KERKOJ VAJZA PER CHAT LINE

KERKOHEN VAJZA PER CHAT LINE . TE JENE MBI MOSHEN 18 VJEC BANUESE NE TR . TE FLASIN DHE SHKRUAJNE GJUHEN ITALIANE .

PAGESA ESHTE ME PERQINDJE , ARRIN DERI NE 1.000.000 LEKE TE VJETRA NE MUAJ .

ME KONTAKTONI NE KETE NUMER
0684812112

Ky zë u postua te Uncategorized. Faqeruani permalidhjen.