Kerkoj Perkthyes Shqip – Serbisht

Kerkoj Perkthyes Shqip – Serbisht dhe mundemi me pagu deri Çmimi: 0.01€ ct ne euro fjala. Nese jeni te interesuar te bashkepunoni vite me radhë me ne na kontaktoni.

Një shembull: Të përkthesh 5 faqe në ditë nga 300 fjalë,rroga mujore do ju dale 450€ deri 500€ në muaj. Puna si perkthyes do jete afatgjate.

Perkthyesit aktualishte na duhen nga gjuha Shqipe – Serbisht per momentin ,por ne te ardhmen mund te me duhen edhe nga gjuhet tjera,kush eshte i interesuar edhe per gjuhe tjera mund te me kontaktoj ne email dhe ne momentin e par qe me duhet ndoj perkthyes per gjuhe tjeter do i kontaktojm personat qe do na shkruajn.

Kontakt email: [email protected]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.