Tirane, kerkohet part time Rrobaqepese riparimesh dhe prerjesh.

Kerkohet nje femer me profesion rrobaqepese. Aftesite qe duhet te zoteroje: 1-Te jete e komunikueshme dhe e sjellshme me klientin. 2-Te dije te gjitha proceset e qepjes dhe prerjes me egzaktesi. 3-Te jete me moshe nga 26-vjec deri deri ne … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Page Administrator – 300$

Summary We are looking for a dynamic, self-motivated individual with experience and skills in web content management, writing and editing for the web, graphic design and site management. The website content manager will be responsible developing the voice for all … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Model Dancer

KOMPANIA ITALIANE INERNATIONAL SHOW SRL Me dege ne disa nga zonat Urbane dhe Turistike ne Itali duke perfshire Firencen, Romen etj. kerkon vajza per: Pozicioni: HOSTESS – Mikepritese klienti – 3300 Eur/muaj per 150 ore pune (26 dite pune nga … Me shume

ofroj vend pune

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Job Employement on enterprise-level technology projects:

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Job Employement on enterprise-level technology projects:

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Job Employement on enterprise-level technology projects:

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Job Employement on enterprise-level technology projects:

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Job Employement on enterprise-level technology projects:

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Job Employement on enterprise-level technology projects:

Vela H.R. Consulting® ofron; / Punësim Ndërkombëtar / Trajnime profesionale / Këshillim i karrierës / Konsulencë e biznesit / Intern’ship / Vela H.R. Consulting sjell tek ju oferta për vënde pune në vëndet më të zhvilluara të lindjes së mesme … Me shume

Kerkohet nje agjente per shitje siguracionesh.

Ne nje zyre te kompanise Sigal, kerkohet te punesohet nje asgjente qe te shese siguracione. Te interesuarit duhet te kene njohuri kompiuterike dhe te jene te komunikueshem. Puna eshte 8 ore ne dite, paga 20.000 leke. Per kontakt, telefononi ne … Me shume

Consultor telefónico de seguros

Facile.it es una empresa italiana de 400 empleados, líder en la comparación en internet de seguros, luz, gas, hipotecas y préstamos. Cada mes, un millón y medio de usuarios visitan www.Facile.it para utilizar sus servicios gratuitos e imparciales de comparación … Me shume

CONSULENTI TELEFONICI GAS & LUCE OUTBOUND/INBOUND di Vendita

Perche’ Facile.it e’ diverso dagli altri call center? • i consulenti telefonici di Facile.it ricevono telefonate inbound e chiamano in outbound persone che hanno utilizzato il sito di Facile.it, in modo da effettuare proposte di risparmio sui servizi luce e … Me shume

CONSULENTI TELEFONICI GAS & LUCE OUTBOUND/INBOUND di Vendita

Perche’ Facile.it e’ diverso dagli altri call center? • i consulenti telefonici di Facile.it ricevono telefonate inbound e chiamano in outbound persone che hanno utilizzato il sito di Facile.it, in modo da effettuare proposte di risparmio sui servizi luce e … Me shume

Consulenti telefonici assicurativi

Attività svolta: * i consulenti telefonici di Facile.it chiamano persone che hanno utilizzato il sito di Facile.it per cercare opportunità di risparmio sui prodotti finanziari, assicuratvi ed energetici * conosciamo molte informazioni delle persone che stiamo chiamando: il rapporto telefonico … Me shume

CONSULENTI TELEFONICI ADSL OUTBOUND/INBOUND di Vendita

Perche’ Facile.it e’ diverso dagli altri call center? • i consulenti telefonici di Facile.it ricevono telefonate inbound e chiamano in outbound persone che hanno utilizzato il sito di Facile.it, in modo da effettuare proposte di risparmio sui servizi luce e … Me shume

Ricerca Consulente Mutui e Prestiti

Annuncio Citta: Tirana Stato: Albania Titolo offerta : Consulenti Mutui e Prestiti a Tirana Descrizione dell’offerta: Siamo un’azienda italiana di oltre 300 persone, leader nella vendita per telefono ed on-line di assicurazioni, mutui, prestiti, luce, gas, ADSL, e altri prodotti … Me shume

Ricerca Consulente Mutui e Prestiti

Annuncio Citta: Tirana Stato: Albania Titolo offerta : Consulenti Mutui e Prestiti a Tirana Descrizione dell’offerta: Siamo un’azienda italiana di oltre 300 persone, leader nella vendita per telefono ed on-line di assicurazioni, mutui, prestiti, luce, gas, ADSL, e altri prodotti … Me shume

Work from home

Punoni nga shtepia, Ital ricerche ju paguan 10 euro vetem per regjistrimin dhe 5 euro per cdo reklam qe shikoni. Keni minimumi 5 reklama ne dite Edhe pse mund te jene te njejtat reklama per 2 dite faqja paguan per … Me shume

CONSULENTI TELEFONICI ADSL OUTBOUND/INBOUND di Vendita

Pershkrimi i punes Facile.it è una azienda italiana di oltre 400 persone, leader nel confronto su internet di luce, gas, ADSL, assicurazioni auto e moto, mutui e prestiti. Ogni mese, oltre un milione e mezzo di utenti visita il sito … Me shume