Norvegji, ofroj vend pune Saldus me Certifikat 121 SAVS

saldus me Certifikat a diplom ne 121 savs
Ne duam që të marrë të mbajë welders të cilët janë certifikuar 121 (savs).
Klientët tanë kanë nevojë për personel të ri të fuqisë punëtore, dhe në këtë mënyrë zbatohen për personelin që kanë përvojë të gjerë në profesionin e saldimit diku 3-5 vite experienc (as).
A keni këtë përvojë dhe do të don që ju të punoni në Norvegji, kështu që ne ju kërkojmë të na dërgoni aplikacionin tuaj dhe CV sa më shpejt të jetë e mundur.
Aplikantët duhet të jenë në gjendje për ta bërë veten të kuptohet në gjuhët nordike ose anglisht. Të gjitha aplikimet duhet të jenë të dizajnuara me. kopje të certifikatës së saldimit, duhet të shoqërojnë kërkesën , dokumentat duhet te jen te perkthyme ne gjuhen anglez e te noterizum te advokat.
.Pundhens ofron pajisje mbrojtëse dhe veshje dhe strehimi e udhtimi paguhet prej juve. Fillimi, menjiher mbasi qe kem verifikua vertetsin e dokumentave t’juaja
punë për 4 javë rresht 12 ore ne dit me pages dhe mandej 2 jav pushim pa pagesë,
pun sezon deri ne javen e. 31-32-te
Puna sezon : Round-deri në shtator.
Ekspertiza: • Arsimi dhe përvojë në saldim minimum tri – pese vite.
• Përvoja me Saw – saldim. Certifikatat e vlefshme saldim:
• Certificate: Metoda 121 – Materialgrup . 1.3 ose më të mirë (ose matrialgrupp 8 ose 10).
• Te jeni t’mesuar ne nji pune nen press dhe te punoni mir me kvalitet.
•Presis dhe te ndershem.
•Pliktoppfyllende. = i ndergjegjshem
Pundhensi ju garanton
•Variasjon dhe pune sfiduese
•Pagesa simbas kontrates ne baz te rregullave dhe ligjeve te Norvegjis
• Gjuha Skandinave dhe Englez.
E keni ket diplom si dhe 3-5 vite eksperienc ne pun me dokumenta te vertetum prej pundhensve te ndryshem? Aplikoni
– CV ne shqip te specifikum per sejcillen pun data.muaj.viti-data.muaj,viti Emri i firmes, emri i shefit, nenshkrimi, nr i telf dhe mailadressa per sejcillin pundhens. Perkthimin e CV-s beni te Jobb-Nor, ju paguni per ket.
– Diploma e shkolles
– Certifikata e saldusit
– Referenca prej pundhensve(minimum dy)
– Kopi prej passportes
– Attest policor qe nuk jeni nen hetim
– Attest mjeksor qe jeni i shendetshem fysikisht e psikikisht
Kto dokumenta duhet te jen te perkthym ne gjuhen angleze dhe te noterizum.
Kerkojm:
– Ju si kandidat te keni diplomen si dhe 3-5 vite pun ne ket profesjon.
– Nese ju nuk jeni profesjonist ne ket drejtim e ju mashtroni, keni me pagu humbjen qe ju i keni pru pundhensit.
– Nese ju mashtroni e nuk e dini ket profesjon, jeni ju aj qe keni me humb.
Euro-Lato
Sven Blomstervik 0047 45196283
Dokumentat nisen ne: [email protected]
Tel. : 004797652460
Cel. : 004745196283

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.