader nel settore dell’editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in … Me shume

Operator – Appuntamenti / Sondazhe – Projekte ne Gjuhen Italiane – deri ne 370 lek/ora

Life Shpk Kerkon operatore telefonie qe jane te interesuar te punojne ne fushen e shendetesise ne gjuhen italiane. Preferohen te gjithe ata studente apo te diplomuar qe vazhdojne dege te tilla si: – farmaci, – stomatologji, – infermieri, – mjeksi, … Me shume

Kerkohet Picajol.

Vila Guza kerkon picajol me eksperience pune.Paga e kenaqshme.Adresa:Mprapa pallatit te sportit”Asllan Rusi”.Numer Kontakti 0682073447.

Kerkohet Picajol.

Vila Guza kerkon picajol me eksperience pune.Paga e kenaqshme.Adresa:Mprapa pallatit te sportit”Asllan Rusi”.