Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM
TE SHPEJT
KOMPANIA INTERNATIONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB
4 ELEMENTS
ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIRE DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER .
POZICIONIN.
HOSTES -MIKEPRITESE KLIENTI 500 EURO NE MUAJ 8 ORE NE DITE
DANCERS-KERCIMTARE AMATORE 700 NE MUAJ
DANCERS-KERCIMTARE ME EKSPERIENC 1100 NE MUAJ
KAMARJERE AMATORE 300 EURO NE MUAJ
KAMARJERE ME EKSPERJENCE 500 EURO NE MUAJ
TE JENE TE PAMSHME DHE TE KOMUNIKUESHME ME GJATESI 1.65-1.85
AMBJENTE SHUM KOMODE
AKTIVITETE ME EKSPERJENC 10-15 VJECARE ME KLIENT TE SPIKATUR
KONTRATA TE REGULLTA PER 1-3 VJET ME SIGURIME SHOQERORE
OFROHET SHTEPI PER BANIM
DERGONI DOKUMENTIN E BASHKANJGJITUR TE PLOTESUAR
FOTO TE PAMJES TE JASHTME NE EMAIL . [email protected]
OSE KONTAKTONI TE NUMRAT 0697777753 -0698333330

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.