kerkoj vend pune

Mirdita quhem Entela Hoxha dhe banoj ne durres kam mbaruar fakultetin e shkencave te edukimit dega cikli i ulet ne shkoder,kam njohuri te mira dhe ne kompjuter pasi kam marr dhe ├žertefikaten perkatese.Kerkoj te ushtroj profesionin tim qofte dhe ne pune te perafert.
Mund te me shkruani ne adresen e e-mailit [email protected]

Ju faleminderit!

pres pergjigjie sa me shpejt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.