OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”..• Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing & … Me shume

OFROJMË PUNËSIM SI “Hotel HOSTESS & GUEST RELATIONS & RECEPTIONIST” në EGYPT (Hurghada), ZERO KOSTO KONTRATE!

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Grup Resortesh Ndërkombëtare të vlerësuara me çertifikatë shkëlqyeshmërie, ofron punësim në EGYPT (Hurghada, Deti i Kuq). • Pozicionet e punës që ofrohen ; 3 Hotel Hostess (Female) 3 Hotel Guest Relations (Female) 3 … Me shume

Regional Coordinator (Agriculture)

KPR – Gardeners Club, division Seed bank, is currently looking for a Regional Coordinator for our Seeds Conservation Program. The aim of this project is to make collection of seeds of local crop varieties and wild plants species in Albania. … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama).

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOTEL RECEPTIONIST” (F), NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Hotel Receptionist” … Me shume

OFROJMË PUNËSIM SI “Hotel HOSTESS & GUEST RELATIONS & RECEPTIONIST” në EGYPT (Hurghada), ZERO KOSTO KONTRATE!

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Grup Resortesh Ndërkombëtare të vlerësuara me çertifikatë shkëlqyeshmërie, ofron punësim në EGYPT (Hurghada, Deti i Kuq). • Pozicionet e punës që ofrohen ; 3 Hotel Hostess (Female) 3 Hotel Guest Relations (Female) 3 … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “SALES AGENT’S (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F)”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.. • Pozicionet e punës që ofrohen ; “Sales Agent’s”(Female) “Marketing … Me shume

Ofrojmë Emigrim dhe Punësimin e Punonjësve të Kualifikuar në KANADA

Pranë Vela H. R. Consulting®, ne kemi aftësitë, njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të hartuar një aplikim të plotë tuajin tek Programi Federal i Punonjësve të Kualifikuar në KANADA, i cili do t’ju japë mundësinë e suksesit më të … Me shume

Professional Teaching Jobs in Middle East through Vela H. R. Consulting® – English Teachers – ESL Instructor

Professional Teaching Jobs in Middle East through Vela H. R. Consulting®, gives educators access to a wide variety of teaching jobs, educational administration positions, and opportunities to teach English abroad in public and private schools overseas. Vela H. R. Consulting®’s … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Bartender’s & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “LiFEGUARD’s & SECURiTY OFFiCER’s/BODYGUARD’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “LifeGuard’s & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “FITNESS INSTRUCTOR’s”, NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”. • Pozicionet e punës që ju ofrohen ; “Fitness Instructor’s” … Me shume

OFROJMË PUNË PËR STAF SHITJE & MARKETING, NË ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim për STAF Shitjesh/Marketingu të produkteve të markave të mirënjohura në ”U.A.E (Dubai & Abu Dhabi), QATAR, OMAN, BAHRAIN”.. • Pozicionet e punës që ofrohen ; Sales & Marketing … Me shume

Katar, ofrojmë mundësi punësimi si Senior Auto Electrician, Auto Technician, Parts Advisor, Bodyshop Advisor.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në Katar • Pozicionet e punës që ofrohen janë; Senior Auto Electrician Kriteret kualifikuese ? Minimalisht 4 vjet, e më shumë përvojë në industrinë e automobilave, (nuk … Me shume

Ofroj vend pune Menaxher dhe Inxhinier Ndërtimi, Drejtues i punëtorëve, Manovrator Vinçi, Pirunist,në Dubai & Katar

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Ndërtimi Ndërkombëtare, ofron mundësi punësimi në United Arab Emirates (Dubai) & Katar • Pozicionet e punës që ofrohen janë; Menaxher Ndërtimi (1-2 vende të lira) Kriteret kualifikuese ? Diplomë Bachelor në Inxhinieri … Me shume

Kerkoj Babysitter

Pershendetje Jemi nje Familje nga CH. Kerkojm nje Babysitter dhe nje ndihmse shtepiake. i kemi dy femi. djali 4 vjeq dhe vajza 15 muajsh. te dyt jena te punsuar. Ju lutem per interess te kontaktoni ne emailin tem. [email protected] Faleminderit … Me shume

Varie posizioni

CTO – project management and development methodologies, especially SCRUM – optimal knowledge of development languages on stack LAMP – knowledge of internet technologies – Italian and English language required – at least 5 years in developers team management Web Designer … Me shume

Varie posizioni

CTO – Gestione di progetti e sviluppo metodologie, in particolare SCRUM – Ottima conoscenza di linguaggi di sviluppo di stack LAMP – Conoscenza delle tecnologie di internet – Richiesta la lingua italiana e inglese – Almeno 5 anni nella gestione … Me shume

CERCASI OPERATORI CON ESPERIENZA IN TELESALES

BPO Solutions e alla ricerca di operatori telefonici outbound della lingua italiana con esperienza nell’ settore di vendita. Cerchiamo candidati che abbiano la voglia di svolgere e finalizzare vendite e promozioni con successo. Saranno favoriti i candidati con un’ ottima … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e

Kerkohet Kamarier/e me eksperience pune. (Eksperienca ne restorant perben avantazh) Mosha: mbi 22 vjec. Paga dhe kushtet e punes te kenaqshme. Adresa: ‘Vila Ferdinand’ ne Bllok. Cel. : 0692183113 Shperndaje ne Facebook