mundesi punesimi

KOMPANI NDERKOMBETARE E E CILA USHTRON AKTIVITETIN E SAJE NE ME SHUME SE 50 SHTETE TE BOTES, FILLOI AKTIVITETIN E VET EDHE NE VENDIN TONE!
NE KUADER TE ZGJERIMIT TE VETE NE TE GJITH VENDIN, KERKON TE PUNESOJE TE RINJ DHE TE REJA NE TE GJITHA QYTETET E SHQIPERISE,KOSOVES DHE MAQEDONISE:
-MOSHA MBI 18 VJEC
-TE JENE AMBICIOZ DHE ENERGJIK,
-TE JENE TE AFTE NE SHITJET E DREJTEPERDREJTA,
-TE JENE TE AFTE TE PUNOJNE NE GRUP,
-TE JENE TE AFTE NE FORMIMIN DHE MENAXHIMIN E GRUPIT TE PUNES,

PER ME TEPER NA KONTAKTONI NE:
Email: [email protected]……………
Cel: ..0695565582…………………
JU MIREPRESIM.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.