ikubINFO kerkon Menaxher Marketingu

 
ikubINFO Software Solutions, nje nga kompanite lider ne Shqiperi ne fushen e Teknologjise se Informacionit, me nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar ne zhvillimin e Programeve Kompjuterike, kerkon te punesoje nje person te motivuar me kohe te plote ne pozicionin e:
Menaxher Marketingu
Pergjegjesite:

-     Organizimi dhe ekzekutimi i aktiviteteve te ndryshme te marketingut dhe reklamimit si, fushata, prenzantime, evente, deklaratat per shtypin, materialet e marketingut etj.
-     Mban korrespondencen me agjencite e marketingut, agjencite PR si dhe me mediat elektronike dhe te shtypura, etj.
-     Perditeson permbajtjen e web site-s te kompanise
 
Kualifikimet dhe Eksperienca:

-     Diplome universitare ne Marketing, Administrim Biznesi, Ekonomik ose IT
-     Njohuri shume te mira ne Teknologjine e Informacionit
-     Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
-     Eksperienca e meparshme ne kete profil do te konsiderohet si avantazh
-     Pergjegjshmeri, orientimi ndaj klientit, gadishmeri per te punuar ne grup
 
Dokumentat dhe Aplikimi:
-      Kerkese per Aplikim
-      Curriculum Vitae me fotografi
-      Fotokopje e diplomes dhe listes se notave
-      Deshmi kualifikimi (nese ka)

Cfare ofrojme:

-      Ambient profesional
-      Shperblim financiar konkurrues ne treg
-      Mundesine e rritjes profesionale

Dokumentat mund t’i dorezoni deri ne 31/10/2010, dorazi ose me Poste ne adresen Rr. Ismail Qemali, P. 27, Shk.1, Ap. 24, Tirane, ose
Ne menyre elektronike ne adresen [email protected]
Per cdo sqarim mund te na kontaktoni ne
Tel. 04 227 4971
email: [email protected]
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per te zhvilluar nje interviste me goje.

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , . Faqeruani permalidhjen.