Mundesi punesimi per te gjithe

Nese jeni energjik kembngules dhe deshironi te punoni te pavarur,atehere kjo eshte puna ideale per ju. Nuk ka kriter moshe dhe arsimi cka e ben te mundshem punesimin per te gjithe.
Ja disa arsye pse te fillosh ne kete pune :
1) nuk ka orare te caktuara,ato i vendos ti,FULL-PART time
2) nuk ke nje shef mbi koke qe te thote se cduhet te besh,vendimet dhe veprimet i merr ti persiper
3)fiton ne baze te aftesise tende dhe fititmi nuk varet nga asnje faktor tjeter qe nuk je ti
4)eshte pune per te gjithe,pra pa kriter moshe, shkollimi ,apo eksperience
5) fiton eksperience ne fushen e marketingut
6)kompania mundeson trajnime dhe nje akademi marketingu
7)Me ane te MLM (multilevel marketing) i jepet cdokujt mudensi te kthehet ne nje lider .

Prandaj pse jo,provojeni dhe ju dhe shijoni kenaqesine e te punuarit me kompanine tone sic po bejne bashkepuntore ne 52 vende te tjera te botes.

Te interesuarit te kontaktojne 0696563809 / 0674020165
ose te dergojne CV ne [email protected]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.