MUNDESI-PUNSIMI

Kompania FEDERICO-MAHORA-GROUP,pervec aksesit te saj ne 50 shtete te botes..tani dhe ne tregun shqiptar, duke vazhduar startin e saj ne muajin prill 2012 zgjeron aktivitetin e saj dita dites me bashkepuntor te rinj, mbizotrues I tregut ne mbi 50 shtete te botes, usa, Canada, itali spanje, france gjermani ..etj, deshiron qe eksperiencen e saj ta zgjeroje ne tregon shqipfoles (Shqiperi,Kosove,Maqedoni) duke ju dhene mundesine ti bashkangjiteni dhe te krijoni karrieren tuaj te punes ne kete kompani prestigjoze, me nje game te gjere produktesh dhe adobtimit te tyre ne tregun vendas dhe te huaj ju sigurojme qe te jeni lideret e pare duke perfituar ne perfitime, bonuse,akademi marketingu, udhetime jasht, dhurata, dhe shume benefite te tjera…ju presim qe aktivitetin tuaj ta startoni ne FM-GROUP..
Kriteret dhe filozifia e kesaj kompanie nuk bie pre e cv-te palexueshme nga shume kompani tjera, mjafton: te jeni ambicioz, dinamik, gjuhet e huaja perbejne avantazh per udhetimet tuaja te karrieres
ju ofron dhe akademi marketingu duke u bere nje + ne cv tuaja e ardhshme
Aplikimi: [email protected]
Nr kontakti: 00355695697557 dhe 00355682944299

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.