Ofroj pune si kamarier

Bar kafe “Casa caffe” ofron vend pune si kamarier. Personi i interesuar duhet te kete experience pune dhe te jete i komunikueshem. Te interesuarit mund te kontaktojne ne nr. e tel: 0665804544

Ky zë u postua te Uncategorized. Faqeruani permalidhjen.