kerkoj pune

Pershendetje!

Jam diplomuar ne sistemin tre-vjecar, Bachelor,ne Universitetin A.Xhuvani,Elbasan.Fakulteti Ekonomik, dega “ekonomia dhe e drejta”.
Aktualishte studioj ne te njejtin universitet, ne master profesional ” ekonomia dhe e drejta ne sektorin publik”.
Momentalishte sapo kam mbaruar praktiken dhe jam ne fazen e pergatitjes se temes se diplomes.
Zoteroj Finance 5 dhe kopjuterin, ndersa persa i perket gjuheve te huaja jam ne proces mesimi te gjuhes angleze.
Shpesoj qe te kete ndonje mundesi punesimi pasi mund te me sherbeje shume.
Mundesi kontakti [email protected] ose ne cel 0694327946.Vlore.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.