Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj 05 Maj 2015

Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga fusha e tyre e studimit.Ky program është mundësia e vetme e hyrjes në Bankën … Me shume

Bar Kafe Zgara Kaon

Bar Kafe Zgara Kaon Kerkon Kamarier Adresa: Ish Fusha Aviacionit Kontakt:

RESORTI TURISTIK RAFAELO SHENGJIN LEZHE

RESORTI TURISTIK RAFAELO SHENGJIN, LEZHE kerkon te punesoje per periudhen nga muaji Qershor 2015 deri ne 30 Shtator 2015: Menaxher/e i Pergjithshem Hoteli per Resort turistik me kapacitet dhe kushte shume te mira. Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet potencial: … Me shume

Kancelari Ofiice Store

Kancelari Ofiice Store Kerkon Shitese Te kete mbaruar arsimin e larte ose te jete ne vazhdim Te kete aftesi te mira komunikimi Te zoteroj nje gjuhe te huaj (anglisht) dhe paketen kompjuterike office Adresa: Rr. “Elbasanit”, perballe fillimit te Ambasades … Me shume

BAR KAFE KERKON TE PUNESOJE: KAMARIERE (F)

BAR KAFE KERKON TE PUNESOJE: KAMARIERE (F) Adresa: Stacioni i fundit Kombinat Kontakt:

OFROJ VEND PUNE OPERATOR/E INBOUND NGA SHTEPIA

SelezionIamo nuovi collaborati per lavoro call center inbound. Cercasi solo persone esperte NO PERDITEMPO, con buna capacità dialettica e propensione all’ascolto. Necessario: Linea adsl via cavo +pc+ cuffiete; Disponibilità di turnazione 6 ore Info al numero:0665628864

OPERATOR/E INBOUND NGA SHTEPIA

OPERATOR/E INBOUND NGA SHTEPIA SelezionIamo nuovi collaborati per lavoro call center inbound. Cercasi solo persone esperte NO PERDITEMPO, con buna capacità dialettica e propensione all’ascolto. Necessario: Linea adsl via cavo +pc+ cuffiete; Disponibilità di turnazione 6 ore Info al numero:0665628864

Tirane, ofroj vend pune FOREX BROKER

Click here to view or download the file directly.

A.G.C SHPK, Cerca Operatori,Team Leader, Campagne Eneria

Advanced Global Communications Call Center che opera nel settore delle Telecomunicazioni dal 2012Operatori Call Center Outbound Cerchiamo giovani e adulti,eta 18 – 40 anni,con la voglia di lavorare!Si richiedono: – serietà in lavoro; – buona conoscenza lingua Italiana; – disponibilità … Me shume

ALBALINE Call Center cerca: 2 Floor Manager, 16 Supervisori & 240 Operatori per campagna di LUCE e GAS / ADSL

ALBALINE Call Center, Si trova nel centro di Tirana, con una vista panoramica di Piazza Scanderbeg, cerca , Operatori per campagne di Telemarketing. Per il momenti cerchiamo Agenti telefonici / Luce e Gas / Telecommunicazioni e internet.Requisiti per il lavoro: … Me shume

Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj 05 Maj 2015

Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga fusha e tyre e studimit.Ky program është mundësia e vetme e hyrjes në Bankën … Me shume

SALES MANAGERS

Kerkohen Sales Managers ne fushen e Kozmetikes & Farmacise per te qjitha qytetet ne Shqiperi. Eksperiencat ne kete fushe perben avantazh. Paga: Rroga baze + bonusa. Trajnim Shitje Te interesuarit te na dergojne CV me Photo ne [email protected] Tel:042200313 Adresa … Me shume

Office Manager

FIND SHPK is an online marketing services company, with 50 full time employees, specialized in promoting the brand http://www.betadvisor.com . With its seats in England and Italy, with more than 50 employees, our group operates successfully since five years in … Me shume

Team Leader / Floor Manager

Find Sh.p.k a dynamic company seeks Team Leader and Floor Manager! FIND sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specializing in promoting the brand http://www.betadvisor.com . With operations in the United Kingdom and Italy, our … Me shume

Call Centre Agents

Find sh.p.k is a dynamic company seeking call center agents! FIND sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specializing in promoting the brand http://www.betadvisor.com . With operations in the United Kingdom and Italy, our group … Me shume

Human Resource

FIND sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specializing in promoting the brand http://www.betadvisor.com . With operations in the United Kingdom and Italy, our group has been operating successfully in the area of sports betting … Me shume

Tipster Recruitment Manager

Find sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specialized in promoting the brand http://www.betadvisor.com. With its seats in England and Italy, our group operates successfully since five years in the area of sports betting. Following … Me shume

Tipster Performance Analyst

Find sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specialized in promoting the brand http://www.betadvisor.com. With its seats in England and Italy, our group operates successfully since five years in the area of sports betting. Following … Me shume

Web Marketing Specialist

Find sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specialized in promoting the brand http://www.betadvisor.com. With its seats in England and Italy, our group operates successfully since five years in the area of sports betting. Following … Me shume

Social Media Specialist

Find sh.p.k is an online marketing services company, with 50 full time employees, specialized in promoting the brand http://www.betadvisor.com. With its seats in England and Italy, our group operates successfully since five years in the area of sports betting. Following … Me shume